Ufuk Kılınçarslan 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Herkese tekrardan merhaba,5 yıl aradan sonra geçen ay 2020 model focus titanium paket araç satın aldım aracı çok güzel yapmışlar sürüş ve konfor açısından d segment araçlarla yarışır olmuş ama özellik açısından biraz zayıf kalmış; ne yapabiliriz derken bir arkadışım aracın gizli özelliklerinin olduğunu ve yazılımla bunların açıldığını söyledi. Ankarada bu işleri yapan bir arkadaşla iletişime geçtim bana fiyat listesi gönderdi.Aşşağıya listeyi ekleyeceğim fiyatından çok araca zararı olurmu onu merak ediyorum! Sizce riske girermiyim yani araca zararı olurmu? Amerikan park Alarm Kilitte korna Otomatik kapı kilitleme Sağa sola dönüşte sis Selektörde sislerin sönmesi Geri viteste sislerin yanması Kadrana pusula bilgisi (GPS varsa) Stopların sinyallere senkron yanması(muayeneden geçmez) özellikleri açılır gizli özellik 500 EXTRA Uzaktan çalıştırma 3000 Video oynatma 500 Otomatik uzun far 250 Tabela Okuma Sistemi 250 Yorgunluk Algılama Sistemi 250 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Uzaktan çalıştıma hariç diğerlerinin araca zarar vermediğini biliyorum. Zamanında yaptırmıştım. Hatta hız sabitleyici bile taktırmıştım.. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Hepsi de gereksiz bence açtırmayın. Hangisi lazım size :S Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 26 Ekim 2023 Yazar Paylaş 26 Ekim 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Hepsi de gereksiz bence açtırmayın. Hangisi lazım size :S ben en çok alarm tabela okuma ve uzun far asistanının faydalı olduğunu düşünüyorum.Yani olsa iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Bence uzun far asistanı ,uzaktan çalıştırma ve otomatik kapı kilitleme hariç gereksiz özellikler. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Eğer araçta tesisat varsa istediğiniz özelliği açtırabilirsiniz. Ama uygun tesisat yoksa alarma düşürebilir. Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 26 Ekim 2023 Yazar Paylaş 26 Ekim 2023 Cihat Küçükay yazdı: Eğer araçta tesisat varsa istediğiniz özelliği açtırabilirsiniz. Ama uygun tesisat yoksa alarma düşürebilir. Tesisat var araca göre söylüyorlar zaten, anladığım kadarıyla aynı banttan çıkıyor araçlar ülkeye göre özellik koyuyorlar yurt dışı olan araçlarda bu özellikler açık oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Yazdıklarınızdan Otomatik uzun far ve Yorgunluk Algılama Sistemi faydalı diğerleri bence gereksiz. aracımda en çok işime yarayan yağmur ve uzun/kısa far sensörü, ACC ve kör nokta uyarı olsa güvenlik açısından iyi olurmuş bir kaç kez eksikliğini hissettim. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Tamamen sizin beklentinizle alakalı, kullanmayacaksanız sırf var demek içinse gerek yok. Araca bir zararının olacağını sanmıyorum var olan sistemleri yazılımla değiştiriyorlar. Benim için tamamen gereksiz olan özellikler mesela ama kimi insanda çok seviyor. Kilitte korna Otomatik kapı kilitleme Selektörde sislerin sönmesi Geri viteste sislerin yanması Kadrana pusula bilgisi (GPS varsa) Stopların sinyallere senkron yanması(muayeneden geçmez) Uzaktan çalıştırma 3000 Yorgunluk Algılama Sistemi 250 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Bende bi ara takıldım bu konuya sonradan vaz geçtim ne olur ne olmaz diye. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Amerikan park Bu vag grupta full açılır ise duyu eritiyor yada yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Ufuk tekrar hoş geldin, hayırlı olsun 🧿 Ben de bazı özellikleri açtırmıştım zamanında, kilitte korna ile camları kapatma (varsa sunroof) ve sinyallerin yanması,alarm güzel oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Uzaktan çalıştırma genel olarak güvenli değil. Diğerleri Fordda hiçbir zarar vermez 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Bence çok gereksiz çoğu. Sadece alarm ve hareket halinde kapı kilitlemesi olabilir. Otomatik kapı kilitleme de tartışılan bir konu. Acil durumda dışarıdan kapının açılamaması söz konusu. Allah korusun kaza gibi durumlarda. Bunların çoğu donanıma göre zaten araçta var. Sadece aktif edilmemiş. Onun için zararı olacağını sanmıyorum. Aklımda kalmasın derseniz açtırabilirsiniz. Kugada klima göstergesi ekranda yoktu. Arkadaşların tarifiyle ELM cihazla açtım. Bir iki defa meraktan açıp kapattım. Düğmeye basmak daha kolay geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts