İçeriğe Yönlendir

245*45*17 lastik yerine 225*50*17 lastik

Erhan KÜL

Recommended Posts

Erhan KÜL

Herkese merhaba.Aracımda şu an 245*45*17 yazlık lastik var.Araca kışlık lastik alacağım aklıma 225*50*17 almak geldi.Sizce kışlık lastikte söylediğim ebata geçersem aracın konforunda yol tutuşunda yakıt tüketiminde lastiklerin araç üzerinde görünümünde artı ve eksi ne gibi durumlar ortaya çıkar? Şimdiden teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erhan KÜL yazdı:

Herkese merhaba.Aracımda şu an 245*45*17 yazlık lastik var.Araca kışlık lastik alacağım aklıma 225*50*17 almak geldi.Sizce kışlık lastikte söylediğim ebata geçersem aracın konforunda yol tutuşunda yakıt tüketiminde lastiklerin araç üzerinde görünümünde artı ve eksi ne gibi durumlar ortaya çıkar? Şimdiden teşekkürler 

aynı kasada fabrikasyon lastik ebat seçenekleri ne olarak çıkmış ona bakılabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Karda dar lastik daha iyi yol tutuşu sağlar. 

Yazlıklarım 235/45r18 kışlıklar 215/55r17

Kapı etiketinde 

235/45r18

235/50r17

215/55r17

215/60r16 yazıyor. 

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan KÜL
Çağlar Bayur yazdı:

aynı kasada fabrikasyon lastik ebat seçenekleri ne olarak çıkmış ona bakılabilir

225*50*17 lastik ebatı da araç  kapısında yazılı.Ama ben hiç kullanmadım bu ebatı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

o zaman sorunsuzca takılabilir, tüketim de düşer kışın yol tutuşu da artar

Yorum bağlantısı
Erhan KÜL
Çağlar Bayur yazdı:

o zaman sorunsuzca takılabilir, tüketim de düşer kışın yol tutuşu da artar

Çok teşekkür ederim.Peki yazlıkların 245*45 olması  225*50 olmasından daha mı avantajlıdır? Yoksa çokta farketmez mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erhan KÜL yazdı:

Çok teşekkür ederim.Peki yazlıkların 245*45 olması  225*50 olmasından daha mı avantajlıdır? Yoksa çokta farketmez mi?

o biraz arabasına ve motora bağlı a4 2.0 tdi için 245 tercih ederim yazın

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...