İçeriğe Yönlendir

Araç Kameralı Androidli Ayna muadili

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Mehmet Göktürk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Uygundur hocam. Tanka takabilirsin :)

Mevcutta takılı olan sadece geri görüş. Daha iyi ve carplay olan bişey takmak istedim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Evet bunlar pratik oluyor, kamera ve işlemcinin yüksek olmasına dikkat edin. Bu arada fiyatları ne olmuş öyle yahu :f1:

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Benzer bir ürünü Astra aracımda kullanıyordum. SD karta dikkat edilmeli, çok kart seçiyor bu ürünler genelde. Kart seçmesi dışında iyiydi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Murat Sahın yazdı:

Benzer bir ürünü Astra aracımda kullanıyordum. SD karta dikkat edilmeli, çok kart seçiyor bu ürünler genelde. Kart seçmesi dışında iyiydi. 

Benim Astra da da takılı idi. ancak bir gün araca geldiğimde, kendiliğinden açıp kapanıyor halde buldum. Bir yerde temassızlık olduğunu düşündüm ama ne yaptımsa tamir edemedim. Başınıza geldi mi sizinde

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ayhan Asil yazdı:

Benim Astra da da takılı idi. ancak bir gün araca geldiğimde, kendiliğinden açıp kapanıyor halde buldum. Bir yerde temassızlık olduğunu düşündüm ama ne yaptımsa tamir edemedim. Başınıza geldi mi sizinde

Satana kadar normal çalışıyordu. Satarken sökmedim, aracın üzerinde gitti :) 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Doğan Arşiray yazdı:

çalmasınlar bunu?

Yeni tip multimedyalardan daha az dikkat çekici. Kocaman ekranlar vs daha odak noktasında.

Elektronik cihaz olarak kaskoya işletilir ama ben 3-4 sene önce sorduğumda çıkan rakam ürünün 4 te 1 i gibiydi zaten. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

en az  4 cigabayt ve depolama da 64 olmalı, aliexpress ten buraya kaça gelir onu ben de merak ediyorum, bir süre sonra kitlenmeler donmalar da normal karşılanmalı

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aliexpress'ten buraya her türlü gelir. Bandrolü, vergisi ödenecek. Sorun, dayanıklı olanı bulabilmekte.

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

en az  4 cigabayt ve depolama da 64 olmalı, aliexpress ten buraya kaça gelir onu ben de merak ediyorum, bir süre sonra kitlenmeler donmalar da normal karşılanmalı

Sayfasına baktım göremedim.Tam yazacaktım yazmışsın. 4 gb dan aşağısı sadece araç kamerası olarak işe yarıyor 

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hamit inan yazdı:

Sayfasına baktım göremedim.Tam yazacaktım yazmışsın. 4 gb dan aşağısı sadece araç kamerası olarak işe yarıyor 

çakal satıcı ise ve 2 gb ise yazmıyorlar :dance3:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Bunların kendisi android değil. muhtemelen linux.

hocam androide bağlansın da isterse dos olsun sistem , hakkat neden olmuyor?

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Çağlar Bayur yazdı:

neden olmuyor?

Hesap makinesi kadarcik alete bile arayüz yazılabilir. Çok az kaynak tüketen versiyonları var

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Göktürk yazdı:

Bunların kendisi android değil. muhtemelen linux.

çalan geri getirir o zaman, iyi bari.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...