Mehmet Dagdeviren 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Arkadaşlar merhaba philips 49pus6551 tv modelini kullanıyorum,yanlız şöyle bi sıkıntım var tv türksat uydusunu görmüyor,sadece sat0-1-2-3 uydularını görüyor,uydu kablosunda sorun vardır diye kabloyu değiştirdim yine değişmedi şuan hiç bi kanalı izleyemiyorum,merkezi sistem kullanıyorum yönetimi aradım bizden kaynaklı sorun yok diyor,varmı bunun bi çözümü yardımcı olurmusunz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Aynı hattan başka cihazla deneyin , ona göre çözüm ararsınız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Muhtemelen diseq ayarları uygun değildir. Uydu alıcıdan ayarları kontrol edip, değiştirerek doğrusunu bulabilirsiniz. Veya komşunun ayarlarına bakabilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Mehmet Dagdeviren yazdı: Arkadaşlar merhaba philips 49pus6551 tv modelini kullanıyorum,yanlız şöyle bi sıkıntım var tv türksat uydusunu görmüyor,sadece sat0-1-2-3 uydularını görüyor,uydu kablosunda sorun vardır diye kabloyu değiştirdim yine değişmedi şuan hiç bi kanalı izleyemiyorum,merkezi sistem kullanıyorum yönetimi aradım bizden kaynaklı sorun yok diyor,varmı bunun bi çözümü yardımcı olurmusunz YouTube'da televizyonun modelini yazarak uydu kurulumu ile ilgili arama yapın, çok kolay bir işi philips iğneyle kuzu kazmaya çevirmiş, sonrasında mutlaka ayarlara şifre koyun birisi kazara girip uydu ayarlarını kaybedebilir yine. 2 Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Müstakil evde kullandığımız TV yi ortak anten kullanılan apartmanda izleyememiştik. Sorduk soruşturduk LNB ,diseq ayarlarını karıştırarak yayını buldum. Bence sizde deneyin... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 30 Ekim 2023 Yazar Paylaş 30 Ekim 2023 Tekrar Merhaba Merkezi sistemden daire içine gelen kablo bozulmuş,değiştirdiler ve sorun çözüldü. Yanlız ücretini benden tahsil ettiler. Site yönetiminin karşılaması gerekmezmiydi. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 30 Ekim 2023 Yazar Paylaş 30 Ekim 2023 Selçuk Bakış yazdı: Daire içi kullanıcıya ait Yanlız daire içine herhangi bi işlem yapılmadı. Su sayacının olduğu bina boşluğunda kablolar ve switch var bu kısıma müdahalede bulunuldu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 genelde şöyle işliyor: dikey ise siteye, yatay hat ise daireye ait deniyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts