Sami Demirpaz 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran Doğan Arşiray yazdı: ledli degilmi sinyaller? nasil yahu? Sinyal ledli ama duy ayni. Eger ledli stopa takiyorsan sari ampulu sokuyorsun. Fatih Keskin yazdı: Dün plakayı ezberledik kardeşim sağol varol eyv abi 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran İstanbul - Tarsus uzunyol ortalaması 😆 3 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Doğan Arşiray yazdı: ortalama 135... Otoyol surati Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Güzel yakmış sürate göre. 5gtronic idi dimi bunlar? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Selim Bilgin yazdı: Güzel yakmış sürate göre. 5gtronic idi dimi bunlar? Aynen 5G. 1.8 Komp 184 HP Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Haziran Paylaş 23 Haziran 1.6 ne yakardi acaba. 0.5 litre az herhalde. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Doğan Arşiray yazdı: 1.6 ne yakardi acaba. 0.5 litre az herhalde. Findik motor sevmiyoruz 😆😆 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Maşallah.yolun da güzel biz memleket e öyle yarra yarra gidemiyoz artık eds tds var diye 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Mustafa Tüfekçi yazdı: Maşallah.yolun da güzel biz memleket e öyle yarra yarra gidemiyoz artık eds tds var diye Kapidan kapiya otoban 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Haziran Paylaş 23 Haziran 135 km ortalama için kaç km saat hızla gittiniz genelde? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Mehmet Yeter yazdı: 135 km ortalama için kaç km saat hızla gittiniz genelde? 150 gibi genelde. Arada yavasyalyip hizlandigim olmustur. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Sami Demirpaz yazdı: Findik motor sevmiyoruz 😆😆 ben de sevmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Coğrafya kaderdir, ben de sevmiyorum fındık motör ama 1.4’e mahkum olduk.. k.validede var bu kasa 1.6 motor, 156 hp sanırım. Dün kullandım da dar geldi bana zodyak sonrası. Yoksa aklımdan geçiyordu güncel bir kasa 2-3 yaşında c200 alayım diye. Ben öne sığıyorum da arkama kızım oturamaz, boyu şimdiden 170 cm’i geçti sıpanın. 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Doğan Arşiray yazdı: ben de sevmiyorum. ben de sevmiyorum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Fatih Keskin yazdı: ben de sevmiyorum Ben zaten fındık sevmiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Cem Işık yazdı: Coğrafya kaderdir, ben de sevmiyorum fındık motör ama 1.4’e mahkum olduk.. k.validede var bu kasa 1.6 motor, 156 hp sanırım. Dün kullandım da dar geldi bana zodyak sonrası. Yoksa aklımdan geçiyordu güncel bir kasa 2-3 yaşında c200 alayım diye. Ben öne sığıyorum da arkama kızım oturamaz, boyu şimdiden 170 cm’i geçti sıpanın. Bu kasadan sonrakiler daha genis ve uzun abi. W206 kasa yakisir avkat abime 😅 Önder Özcan yazdı: Ben zaten fındık sevmiyorum. Malatya kayisisi seven var mi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Sami Demirpaz yazdı: Bu kasadan sonrakiler daha genis ve uzun abi. W206 kasa yakisir avkat abime 😅 Malatya kayisisi seven var mi Portakal seven var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Ben de sevmiyorum. 1.8 ile aranızdayım 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Sabah 6.00. Biemdabulyu ile kırmızıda yanyana bekliyoruz. O 1600cc muhtemelen. Sonrasını anlatmıyorum Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Sami Demirpaz yazdı: Bu kasadan sonrakiler daha genis ve uzun abi. W206 kasa yakisir avkat abime 😅 Ben iç genişlik aynıdır gibi düşünmüştüm, bir bakayım bakalım Sami.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Cem Işık yazdı: Ben iç genişlik aynıdır gibi düşünmüştüm, bir bakayım bakalım Sami.. Sana s lazım abi. O da longundan Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Önder Özcan yazdı: Portakal seven var mevsiminde yolun duserse yiyemiyecegin kadar veririz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sabah 6.00. Biemdabulyu ile kırmızıda yanyana bekliyoruz. O 1600cc muhtemelen. Sonrasını anlatmıyorum markayi anlayana kadar 9 kere okumam 🤦♂️ 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts