Servet Aydın 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: kayıt denmiş bildirim geldi, arşiv hazır Meşgulüm biraz sonra arşiv açalım İlkay Başaran yazdı: Ürün yerleştirme mi var neden sansürlü yazılar? Bayağı bir yerleştirme var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2023 Yazar Paylaş 27 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Bıyıklı inkar etsin, "kopsun bişey olmaz Çağlarınkinden çalarım, benden şüphelenmez" demedim desin. Desin bunu! iftira etme, etme. Çağlarınkinden çal teybi çok onun, farketmesi 2 yılı bulur dedin. Ben de olmaz dedim. Ağırlığınca altın versen olmaz dedim. Teklifini red ettiğim için mi iftira ediyorsun. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Desin bunu! Mehmet Ozyurek yazdı: iftira etme, etme. Çağlarınkinden çal teybi çok onun, farketmesi 2 yılı bulur dedin. Ben de olmaz dedim. Ağırlığınca altın versen olmaz dedim. Teklifini red ettiğim için mi iftira ediyorsun. Dedi İlkay Başaran yazdı: Ürün yerleştirme mi var neden sansürlü yazılar? Kaşla göz arasında ürünü bana yerleştirmişler, bıyıklıyla portifçi. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Kaşla göz arasında ürünü bana yerleştirmişler, bıyıklıyla portifçi. Duba var mı? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Duba var mı? Duba yok, çevredeki ağaçlarda bi yaprak bile yok. Ben kendi yolumda gidiyorum bunlar bana civata muamelesi yapıyor. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Hergün onlarca kişi torosa bindiği için civata zannediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de olmaz dedim. Ağırlığınca altın versen olmaz dedim. y a sen nie öyle herşeye olmaz dion.... altın denmiş bildirim geldi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ekim 2023 Paylaş 28 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: y a sen nie öyle herşeye olmaz dion.... altın denmiş bildirim geldi Her şeye karışıyo 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2023 Yazar Paylaş 28 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Duba yok, çevredeki ağaçlarda bi yaprak bile yok. Ben kendi yolumda gidiyorum bunlar bana civata muamelesi yapıyor. Yaparız. Amcan ilçe başkanı falan mı yoksa 😳 Yorum bağlantısı
Recommended Posts