özgür çetinkaya 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Merhaba forumdaşlar, Youtube özellikle duman sorunu yaşayan kişiler için ve motor bakımıda buna dahil olarak hidrojen temizliği gibi videolara denk geliyorum. Bu temizlik sonrasında motorda kurum vs var ise temizlemeye ve siyah duman sorununa çözüm oluyor gibi şeyler söyleniyor. Bu iş nedir aslı astarı var mıdır? İyi forumlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 özgür çetinkaya yazdı: Youtube özellikle 10 lira yatırım ile 10bin kazanan da yutupta, bir arkadaşımız depoya meşburat koyup gazlamıştı, benzin dolum hortumu tabi ki depoya bağlı değildi , vidyosu vardı yutupta 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 2 hidrojene karşılık 1 de oksijen ekleyince temizlik için iyi oluyor. 🙉 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: 2 hidrojene karşılık 1 de oksijen ekleyince temizlik için iyi oluyor. 🙉 tertemiz sıfır arabaya kadar giden adımlar Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: tertemiz sıfır arabaya kadar giden adımlar Meşrubat boşa gitmiş ona üzüldüm ben. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts