İbrahim Arslan 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Kolay olmuyor kanaatindeyim. Sizin de ilk mesajda dediğiniz gibi eski kartın borcu buraya aktarılmıyor. 8 ay daha ödemem olan taksitlerim var. 8 ay boyunca 2 kartı takip etmek zorunda kalacağım. Ek kart oluştur menüsünde seçenekler arasında troy yok. Onu nasıl hallederiz bilmiyorum. Kart elime ulaşınca ek kartta troy aktif olur umarım. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 İşbankası Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamaya çalıştılar eski kartları kapatıp yeni kart talebinde bulunabileceğimi fakat yenisinin troyy olarak geleceği garanti olmadığından şubeden halletmemi istedi. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Kasım 2023 Yazar Paylaş 9 Kasım 2023 İbrahim Arslan yazdı: Robotu bir geçip bir insana ulaşabilsem visayı troy yapacam da geçemiyorum İş bankasında başaran varsa nasıl yaptığını anlatsın. İşcepde öyle bir seçenek yok. mobil bankacılıkta kart başvurularında troy var. Muharrem Karagülle yazdı: İşbankası Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamaya çalıştılar eski kartları kapatıp yeni kart talebinde bulunabileceğimi fakat yenisinin troyy olarak geleceği garanti olmadığından şubeden halletmemi istedi. mobil bankacılıkta Troy özellikli kart başvurusu seçeneği var. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 ATM kartını yenileme şeklinde değil iptal edip yenisi istenecek, onu da hesap şubesinde yapabilirsiniz diğer şube iscep veya müşteri hizmetleri ATM kartını troy seçerek yapamıyor şuan Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Troy kartım bugun geldi. Sorunsuzca sanal kart oluşturdum. Hepsiburadaya troy kartı tanıttım, visayı sildim. Amazon troy kartı kabul etmiyor. Kolay paradan vazgeçmiyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 İbrahim Arslan yazdı: Amazon troy kartı kabul etmiyor. amazon troy dan para çekemez ,ama paypaldan çekebilir siz de Türkiyeden de paypal ile ürün alamazsınız, farklı bankacılık sistemleri / kuralları var. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Amazon.com.tr ile alabilmem lazımdı. Üstelik gelen troy kart yurtdısı gecerli olanı idi. Çıkarlarını koruyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 İbrahim Arslan yazdı: gelen troy kart yurtdısı gecerli olanı idi. troy adı üstünde Türkiye 'nin Ödeme Yontemi kısaltılmışıddır, neden tröy denmemiş onu bilemem, Ö yü O yapmışlar kısalatmada. yurt dışındaki bankacalık sisteminde çalışmaz. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 14 Kasım 2023 Paylaş 14 Kasım 2023 Yurtdısındaki diner club ve discover gecen yerlerde geçiyormuş. Onlar ne demekse. Hanede 2 kartımız vardı. Birini troy yaptık, tüm ana ödemeleri oradan yapacağız. Diğeri visa yedekte duracak yurt dısı, amazon vs troy geçmeyen yerler için. Bütün faturaları troye geçtim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2023 Paylaş 15 Kasım 2023 Erhan Doruk yazdı: Sosyal medyada Troy ödeme sistemine geçmek , visa-mastercard sistemine komisyon vermemek adına paylaşımlar var. Troy a geçmek gerçekten bunu sağlar mı? Yoksa yine aynı altyapıyı mı kullanıyor? Troy yurtdışında geçerli mi? tecrübe eden oldu mu ? Ayrı sistem. Bkm den çalışır. Kullanabilirseniz kullanın Discover patentli ama ilişkisi o kadar Yorum bağlantısı
Recommended Posts