Serkan Toker 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: Ben yaptım hiçte bir araya toplanan olmadı. Üzümleri koymayı unuttuğum filan yok uydurmayın 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 vişneli turta ezer hepsini içi jamur kalmadı ise 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: vişneli turta ezer hepsini içi jamur kalmadı ise Olması gereken Servet'in üzümlü kek denince anladığı 9 Kasım 2023 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 işte şimdi aynı dili konuşuyoruz bal kabaağam 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Nedir dedimki bagaja led yapaccam gitti baslık actı 😂 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aliekapress’ten aldım. Tanesi 100’e geldi. 200mah, 2-3 saat yanabiliyor. Kendinden usb çıkışı var. Lambanın üstü dokunmatik. Hassaslığı dokunmatik hassaslığı telefon ekranı gibi hassas. Cırt cırt yapıştırmalı. İstenirse yuvarlak mini mıknatıs için yuvası da var. başka modeller de var. Sensörlü olanlar da güzel. Kapı eşiği için. Kapı açılınca otomatik yanıyor falan. not: ışık seviyesi çok yüksek değil. Ama kötü de değil. Orta diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Kasım 2023 Yazar Paylaş 9 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: Nedir dedimki bagaja led yapaccam gitti baslık actı 😂 E burdada yapılmışı var mukavvvuadan 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: E burdada yapılmışı var mukavvvuadan Hazır yapılmıs Mukaaavva önemli 😂 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Kasım 2023 Paylaş 10 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tostla kahve olmaz. Başkan çay ısmarlayarak doğru yapmış @Onur Demire tiramusu ısmarlıyor demek Kim bana tiramusu ısmarlıyor, ne zaman nerede 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Kasım 2023 Paylaş 10 Kasım 2023 Onur Demir yazdı: Kim bana tiramusu ısmarlıyor, ne zaman nerede Tadı damağımda kaldı ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts