Murat Öngür 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Toyota Corolla 1.8 Hybrid Dream bu araçlar için görüşlerinizi bekliyorum Bu araçlara hiç hakim değilim özellikle Hybrit teknolojisine , Bakım ve arıza durumunda maliyeti çok olur mu ? Batarya da sıkıntı çıkar mı ? Mesela teknoloji nasıl işliyor şarj olduğunda otomatik elektrik den mi yiyor yoksa iki motor birlikte mı çalışıyor ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 İlgili kişiyi çağıralım: @Tansu Kalafatoğlu 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Türkiye’de 2 forumda bu arabayla ilgili detaylı paylaşım var. Birisi bu forum 100 küsür sayfa konuştuk. Daha detaylı bilgi yok Toyota forumda çok daha teknik bilgi var https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=85410.1400;topicseen ayrıca youtube kanalında da videolarda anlattık 8 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Toyota Türkiye' de mühendisleri ikiye ayıran durum. Japonya' dan bilgi mi beklesek? Tansu' nun konusunu mu okusak? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Toyota Türkiye' de mühendisleri ikiye ayıran durum. Japonya' dan bilgi mi beklesek? Tansu' nun konusunu mu okusak? servis elemanı müşteriye anlatmış: “pil tükendiğinde normal benzinli araba gibi kullanırsınız” demiş. adamlar sattığı arabadan bi haber. Ben anlamıyorum. 6 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: servis elemanı müşteriye anlatmış: “pil tükendiğinde normal benzinli araba gibi kullanırsınız” demiş. adamlar sattığı arabadan bi haber. Ben anlamıyorum. İyiki yeni pil alırsınız dememişler 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Mont yoksa alınmaması gereken araba modeli. 2 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: servis elemanı müşteriye anlatmış: “pil tükendiğinde normal benzinli araba gibi kullanırsınız” demiş. adamlar sattığı arabadan bi haber. Ben anlamıyorum. allahtan şarj kablosu hediye etmemiş, kafasının bi yerinde acabaları vardı heralde. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 27 Ekim 2023 Yazar Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Türkiye’de 2 forumda bu arabayla ilgili detaylı paylaşım var. Birisi bu forum 100 küsür sayfa konuştuk. Daha detaylı bilgi yok Toyota forumda çok daha teknik bilgi var https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=85410.1400;topicseen ayrıca youtube kanalında da videolarda anlattık 10 numara bilgiler tşk ederim , bu bilgiler ile bu araç tanda vazgeçtim 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Mont yoksa alınmaması gereken araba modeli. Mont kısaysa yine aynı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts