Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 (düzenlendi) Aliekapress’ten aldım. Tanesi 100’e geldi. 200mah, 2-3 saat yanabiliyor. Kendinden usb çıkışı var. Lambanın üstü dokunmatik. Hassaslığı dokunmatik hassaslığı telefon ekranı gibi hassas. Cırt cırt yapıştırmalı. İstenirse yuvarlak mini mıknatıs için yuvası da var. başka modeller de var. Sensörlü olanlar da güzel. Kapı eşiği için. Kapı açılınca otomatik yanıyor falan. not: ışık seviyesi çok yüksek değil. Ama kötü de değil. Orta diyelim. 7 Kasım 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 bisiklete de olur bu rakam iyiymiş 2 saat yanma testi yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: bisiklete de olur bu rakam iyiymiş 2 saat yanma testi yapıldı mı? 1 saati doldu. Hala yanıyor. Link bırakayım. Aynı üründen çok fazla çeşit var. Pili 150mah olan falan var. Kabloyla şarj edilen var. Hem daha uzun yanıp hem her şey dahil en ucuzunu epey aradım. Ama alacak olan da baksın tabi. Ucuzun da ucuzu vardır elbet. https://a.aliexpress.com/_EzWQclv 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 İlk fotoğraf nereye ait? Arabanın altı mı? 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: İlk fotoğraf nereye ait? Arabanın altı mı? Bagaj içi, Pandizot altı metal bölme sanırım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Talha Bilgi yazdı: Bagaj içi, Pandizot altı metal bölme sanırım Abi bütün sırrı bozdun ya 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: İlk fotoğraf nereye ait? Arabanın altı mı? karter koruma o Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Orjinal ampulü de led'le değiştirsenize? Tüketim de düşer 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Orjinal ampulü de led'le değiştirsenize? Tüketim de düşer yaptık onu da sonra taktığımız led yıp yıp yapmaya başladı. Yenisini alıp takmaya üşendim sizinki de aynısı. Aydınlatmıyordur Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yaptık onu da sonra taktığımız led yıp yıp yapmaya başladı. Yenisini alıp takmaya üşendim sizinki de aynısı. Aydınlatmıyordur Yok, bende led kullanmış Toyota. Sizde eksik ne varsa bende tamamlamışlar sağolsunlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 ürün güzelmiş sipariş verecek varsa toplu sipariş verelim ben 2 adet alırım. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yaptık onu da sonra taktığımız led yıp yıp yapmaya başladı. Yenisini alıp takmaya üşendim sizinki de aynısı. Aydınlatmıyordur nasıl yapıyor bi daha söyleseme Metin Uzunoğlu yazdı: ürün güzelmiş sipariş verecek varsa toplu sipariş verelim ben 2 adet alırım. ben de 2 tane alırım kim verecek siparişleri 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: nasıl yapıyor bi daha söyleseme ben de 2 tane alırım kim verecek siparişleri Muck muc.. ay pardon. Yip yip 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: nasıl yapıyor bi daha söyleseme ben de 2 tane alırım kim verecek siparişleri biraz daha bekleyelim sayı artsın hallederiz bir şekilde sen, ben, biz, siz onlar birimiz sipariş veririz artık. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Clionun arka koltuğuna ışıklandırma koymamışlar, 2 tane de ben alırım. Yanlış anlamadım değil mi üst döşemeyi tutar ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Görkem Karakaş yazdı: Clionun arka koltuğuna ışıklandırma koymamışlar, 2 tane de ben alırım. Yanlış anlamadım değil mi üst döşemeyi tutar ? Tavan halı gibiyse sök tak yapınca tavan döşemesi tiftiklenebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: ben de 2 tane alırım valla hiç gerek yoktu ama sağol 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tavan halı gibiyse sök tak yapınca tavan döşemesi tiftiklenebilir. Anladım abi bi bakayım o zaman şimdilik askıda kalayım 😊 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Çağlar abi ye de benden 2 tane hediye 1 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: Çağlar abi ye de benden 2 tane hediye emsal olsun örnek alınası hareketler işte bunlarla gel bana, tost yiyelim 2 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: emsal olsun örnek alınası hareketler işte bunlarla gel bana, tost yiyelim tostla kahve olmaz. Başkan çay ısmarlayarak doğru yapmış @Onur Demire tiramusu ısmarlıyor demek 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: Çağlar abi ye de benden 2 tane hediye O zaman başkan 4 ben 2 oldu çoğunluk istanbulda bana kargo ile yollarsanız olmaz derseniz ara tatilde Türk kahvesi eşliğinde alırım. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Başkan banada al. topcase içine koyacağım. akşamda emekliler çay bahçesinde demli çay lütfen. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Ben daha önce bir defa ali den alışveriş yaptım o da gelmedi kim alırsa hemen ücretini eft yapabilirim adreste önemli değil kargo işi kolay 1 tane de Emin için oldu toplam 3 bana 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts