Temel Akyürek 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Merhaba arkadaşlar, Ailemize bu araçtan almayı planlıyoruz. Daha önce kullanan , bilen arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Şimdide herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 3.0 Grand Cherokee düşünmez misiniz yazacaktım da o fiyatlar ne olmuş öyle Ben jeep in ara motorlarından çekiniyorum. Bildiğim kadarıyla 2.0 CRD olanı daha çok tutuyordu motor vw passat ile aynıydı diye anımsıyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Burak Kuşçu yazdı: 3.0 Grand Cherokee düşünmez misiniz yazacaktım da o fiyatlar ne olmuş öyle Ben jeep in ara motorlarından çekiniyorum. Bildiğim kadarıyla 2.0 CRD olanı daha çok tutuyordu motor vw passat ile aynıydı diye anımsıyorum. onlar düz vites ama. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 patriot ve compass lar vardı 2.0crd manuel2 yıl galeride yatanı izledim bir tanesi 16 defa galeri arasında ruhsat değişmişti 2.4 ler sıfırken uzun süre yattı verigden dolayı sonra kıymete bindi Yorum bağlantısı
Temel Akyürek 2 Kasım 2023 Yazar Paylaş 2 Kasım 2023 Burak Kuşçu yazdı: 3.0 Grand Cherokee düşünmez misiniz yazacaktım da o fiyatlar ne olmuş öyle Ben jeep in ara motorlarından çekiniyorum. Bildiğim kadarıyla 2.0 CRD olanı daha çok tutuyordu motor vw passat ile aynıydı diye anımsıyorum. maalesef fiyatlar oldukça yükseldi. fakat her araba yükseldiği için aslında birşey değişmedi. Doğan Arşiray yazdı: onlar düz vites ama. aynen. fiyat arağı olarakta compass ın bu modeli üzerinde duruyoruz. Çağlar Bayur yazdı: patriot ve compass lar vardı 2.0crd manuel2 yıl galeride yatanı izledim bir tanesi 16 defa galeri arasında ruhsat değişmişti 2.4 ler sıfırken uzun süre yattı verigden dolayı sonra kıymete bindi Vergi dilimi düşmese ben de alamazdım. Çok yüksek şu an vergiler. Bu halleriyle bile ekonomik sayılmazlar. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 (düzenlendi) bir tane daha KJ versek? siyah 2004 270 bin km de. tam bakımlı. 560 bin tl. 2 Kasım 2023 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Temel Akyürek 2 Kasım 2023 Yazar Paylaş 2 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: bir tane daha KJ versek? siyah 2004 270 bin km de. tam bakımlı. 560 bin tl. Kj biraz daha yırtık kalıyor. Onlar farklı klasman istiyor. Daha ağır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: bir tane daha KJ versek? siyah 2004 270 bin km de. tam bakımlı. 560 bin tl. ilanlara en son ne zaman baktın motoru bagajda mı bu rakam a Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: ilanlara en son ne zaman baktın motoru bagajda mı bu rakam a acil satılık. paraya ihtiyacı olmuş. araç tamamen sağlam. tarafımdan tüm süspansiyon vs bakımları yaptırılmıştı. lastikleri de yeni. yokohama geolander, hatta lastikleri ben seçmiştim. bugün arabayı bana teklif etti benim ikinci bir arazi aracı alıp satmakla uğraşmak gibi bir lüksüm malesef yok. aracın sol şöför kapısı sanırım değiştirilmiş zamanında. başka da bir kusuru olmaması lazım. boyası da içide gayet güzel. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: acil satılık. paraya ihtiyacı olmuş. araç tamamen sağlam. tarafımdan tüm süspansiyon vs bakımları yaptırılmıştı. lastikleri de yeni. yokohama geolander, hatta lastikleri ben seçmiştim. bugün arabayı bana teklif etti benim ikinci bir arazi aracı alıp satmakla uğraşmak gibi bir lüksüm malesef yok. aracın sol şöför kapısı sanırım değiştirilmiş zamanında. başka da bir kusuru olmaması lazım. boyası da içide gayet güzel. Araç arıyor olsam kaçırmazdım bunu.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 ben de... satabilecegimi hissetsem coktan satin almistim. piyasa zayif sanki. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Valla kafam gitti gittti geldi... Fiyatı duyunca KJ'ye ... Ama en az bir iki sene kıpraşmayayım diyorum 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 @Serhat Işıkbak 3.7 varmış satılık seversin sen Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: @Serhat Işıkbak 3.7 varmış satılık seversin sen juke satamadık ki be kardeşim, talip olalım jeepe........ 3 Kasım 2023 tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Serhat Işık yazdı: juke satamadık ki be kardeşim, talip olalım jeepe........ üçyüzzllllll 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: üçyüzzllllll he başka cupra 450 hadi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: he başka cupra 450 hadi alıcısı bol satan yok cicim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 bakanı da bol, aküsü bitti yeni aküleriniz hibe alınır Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: bakanı da bol, aküsü bitti yeni aküleriniz hibe alınır yiğit istersen alayım hediye 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Fatih Keskin yazdı: yiğit istersen alayım hediye 6V bile kabul 1 Yorum bağlantısı
Temel Akyürek 8 Kasım 2023 Yazar Paylaş 8 Kasım 2023 Sanırım 2.4 serisi çok tercih edilen bir seri değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts