Turgut Hüseyn 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Merhaba, 4runner için şnorkel montajını kendim yaptım. Hava filtresinin yanında boş bidon gibi birşey vardı, bağlantı yeri olmadığı için işe yaramaz diyip kesip attım. Saatlerce arabayı kullandım bir sorun çıkmadı. Sabah çalıştırmak istedim, marş basıyor ama araç çalışmıyor. 10-15 kez denedim, çalışmadı. Sonunda farları açıp kapadım, araba çalışmaya başladı nedensizce Ama, ilk 15-20 saniye araba sanki boğuluyormuş gibi sarsıntılı çalıştı, sonra düzeldi. Sorun sizce ne olabilir? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 immobilizer problemi gibi elektronik bir sorun vardır. 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: immobilizer problemi gibi elektronik bir sorun vardır. umarım elektrik sorundur da, peki neden araç çalışınca sanki boğulacakmış gibi çalıştı 15-20 saniye? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 bu şekilde çalışan tek bir arabam olmuştu onda da silindirlere soğutma suyu sızıyordu geceden... hava soğuk olunca bulharlaşmadan beklediği çin 20 30 sn kendine gelemiyordu. tabi burada değişkenler çok fazla. görmeden birşey söylemek çok kolay değil. yani şnorkel takarken fark etmeden bir soketi bozmuşsunuzdur motor çalışmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: bu şekilde çalışan tek bir arabam olmuştu onda da silindirlere soğutma suyu sızıyordu geceden... hava soğuk olunca bulharlaşmadan beklediği çin 20 30 sn kendine gelemiyordu. tabi burada değişkenler çok fazla. görmeden birşey söylemek çok kolay değil. yani şnorkel takarken fark etmeden bir soketi bozmuşsunuzdur motor çalışmaz. evet sorunu buldum hava filtresinin sensörünü bozmuşuz:) 2 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Turgut Hüseyn yazdı: umarım elektrik sorundur da, peki neden araç çalışınca sanki boğulacakmış gibi çalıştı 15-20 saniye? 15-20 kere çalıştırmayı denediğiniz için gerektiğinden fazla yakıt birikmiş olabilir enjektörlerde. olması gereken düzene gelene kadar o şekilde çalışmış olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts