Ferit Gür 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Selamlar, fiestalarda hava filtre kutusunun arka kısmınki deliklerin geçtiği kauçuk bir parça var onun adı nedir. Filtre kutusu titreşimden ses yapıyor öndeki vidaları aşırı sıkmak istemiyorum kırılmasın diye ama arkadan tutan bir şey olmayınca nafile, nette bakındım ama bulamadım parçacılara izah edemedim, oranın orjinal parça adı beya uydurulabilecek bir fikir var mıdır? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Süngerle desteklenebilir. Ya da bez bant ile sarıp kalınlaştırabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 8 Kasım 2023 Yazar Paylaş 8 Kasım 2023 (düzenlendi) Ersen Tapan yazdı: Süngerle desteklenebilir. Ya da bez bant ile sarıp kalınlaştırabilirsiniz. Abi fotoğraflar benim arabama ait değil, ben o parçayı göstermek için foto attım bendekinde düz vida, o kauçuk parçanın içinde 6’lık somun var çevire çevire oraya takılıyor üstüne de filtre kutusu oturuyor. Ben 6’lık uzun somunla bir şeyler yapmayı planlıyorum sizlere de danışayım dedim. Parçanın adını bilsem alıcam ya da albeanınkini alıp bi şekil uydurcam 8 Kasım 2023 tarihinde Ferit Gür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Ferit Gür yazdı: Ben 6’lık uzun somunla bir şeyler yapmayı planlıyorum ısıyla daralan makaron iyi iş yapar böyle yerlerde 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 8 Kasım 2023 Yazar Paylaş 8 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: ısıyla daralan makaron iyi iş yapar böyle yerlerde Valla olabilir abi iyi fikir. Parçanın kendisini bulmak baya zor anlaşılan bombe olarak da üstten 6mm somun takarım onun üstüne makaron Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Ferit Gür yazdı: onun üstüne makaron en bol mamakronu alıp gerekirse 2 3 defa üst üste ısıta ısıta sarmak iş yapar. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Aradığınız böyle birşeymi acaba ? Astra aracım için lazım olmuştu. Bursada bir fabrika üretiyormuş. Tesadüfen bulmuştum. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Dizelde bu parça kauçuk conta tarzı bir şey. Aynı şekil ilk kalkışta tıkırtı yaptığı için baktırdım. Biri sağlam diğeri gidik çıktı. Usta çekmecesinden elini attığı gibi aynısından buldu taktı. Ne adı var ne kodu. Ses tamamen gitmedi bu arada. Yorum bağlantısı
Ferit Gür 8 Kasım 2023 Yazar Paylaş 8 Kasım 2023 Mustafa Erkan yazdı: Aradığınız böyle birşeymi acaba ? Astra aracım için lazım olmuştu. Bursada bir fabrika üretiyormuş. Tesadüfen bulmuştum. ben bunu buldum albeanın parçasıymış şekli benziyor içindeki vidayı çıkarıp 6’lık somun takılabilse uyar diye düşünüyorum Süleyman Can yazdı: Dizelde bu parça kauçuk conta tarzı bir şey. Aynı şekil ilk kalkışta tıkırtı yaptığı için baktırdım. Biri sağlam diğeri gidik çıktı. Usta çekmecesinden elini attığı gibi aynısından buldu taktı. Ne adı var ne kodu. Ses tamamen gitmedi bu arada. Şekli böylemiydi hocam, nette aradım bulamadım 7zap da ücretli olmuş galiba girilmiyor orası açılsa parça koduna bakıp ismini bulurdum Çağlar Bayur yazdı: en bol mamakronu alıp gerekirse 2 3 defa üst üste ısıta ısıta sarmak iş yapar. Peki abi külbütör açılırken o vida da sökülüyor muydu? öyle sararsam yarın bigün sorun olmasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Ferit Gür yazdı: külbütör açılırken o vida da sökülüyor muydu? öyle sararsam yarın bigün sorun olmasın onu bilmiyorum açıkçası ama makaron takviyesinden hiçbr sorun çıkmaz 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Ferit Gür yazdı: Şekli böylemiydi hocam, nette aradım bulamadım Ortadaki içi boş kauçuk malzemeydi. Vida kendi vidası. Yuvayı değiştik sadece. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Oraya somun alıp silikondan yada sun fix den diğerlerindeki gibi bir kafa yapabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 (düzenlendi) Düz civata sıkacaksanız bir tane fiberli somunla kontra atabilirsiniz 9 Kasım 2023 tarihinde Ersen şahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 9 Kasım 2023 Yazar Paylaş 9 Kasım 2023 Ferhat Yavuz yazdı: Oraya somun alıp silikondan yada sun fix den diğerlerindeki gibi bir kafa yapabilirsin Uç kısmındaki bombeden mi bahsediyorsun, Ersen şahin yazdı: Düz civata sıkacaksanız bir tane fiberli somunla kontra atabilirsiniz Cıvatanın boyu o kadar uzun değil anca 6’lık uzatma somunuyla ek yapılır. Bir de hava filtresi değişirken çıkarması, arkadan vida sökmesi filan usta kesin kaybeder onu 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts