Melih Yegen 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Merhaba 2. kez burdayım küçük bi sıkıntım var. Daha önce de aynı araba için konu açmıştım, bu araç bi sure sahipsiz beklemiş ve bakımsız arka ve ön lastik yerlerinde geçmeyen çamur izleri vardı bariz pürüzlü halde küçük değil. Yıkandı birkaç kez, pastası cilası yapıldı falan ama arkadakiler geçmedi geçen yerlerde ise izleri duruyor biraz üstte. Geçmeyen kısımı nasıl yok edebilirim boyaya zarar vermeden ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Biraz tuz ruhu dökün köpürünce su tutun anında çıkar, çıkmadıysa işlemi tekrarlayın. Veya OK-103 çıkartır. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Çamur değil de beton gibi duruyor Ben de öyle düşündüm çevrede hazır beton yapılan bir yerden geçilmiş olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 29 Ekim 2023 Paylaş 29 Ekim 2023 Beton ise genelde üstteki verniği yakar hocam. Çıkar ancak boya verniği gider.. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Aynı arabada aynı yerde bende de mevcut. Bana da beton gibi geldi. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Aynısı babamın aracında da var, çamur değil beton, yıkamayla çıkmaz. Çözüm bulunursa bende uygularım 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Aynısı babamın aracında da var, çamur değil beton, yıkamayla çıkmaz. Çözüm bulunursa bende uygularım Sirkeyi bir şişeye koyup bol bol sık bekle yavaş yavaş da olsa çözecektir 3 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Sirkeyi bir şişeye koyup bol bol sık bekle yavaş yavaş da olsa çözecektir Elma mı üzüm mü? Yoksa beyaz sirke mi? 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Elma mı üzüm mü? Yoksa beyaz sirke mi? Hangisi daha güçlü bilmiyorum ki, elinde ne varsa onu kullan 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Hangisi daha güçlü bilmiyorum ki, elinde ne varsa onu kullan Zeytin yağı ve limon da ekleyelim mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 (düzenlendi) Melih Yegen yazdı: Merhaba 2. kez burdayım küçük bi sıkıntım var. Daha önce de aynı araba için konu açmıştım, bu araç bi sure sahipsiz beklemiş ve bakımsız arka ve ön lastik yerlerinde geçmeyen çamur izleri vardı bariz pürüzlü halde küçük değil. Yıkandı birkaç kez, pastası cilası yapıldı falan ama arkadakiler geçmedi geçen yerlerde ise izleri duruyor biraz üstte. Geçmeyen kısımı nasıl yok edebilirim boyaya zarar vermeden ? Aynı problem bendede vardı.Resimdede görüldüğü üzere Bu kimyasalı bir sünger yardımıyla beton olmuş alana sürdüğünüzde tepkimeye girip kendi kendine betonu yok ediyor,hemde asla boyaya zarar vermiyor.Yanlız eldiven takmanız şart Bende kimyasal mevcut İstanbulda olsaydınız hallederdik.Çok fazla bişey gözükmüyor sizde 30 Ekim 2023 tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Melih Yegen 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 (düzenlendi) Yine konu acmak istemedigim için buradan soruyorum. 2008 Ford Mondeo Ghia 2.0 larda far yıkama bulunuyor mu? Varsa nasıl kullanılıyor çözemedimde, ek olarak aracın jantı orijinal yıpranmış zımparalanıp rengine boyansa güzel ve temiz gözükür. Kendi rengine degilde siyaha boyansa sıkıntı çıkar mı görüntü ve kullanım açısından araç rengi gri füme. 31 Ekim 2023 tarihinde Melih Yegen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Bildiğim kadarıyla Farlar açıkken cama su püskürtürseniz çalışır. Yorum bağlantısı
Melih Yegen 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 Selçuk Bakış yazdı: Bildiğim kadarıyla Farlar açıkken cama su püskürtürseniz çalışır. Yapamadım ben fotograftaki çıkıntılar yapışık degil ondan eminim ama tesisat var mi çözemedim çalıştıramadım bi türlü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Melih Yegen yazdı: Yine konu acmak istemedigim için buradan soruyorum. 2008 Ford Mondeo Ghia 2.0 larda far yıkama bulunuyor mu? Varsa nasıl kullanılıyor çözemedimde, ek olarak aracın jantı orijinal yıpranmış zımparalanıp rengine boyansa güzel ve temiz gözükür. Kendi rengine degilde siyaha boyansa sıkıntı çıkar mı görüntü ve kullanım açısından araç rengi gri füme. Siyahın yakışacağını düşünmüyorum.. Farlar zenon ve mercekli ise far yıkama vardır. Farlar açık iken cama su sıkarsanız her 5 cama su sıkışta bir defa da farlara sıkar. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Melih Yegen yazdı: Yine konu acmak istemedigim için buradan soruyorum. 2008 Ford Mondeo Ghia 2.0 larda far yıkama bulunuyor mu? Varsa nasıl kullanılıyor çözemedimde, ek olarak aracın jantı orijinal yıpranmış zımparalanıp rengine boyansa güzel ve temiz gözükür. Kendi rengine degilde siyaha boyansa sıkıntı çıkar mı görüntü ve kullanım açısından araç rengi gri füme. Titanium x sport mu aracınız ? Sis lerden öyle görünüyor Yorum bağlantısı
Melih Yegen 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 (düzenlendi) Sezgin Yılmaz yazdı: Titanium x sport mu aracınız ? Sis lerden öyle görünüyor Bilmiyorum pek 😃. Bana soylenen modeli yukarıya yazdım hatchback kasa Hollandadan gelmiş araç Kontrol ettim olabilir benziyor o modeller spoiler falanda ekli bendekinin arkasında 31 Ekim 2023 tarihinde Melih Yegen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts