Erhan Doruk 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Sosyal medyada Troy ödeme sistemine geçmek , visa-mastercard sistemine komisyon vermemek adına paylaşımlar var. Troy a geçmek gerçekten bunu sağlar mı? Yoksa yine aynı altyapıyı mı kullanıyor? Troy yurtdışında geçerli mi? tecrübe eden oldu mu ? 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Banka için avantajlı, şuan teşvik edici şeyler var Yeni troy alana puan vs 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Bankaya talepte mi bulunacağız. Kartlar nasıl değişecek 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Evet bankaya talepte bulunmak gerekiyormuş. Maaş bankam Yapı Kredi Troy kullanıyor. Diğer kartlarımı da Troy talep edeceğim ilk fırsatta. 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Troy da yurtdışı alışverişinde sıkıntı yaşayan çokmuş bu arada. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Visa yada Master card yerine kendi ödeme sistemimizi kullanmak banada mantıklı geliyor. Neden emekle kazandığım parayı harcarken elin Amerikalısı yattığı yerden kazansın. Bana uyar. Alıştığımız kredi kart konforunu sunduktan sonra gönderin imzalıyayım . 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Discover özelliği aktif edilirse yurtdışında da kullanılabilir, diye yorumlar okudum. Behlül Baş yazdı: Troy yurtdışında olmaz diye biliyorum Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Ben de başvurdum Garanti mobilde direk seçenek vardı. Yurtdışı için yapacak bri şey yok ama en azından TR içinde kullanırım diye düşndüm. Ancak düşündüğüm şey şu; tüm altyapı MC ve Visa'nın diye biliyorum. Troy ile TR içinde örneğin espressolab'dan kahve aldım, altyapıdan dolayı MC-Visa her neyse onlara bir komisyon gidiyor mu yine? Yoksa transaction tamamen içeride olduğu için gitmiyor mu? Bence bu yüklü geçişle birlikte Troy'un (ya da BKM'nin) bu işi ciddiye alıp teşvik etmesi ve geliştirmesi lazım, pek bir şey yapmıyorlar gibi geldi bana. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Ben de başvurdum Garanti mobilde direk seçenek vardı. Yurtdışı için yapacak bri şey yok ama en azından TR içinde kullanırım diye düşndüm. Ancak düşündüğüm şey şu; tüm altyapı MC ve Visa'nın diye biliyorum. Troy ile TR içinde örneğin espressolab'dan kahve aldım, altyapıdan dolayı MC-Visa her neyse onlara bir komisyon gidiyor mu yine? Yoksa transaction tamamen içeride olduğu için gitmiyor mu? Bence bu yüklü geçişle birlikte Troy'un (ya da BKM'nin) bu işi ciddiye alıp teşvik etmesi ve geliştirmesi lazım, pek bir şey yapmıyorlar gibi geldi bana. Hocam biz Troy’a geçerek bu gelişim işini tetikleyelim. Aksama ve sorunlarla karşılaşacağımıza eminim. Bunları görüp pes etmeyelim bahane yapıp Visalara dönmeyelim. Bugün öğlen lokantada Sırma su vardı mesela. Aman başka su yokmuş deyip içmedim. Çıkınca bakkaldan Buzdağı alıp içtim. 15 dakika sonra su içmek beni öldürmedi. 4 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Kasım 2023 Yazar Paylaş 8 Kasım 2023 Madem bununla ülke kazanıyor o zaman bankalar TROY sistemli kartlarından aidat almasa yada az alsa bunları yaygınlaştırsa fena olmaz. Ancak bankalar tarafında bunu teşvik edici bir aksiyon göremiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Yapikredi ye geçti maaş hesabımız, banka kartı Troy muş zaten, kredi kartı verdikleri de Troy, bendeki eskiden kalma olduğu için visa ama süresi doluyor, yenilenmeyi otomatik yapar şimdi bunlar, nasıl deriz yeniyi troy gönderin diye, eşime verdikleri gibi direk Troy olarak mi gelir acaba. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Bildiğim kadarıyla, bankacılık sisteminde her eylemden alınan işlem ücreti vs mutlaka gitmesi gereken yere gidiyor. Kart değişimi olsa dahi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Banka için avantajlı, şuan teşvik edici şeyler var Yeni troy alana puan vs Bizim troy puan yüklendi mi.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim troy puan yüklendi mi.. Yüklemedi mi Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 troy & visa veya troy & master gibi secenekler yokmu? mesela banka yurt ici odemelerde troy u yurt disi odemelerde visa veya master i kullanabilir Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Robotu bir geçip bir insana ulaşabilsem visayı troy yapacam da geçemiyorum İş bankasında başaran varsa nasıl yaptığını anlatsın. İşcepde öyle bir seçenek yok. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Visa, Mastercard, American Express veya Troy altyapıların kendine has numara grubu vardır. Mevcut Visa kart Troy olarak gelmez. Troy için yeni kart başvurusu gerekir. Yeni bir kart numarası ile gelir. Otomatik ödemesi vs olanlar bu hususa dikkat etmeli. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 (düzenlendi) QNB (Enpara) troy yok bizde dedi. Bende kart limitini minimuma düşürdüm. Taksitlerim bitince kartı kapatacağım dedim. Durumu yönetim ekibine bildireceğiz dediler. 9 Kasım 2023 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 İş bankası düz Troy vermiyor bu arada. Discover özellikli veriyor. Israrla düz Troy istedim ama nafile. Vakıf Bank ve KuveytTürk 'ten düz Troy aldım. Kart no 6 ile başlıyorsa Discover 9 ile başlıyorsa düz Troy diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltebiliriz bilgiyi. İlaveten, AliExpress, YouTube, Google Play, App Store, Netflix vb ödemeleri olanlar düz Troy kullanamazlar büyük ihtimalle. Bu da bilgi olarak bulunsun burada. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 (düzenlendi) Bu furya nereden çıktı, sebebi ne? Savaş mı? Boykot mu? Konuyu baştan beri okuyorum anlamadım 9 Kasım 2023 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Master ve visanin Yahudi menşeli olduğu iddiasından dolayı Türk ürünü olan Troya geçiyor insanlar onunla alakalı olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 İbrahim Arslan yazdı: Robotu bir geçip bir insana ulaşabilsem visayı troy yapacam da geçemiyorum İş bankasında başaran varsa nasıl yaptığını anlatsın. İşcepde öyle bir seçenek yok. Kendi şubemizden kartları iptal edip yeni kart başvurusu yapabilirsiniz. Kredi kartı için iscepten yeni kart başvurusu yapıp yeni kartınizi troy alabilirsiniz.. Fakat eski kartıniz borcu yeni karta aktarılamiyor şu aşamada Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 İşcepten yeni troy kart başvurusunda bulundum. Kabul edildi ve olusturuldu. İşcepte görebiliyorum yeni kartı. Elime ulaşınca eskisini kapatacağım. Bu kadar zor olmamalıydı. Banka kolaylaştırmıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Bundan bı tık kolayı leb demeden leblebicinin evinize gelmesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts