İçeriğe Yönlendir

Mazda Dükkanı Kapattı

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Selim Bilgin yazdı:

Mazda denince aklıma halen şu kasa geliyor.

7827124da2ab75d81c6fc79da7e684b9.jpg

oo sanayideki tanımıyla amele porşu :D çok problemsizdir aslında.

tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

mazdam varken bakım için ustaya giderdim. Bunlardan gelenler vardı. Arabanın şase çürümüş. Mekanik hala çalışıyordu

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Doğan Arşiray yazdı:

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

mazdam varken bakım için ustaya giderdim. Bunlardan gelenler vardı. Arabanın şase çürümüş. Mekanik hala çalışıyordu

Zamanında bundan alacaktık, ben de çocuk halinle çok heveslenmiştim farları açılıp kanapıyor filan diye, sonra Corolla aldık. Bu çok yakışıklıydı ama şimdi bakınca Corolla almak daha mantıklıymış gerçekten.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İyi oldu. 2.el piyasası düşer biz de düzgün bir arabaya ekonomik bir şekilde binebiliriz.

Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Süleyman Can yazdı:

Uzak doğunun arabası kalitesiz olur algısını yıkan tek orta segment markadır. E tabi kaliteli olunca fiyat olarak avantajı kalmıyor. Üstüne bir de 2.0 motoru tek seçenek yapıp yüksek matrahtan vergilendirilince sonuç bu oluyor. Yakında subaru da gider.

Geçen çocuk C5 görmek istiyordu diye Ankara konya yolu üzerindeki Citroen bayisine gittik hemen yanında Subaru vardı. İçinde bir tane Subaru SUV vardı geri kalan hep Citroen marka araçlardı. Dediğiniz gibi olabilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Macit Aliyev yazdı:

Subaru vardı. İçinde bir tane Subaru SUV vardı

gömleğin ilk düğmesini hatalı ilikleyen distribütör sendromu, hacim segmentindeki pazar payı ayrı konu, subaru ssh ler standartd bir araba gibi yapılandırılırsa olacağı bu idi

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

sırada subaru var bence. ne satıyor kime satıyor çok merak ediyorum. sonra da suzuki.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Mazda avustralya’da 15 model satıyor. Bunların bir de ayrı motor-4 çeker seçenekleri ile hb-wagon gibi seçenekleri var. 

2022 pandemide araç satış sayıları

1__otp_sales_by_brand.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

sırada subaru var bence. ne satıyor kime satıyor çok merak ediyorum. sonra da suzuki.

ikisi de ayrı kitlenin aracı, şu an bence iyi gidiyorlar, volvodan çıkıp iki subaru alanı gördümmesela

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Mazda ve Subaru sürekli övülen ama alınmayan araçlardır. Mazda'nın zaten satmaya da niyeti yoktu. Butik markalar bizde iş yapmaz. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...