İlkay Başaran 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ekran görüntüsü ile bildirdim ios'a.. 7,0,4 hazırlanır yakında İrlandadan aradılar ama bu güzel bir şey Telefona da bağlandılar. 30 bine ayfon nerde var.. oğlum istiyor.. 30 bini salladım telefondan hiç anlamam fakat okuyorum burada işte de ben çekmezdim bu eziyeti. Yanında akü taşı her gittiğin yerde fiş nerede diye kes falan. Kilitlenmiyor çok stabil diyorlar ama bendeki androidin de kilitlendiği olmadı şarjı 3 gün gidiyor. Belki sizin yaptığınız işlemleri bu yapamıyordur o konuda birşey diyemem dediğim gibi telefondan anlamam. Şunu da yazmadan geçmeyeyim, saatinin ayarını değiştiremediğimiz telefon da kilitlenmez heralde (bu kısım şaka değişmiş.) 1 4 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Bende haritalarla ilgili bir sorun bildirdim Dublin diye yazıyordu aradıklarında. Dolandırıcı diye bir hafta falan sıklıkla aradılar açmadım, en son ne var la diye açtım. Kibar bir arkadaş googledan arıyorum dedi. Sonra işi hallettik sağ olsunlar ilgilendiler.. 1 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Abi yarın gel Apple'da UI test çisi olarak başla. yol artı yemek artı sgk artı aylık 242453465 bin dolar pirim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: 30 bini salladım telefondan hiç anlamam fakat okuyorum burada işte de ben çekmezdim bu eziyeti. Yanında akü taşı her gittiğin yerde fiş nerede diye kes falan. Kilitlenmiyor çok stabil diyorlar ama bendeki androidin de kilitlendiği olmadı şarjı 3 gün gidiyor. Belki sizin yaptığınız işlemleri bu yapamıyordur o konuda birşey diyemem dediğim gibi telefondan anlamam. Şunu da yazmadan geçmeyeyim, saatinin ayarını değiştiremediğimiz telefon da kilitlenmez heralde (bu kısım şaka değişmiş.) Bunlarla gelme bize.. Sökmez. Biz telefonumuzu seviyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: 30 bini salladım telefondan hiç anlamam fakat okuyorum burada işte de ben çekmezdim bu eziyeti. Yanında akü taşı her gittiğin yerde fiş nerede diye kes falan. Kilitlenmiyor çok stabil diyorlar ama bendeki androidin de kilitlendiği olmadı şarjı 3 gün gidiyor. Belki sizin yaptığınız işlemleri bu yapamıyordur o konuda birşey diyemem dediğim gibi telefondan anlamam. Şunu da yazmadan geçmeyeyim, saatinin ayarını değiştiremediğimiz telefon da kilitlenmez heralde (bu kısım şaka değişmiş.) andro da müşteri temsilcin var mı irlandalı? 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: andro da müşteri temsilcin var mı irlandalı? O kadar para versem nikah kıyarım ben o temsilciye 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: 18 ios la düzeltirler saatli marif takvimi var bende elektirik te harcamıyor yıl kaç 99 du sanırım değilmi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: andro da müşteri temsilcin var mı irlandalı? Biz konuştuk epey.. aslen konyalıymış. Sivaslıyım diyecek diye çok tereddütle yaklaştım ama. konyalıyım dedi.. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: andro da müşteri temsilcin var mı irlandalı? Sorun yok temsilcide yok. