Evren Erakçora 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Ülkede satılıyor mu hala ya? Şaşırdım. Varmış. Çağlar abi güzel diyor, biz de beğendik aldık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Evren Erakçora yazdı: Varmış. Çağlar abi güzel diyor, biz de beğendik aldık. valla ben de forumda duydum ilk kim yazmıştı ? bilgi paylaşıldıkça değerlenip focusa dönüşmüş 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Evren Erakçora yazdı: Varmış. Çağlar abi güzel diyor, biz de beğendik aldık. Çağlar abi'nin her dediğini dinleseydik araba alamazdık. Emin misiniz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Çağlar abi'nin her dediğini dinleseydik araba alamazdık. Emin misiniz sürücü arabaları dışındakiler ilgi alanım dışında 2 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Mustafa Erkan yazdı: Aylin hanım Ford ta inanilmaz bir kampanya var. Bırakın poloyu fabiya yı. 1.0 titanyum still 5 kapi focus HB 1083.000 TL. Üstelik 0 faizli kamyanyada fiyat değismiyor. Çağlar Bayur yazdı: valla ben de forumda duydum ilk kim yazmıştı ? bilgi paylaşıldıkça değerlenip focusa dönüşmüş Ben ilk Mustafa Beyin mesajında gördüm, inceledim. Hatta otomatik mi dedim bir an ama manuelmiş. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Evren Erakçora yazdı: Sıfır Focus siparişi verdim. Vesile oldunuz, teşekkürler. Hayırlı olsun çok sevindim. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun çok sevindim. Çok teşekkürler, eksik olmayın, sağ olun var olun. Focuscular kervanına katılıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Sıfır Focus siparişi verdim. Vesile oldunuz, teşekkürler. Evren bey hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileklerimle. Arkadaşım ile dün almak için teşebbüste bulunduk ancak ford bayi arkadaşın aracına çok düşük bir bedel çikartinca bizim iş olmadı. Inanin üç gündür kaşınıp duruyorum . Jetta aracimdan memnunum ama buda çok güzel. Hanımda alalım oglan kullanır diyor offf offf. Gerçekten çok güzel ve yüksek donanımlı bir araç. Hayirli olsun. Ne renk sipariş ettiniz ? 8 Kasım 2023 tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Emin Önal yazdı: ama manuelmiş. F max bak sen hem otomatik 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Mustafa Erkan yazdı: Evren bey hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileklerimle. Arkadaşım ile dün almak için teşebbüste bulunduk ancak ford bayi arkadaşın aracına çok düşük bir bedel çikartinca bizim iş olmadı. Inanin üç gündür kaşınıp duruyorum . Jetta aracimdan memnunum ama buda çok güzel. Hanımda alalım oglan kullanır diyor offf offf. Gerçekten çok güzel ve yüksek donanımlı bir araç. Hayirli olsun. Ne renk sipariş ettiniz ? Active serisi , active still. Beyaz 1.0 manuel. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: F max bak sen hem otomatik Yokki sıfırı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Emin Önal yazdı: Yokki sıfırı vardır yahu Fmax 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 8 Kasım 2023 Paylaş 8 Kasım 2023 Evren Erakçora yazdı: Active serisi , active still. Beyaz 1.0 manuel. Listeyi o kadar çok incelemişim ki sipariş ettiginiz araç normalden 3 cm daha yüksek. (Crossover) Ilave iki tane sürüş modu var diye aklımda kalmış. Beyaz renk alarak çok isabetli bir seçim yapmışsınız diğer renkleri kullanması çok zor. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: vardır yahu Fmax Hee öyleli. Hiç aklım ona gitmedi nedence Cmax gibi okumuşum 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Evren Erakçora yazdı: Sıfır Focus siparişi verdim. Vesile oldunuz, teşekkürler. Bende yeşillendim . Eldekini çıkarabilsem 1083 e titanyum stil hatchback beyaz fiyatı almıştım hazırdı araç. Siz kaça alabildiniz? Hayırlı olsun kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Cavit Çırakoğlu yazdı: Bende yeşillendim . Eldekini çıkarabilsem 1083 e titanyum stil hatchback beyaz fiyatı almıştım hazırdı araç. Siz kaça alabildiniz? Hayırlı olsun kazasız belasız. Active still aldık. 1090a. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Evren Erakçora yazdı: Varmış. Çağlar abi güzel diyor, biz de beğendik aldık. 2019da yağlı kayıştan zincire geçilmiş. Bu iyi oldu. Autobild testi: https://www.autobild.de/artikel/ford-focus-active-turnier-gebrauchtwagen-test-21151087.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Ooo ekonomiye can gelmiş maşallah. Yeni alanlar güle güle kullanın. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Cavit Çırakoğlu yazdı: Bende yeşillendim . Eldekini çıkarabilsem 1083 e titanyum stil hatchback beyaz fiyatı almıştım hazırdı araç. Siz kaça alabildiniz? Hayırlı olsun kazasız belasız. Evren Erakçora yazdı: Active still aldık. 1090a. Fakat takas indirimi ,öğretmen indirimi falan var. Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo ekonomiye can gelmiş maşallah. Yeni alanlar güle güle kullanın. 🧿 Bu paralara Kaşkay olur muydu abi? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Focus sıfır için çok güzel fiyat 👏🏻 Kredi koşulları nasıl? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 @Evren Erakçora bey, hayırlı olsun dememişim, kusura bakmayın. Allah nazardan beladan sakınsın, kazasız, hep güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Evren Erakçora yazdı: Bu paralara Kaşkay olur muydu abi? 1300 civarına düz vites 4x2 tekna olurdu. otomatik tekna da 1390-1400 gibi olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: @Evren Erakçora bey, hayırlı olsun dememişim, kusura bakmayın. Allah nazardan beladan sakınsın, kazasız, hep güzel günlerde kullanın Çok teşekkürler. Selim Bilgin yazdı: Focus sıfır için çok güzel fiyat 👏🏻 Kredi koşulları nasıl? 300binTL ye sıfır faiz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 active style iyiymiş, şimdi AegeA cros düşünsün, 500 anca 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 1300 civarına düz vites 4x2 tekna olurdu. otomatik tekna da 1390-1400 gibi olurdu. Gücümüz yetmezdi ona abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts