İçeriğe Yönlendir

Uydu hk.

Mehmet Dagdeviren

Recommended Posts

Mehmet Dagdeviren

Arkadaşlar merhaba

philips 49pus6551 tv modelini kullanıyorum,yanlız şöyle bi sıkıntım var tv türksat uydusunu görmüyor,sadece sat0-1-2-3 uydularını görüyor,uydu kablosunda sorun vardır diye kabloyu değiştirdim yine değişmedi şuan hiç bi kanalı izleyemiyorum,merkezi sistem kullanıyorum yönetimi aradım bizden kaynaklı sorun yok diyor,varmı bunun bi çözümü yardımcı olurmusunz

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Aynı hattan başka cihazla deneyin , ona göre çözüm ararsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı

Muhtemelen diseq ayarları uygun değildir. Uydu alıcıdan ayarları kontrol edip, değiştirerek doğrusunu bulabilirsiniz. Veya komşunun ayarlarına bakabilirsiniz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Mehmet Dagdeviren yazdı:

Arkadaşlar merhaba

philips 49pus6551 tv modelini kullanıyorum,yanlız şöyle bi sıkıntım var tv türksat uydusunu görmüyor,sadece sat0-1-2-3 uydularını görüyor,uydu kablosunda sorun vardır diye kabloyu değiştirdim yine değişmedi şuan hiç bi kanalı izleyemiyorum,merkezi sistem kullanıyorum yönetimi aradım bizden kaynaklı sorun yok diyor,varmı bunun bi çözümü yardımcı olurmusunz

YouTube'da televizyonun modelini yazarak uydu kurulumu ile ilgili arama yapın, çok kolay bir işi philips iğneyle kuzu kazmaya çevirmiş, sonrasında mutlaka ayarlara şifre koyun birisi kazara girip uydu ayarlarını kaybedebilir yine.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu

Müstakil evde kullandığımız TV yi ortak anten kullanılan apartmanda izleyememiştik. Sorduk soruşturduk  LNB ,diseq ayarlarını karıştırarak yayını buldum. Bence sizde deneyin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren

Tekrar Merhaba

Merkezi sistemden daire içine gelen kablo bozulmuş,değiştirdiler ve sorun çözüldü.

Yanlız ücretini benden tahsil ettiler.

Site yönetiminin karşılaması gerekmezmiydi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Selçuk Bakış yazdı:

Daire içi kullanıcıya ait 

Yanlız daire içine herhangi bi işlem yapılmadı.

Su sayacının olduğu bina boşluğunda kablolar ve switch var bu kısıma müdahalede bulunuldu

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

genelde şöyle işliyor: dikey ise siteye, yatay hat ise daireye ait deniyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...