Serkan Toker 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: Çağlar abi ye de benden 2 tane hediye valla hiç gerek yoktu ama sağol 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 @Tansu Kalafatoğlu bunlardan yeteri kadar alıp senin akü bittiğinde takviye için kullanabiliyor muyuz? Birde kış geldi, ısınma işini çözdün mü? 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: Ben daha önce bir defa ali den alışveriş yaptım o da gelmedi kim alırsa hemen ücretini eft yapabilirim adreste önemli değil kargo işi kolay 1 tane de Emin için oldu toplam 3 bana emsal olsun örnek alınası hareketler işte bunlarla gel bana, tost yiyelim 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Serkan Toker yazdı: emsal olsun örnek alınası hareketler işte bunlarla gel bana, tost yiyelim Ben geleceğim yakın zamanda , tosttan nasiplenebilir miyim acaba? İlla şarjlı led mi getireceğiz? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Cem Işık yazdı: Ben geleceğim yakın zamanda , tosttan nasiplenebilir miyim acaba? İlla şarjlı led mi getireceğiz? boş ver tostu çok güzel kayfe yapıyorlar onun orada şekilli mekilli 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Cem Işık yazdı: Ben geleceğim yakın zamanda , tosttan nasiplenebilir miyim acaba? İlla şarjlı led mi getireceğiz? Metropolden gelip tek vize muafiyeti olan sensin kanun adamı gardaşım. Gerisi vize almak zorunda. Pazartesi gelirsen genelde macar gulaş ve akdeniz salata var. Seçimi sen yap.. http://kafemud.bilkent.edu.tr/monu_tr.html Mehmet Kazancıoğlu yazdı: boş ver tostu çok güzel kayfe yapıyorlar onun orada şekilli mekilli Galpli falan yapıyoruz yanlış anlayan olabiliyor ama tadı güzeldir... 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Serkan Toker yazdı: Metropolden gelip tek vize muafiyeti olan sensin kanun adamı gardaşım. Gerisi vize almak zorunda. Pazartesi gelirsen genelde macar gulaş ve akdeniz salata var. Seçimi sen yap.. http://kafemud.bilkent.edu.tr/monu_tr.html Gezme niyetliyle gelineceğinden muhtemel cuma gelir, pazar döneriz abi. Hafta sonu bol susamlı simide talim de etsek, maksat muhabbet.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Kasım 2023 Yazar Paylaş 8 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: @Tansu Kalafatoğlu bunlardan yeteri kadar alıp senin akü bittiğinde takviye için kullanabiliyor muyuz? Birde kış geldi, ısınma işini çözdün mü? çözdüm. Kaloriferi açacam ısınacam Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çözdüm. Kaloriferi açacam ısınacam Çok yakmasın? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Cem Işık yazdı: Gezme niyetliyle gelineceğinden muhtemel cuma gelir, pazar döneriz abi. Hafta sonu bol susamlı simide talim de etsek, maksat muhabbet.. Angaraya gezme niyetiyle gelinecekse bir saate gezilir biter Angara.. Sonraki 72 saat önemli, simit çay baklava fındık fıstık kırmızı vine falan hepsi mevcut. Konum neresi olur mesela.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Tanesini 110 tl’den satarım Serkan Toker yazdı: Metropolden gelip tek vize muafiyeti olan sensin kanun adamı gardaşım. Gerisi vize almak zorunda. Meydanı boş bulup küstahça yorum yapılmış. Kafan gövdene ağır mı geliyor senin🍆 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Kasım 2023 Yazar Paylaş 8 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Çok yakmasın? yüzdesel izafidir mesela 4 yerine 5 yaksa bana koyuyor. Ama arabam 10 yaksaydı 11 yakması koymazdı 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yüzdesel izafidir mesela 4 yerine 5 yaksa bana koyuyor. Ama arabam 10 yaksaydı 11 yakması koymazdı Bunu astra g'de yaşadım. Çok dikkat edersem 9 litre, umursamazsam da 10,5 litre çıkıyordu pompada. Paspasın gaz pedalının altına denk gelen kısmı deliniyordu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: Tanesini 110 tl’den satarım Meydanı boş bulup küstahça yorum yapılmış. Kafan gövdene ağır mı geliyor senin🍆 Hiç seni ayırır mıyım kuşüzümlü ıslak kekim. Teyp bozuk demiştim ya sana gelirken havyayı getirirsen sevinirim. Lehim teli bende var. Havya dediğim şöyle bir alet, belki yaş itibariyle hatırlamazsın foto bir çağrışım yapar.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Unuttum la teybi. Sorun neydi frambuazlı petibörüm 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Cem Işık yazdı: simide talim de etsek Serkan abi püskevit ısmarlayacam diyor. Sen beni ara abi bence. Sıcak yemek yeriz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: Unuttum la teybi. Sorun neydi frambuazlı petibörüm Her şey çalışıyor ama ses çıkmıyor. Oğuzkan Erışık yazdı: Serkan abi püskevit ısmarlayacam diyor. Sen beni ara abi bence. Sıcak yemek yeriz. Tabldot menüsü attık ya aslanım, soğuk meze mi sandın bizimkilerde sıcak.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Serkan Toker yazdı: Her şey çalışıyor ama ses çıkmıyor. Tabldot menüsü attık ya aslanım, soğuk meze mi sandın bizimkilerde sıcak.. Ya bırak allah aşkına abi ya ekran görüntüsü atayım mı buraya 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Serkan Toker yazdı: Her şey çalışıyor ama ses çıkmıyor. Tv tamiri yaptığım yıllar. Amca kucağında tv ile geliyor, nesi var amca? Evladım herşeyi çalışyor. Ee niye getirdin? Görüntü yok… 6 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: İki tanesine talibim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: Tv tamiri yaptığım yıllar. Amca kucağında tv ile geliyor, Örtüye de sarılınıydı 😅 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 (düzenlendi) Serkan Toker yazdı: Hiç seni ayırır mıyım kuşüzümlü ıslak kekim. Servet Aydın yazdı: Sorun neydi frambuazlı petibörüm iki üç kere başlığa da baktım ama farklı yerdemiyim diye. 8 Kasım 2023 tarihinde Fikret Özsoy tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Serkan Toker yazdı: kuşüzümlü ıslak kek üzümlü kek te neden bütün üzümler bir araya toplanır? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: İki tanesine talibim Siparişi aldığım listeye ekledim hocam Mehmet Ozyurek yazdı: Örtüye de sarılınıydı 😅 Evden kaçan gelin bohçası olmadan tv kabulü olmaz Çağlar Bayur yazdı: üzümlü kek te neden bütün üzümler bir araya toplanır? Ben yaptım hiçte bir araya toplanan olmadı. Üzümleri koymayı unuttuğum filan yok uydurmayın 1 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: üzümlü kek te neden bütün üzümler bir araya toplanır? Üzüm üzüme baka baka toplanır.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts