Önder Özcan 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Reno yol tutmaz kısmı doğru değil. Kınıyorum. Nerden mi yazıyorum? Tarlada arabanın içindeyim, çekici bekliyorum 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Önder Özcan yazdı: Nerden mi yazıyorum? Tarlada arabanın içindeyim, çekici bekliyorum Kangoo ile ne durabildim ne dönebildim, yan şekilde kaldırıma çıktım, geçerken beni de al abi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Önder Özcan yazdı: Nerden mi yazıyorum? Tarlada arabanın içindeyim, çekici bekliyorum Çekici renoymuş yoldan çıkmış başka birtane çağırdık 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Kangoo ile ne durabildim ne dönebildim, yan şekilde kaldırıma çıktım, geçerken beni de al abi bunu deme piste girip iyi süre yapan tanıdıklarım var benim. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bunu deme piste girip iyi süre yapan tanıdıklarım var benim. Patron kasa değil abi, emekli amca kasa 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bunu deme piste girip iyi süre yapan tanıdıklarım var benim. bana röno deme psikolüumla atlatmaya çalışıyoruz travmayı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts