Murat Öngür 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Merhaba Ds4 ler nasıl araçlardır kullanan daha önce kullanmış olan yada net bilgisi olan var mıdır ? ceed den sonra ds4 düşünüyorum , performans olarak nasıldır ? En önemlisi sık arıza çıkartan bir araç mı ? kronik arızası var mıdır ? (Ben ceed de maşallah geri vites müşürü dışında sadece bakım yaptırdım şimdiye kadar 2016 dan beri ) Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 (düzenlendi) Birde bu araçlarda Japon aisin şanzıman varmış , nedir ne değildir ? 24 Ekim 2023 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 psa grubundan , bence 2.eldeki fiyat faydası en yüksek markalardan birisi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Murat Öngür yazdı: Merhaba Ds4 ler nasıl araçlardır kullanan daha önce kullanmış olan yada net bilgisi olan var mıdır ? ceed den sonra ds4 düşünüyorum , performans olarak nasıldır ? En önemlisi sık arıza çıkartan bir araç mı ? kronik arızası var mıdır ? (Ben ceed de maşallah geri vites müşürü dışında sadece bakım yaptırdım şimdiye kadar 2016 dan beri ) Pro Ceed' e geç Yanlış oldu. X Ceed Çağlar Bayur yazdı: psa grubundan , bence 2.eldeki fiyat faydası en yüksek markalardan birisi Bunlar tutulmuyor deniliyor ya işte tam o araç. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Pro Ceed' e geç Yanlış oldu. X Ceed Bunlar tutulmuyor deniliyor ya işte tam o araç. XCeed çok pahalıya geliyor maalesef yoksa aklımda var ama o fiyatlara çıkabilsem büyük ihtimalle tercihim mondeo olur Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Murat Öngür yazdı: Birde bu araçlarda Japon aisin şanzıman varmış , nedir ne değildir ? DS4 hangi model yıl? Benim arkadaş ta vardı DS4. Ceed'i mumla ararsınız. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 1-1,6 mio arası fiyatları var. Bundaki donanım hiçbir C segmentinde, hatta D segmentinde bile yok. Hafızalı, 12 yöne elektrikli, ısıtmalı, soğutmalı deri koltuklar. Vay be. Seviyorum Korelileri. Diğer Premium donanımları saymıyorum bile. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Bunlar tutulmuyor O zaman iyi arabadır. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 2016 DS 5 vardı biraderde... ben almıştım ona, gerçekten çok donanımlı ve tasarım olarak çok özel bir araç Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: DS4 hangi model yıl? Benim arkadaş ta vardı DS4. Ceed'i mumla ararsınız. 2017 ds4 atomatik vites bir de bu araçlarda arka camların açılmadığını duymuştum , doğrumu acaba ? çok saçma değil mi doğru ise Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Murat Öngür yazdı: arka camların açılmadığını duymuştum C4' te açılıyor, DS' de Fransız kalmışlar. Doğru. EAT 6 şanzıman var. Mevcutu satıp, bunu almak. Bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Murat Öngür yazdı: 2017 ds4 atomatik vites bir de bu araçlarda arka camların açılmadığını duymuştum , doğrumu acaba ? çok saçma değil mi doğru ise Aynen açılmıyor. Bir de dizelse onların şanzımanı tek kavramalı yarı otomatik olması lazım garip garip vites değiştiriyor. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Aynen açılmıyor. Bir de dizelse onların şanzımanı tek kavramalı yarı otomatik olması lazım garip garip vites değiştiriyor. Valla vazgeçtim ben bu araçtan Yorum bağlantısı
Recommended Posts