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Ya bu Iponpon kullanıcılarını evliya yapmış 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Sabah baktım, benim saat yine -10 olmuş.. Yazdım irlandaya Aradılar yine ama telefonum meşgul idi. dönemedim.. Bu sefer mail atmışlar. Aradık ulaşamadık, yardım istiyor musunuz diye.. Evet, konyalı hemşerim arasın beni dedim 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah baktım, benim saat yine -10 olmuş.. Yazdım irlandaya Aradılar yine ama telefonum meşgul idi. dönemedim.. Bu sefer mail atmışlar. Aradık ulaşamadık, yardım istiyor musunuz diye.. Evet, konyalı hemşerim arasın beni dedim Abi dün kurcaladım. Saat olan sol tarafta aşağı yukarı yapınca farklı seçenekler geliyor. -10 olan kısmı ve İstanbul olan kısmı, telefonun dünya saatleri kısmından alıyor. Aşağılarda İstanbul mevcut. Ve şu dikkatimi çekti; şarja taktık ekrana dokunduk standby modu açıldı. Bir süre sonra kapanıyor. Kapandıktan sonra telefonun herhangi bir noktasına tek dokunuşta ekran dire aktif oluyor. Yüz tanımasına gerek duymadan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Dokununca evet. Aktif oluyor. Ben dünya saatlerinden yapmaya çalıştım hatta oraya İstanbul ekledim ama olmamıştı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Ooo, desene güncelleme gelecek. Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah baktım, benim saat yine -10 olmuş.. Yazdım irlandaya Aradılar yine ama telefonum meşgul idi. dönemedim.. Bu sefer mail atmışlar. Aradık ulaşamadık, yardım istiyor musunuz diye.. Evet, konyalı hemşerim arasın beni dedim Aydın Sert yazdı: Abi dün kurcaladım. Saat olan sol tarafta aşağı yukarı yapınca farklı seçenekler geliyor. -10 olan kısmı ve İstanbul olan kısmı, telefonun dünya saatleri kısmından alıyor. Aşağılarda İstanbul mevcut. Ve şu dikkatimi çekti; şarja taktık ekrana dokunduk standby modu açıldı. Bir süre sonra kapanıyor. Kapandıktan sonra telefonun herhangi bir noktasına tek dokunuşta ekran dire aktif oluyor. Yüz tanımasına gerek duymadan. Kesin güncelleme gelecek. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Ayfon da vw gibi. Sahada yapıyor testleri. Kullansınlar bakalım açık çıkarsa irlandayı ararlar yamarız 1 4 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 (düzenlendi) Bu güncellemeden sonra konuşurken karşıdakının sesini az duyuyorum. telefonum 13. Böyle olan var mı? 25 Ekim 2023 tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah baktım, benim saat yine -10 olmuş.. Yazdım irlandaya Aradılar yine ama telefonum meşgul idi. dönemedim.. Bu sefer mail atmışlar. Aradık ulaşamadık, yardım istiyor musunuz diye.. Evet, konyalı hemşerim arasın beni dedim İrlandalı hemşerim aradı.. Anlattım durumu, Tekrar ederse bana yaz abi dedi.. telefona bağlanıp rapor alacağım dedi.. Sorunu yazılım birimine raporlamış. Macit Aliyev yazdı: Bu güncellemeden sonra konuşurken karşıdakının sesini az duyuyorum. telefonum 13. Böyle olan var mı? Ben bir fark hissetmedim. Aksine diğer konuda değinmiştim.. ortam seslerini % 100 engeller şekilde iyileşme var.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: hatta oraya İstanbul ekledim ama olmamıştı. yanlış şehir eklemişsin onu değiştir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: yanlış şehir eklemişsin onu değiştir? Atina yazıp deneyim. aynı saat dilimindeyiz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Atina yazıp deneyim. aynı saat dilimindeyiz güneye in kuzey soğuk Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: güneye in kuzey soğuk Bahreyn? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Bahreyn? nereyn? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 O değil de çok kafa yaptık dün ufaklık hanımın telefonu düşürdü ekran işi bıraktı. Telefon çalışıyor ama (samsung a7) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2023 Yazar Paylaş 26 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: O değil de çok kafa yaptık dün ufaklık hanımın telefonu düşürdü ekran işi bıraktı. Telefon çalışıyor ama (samsung a7) Ayfon olsa kırılmazdı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ekim 2023 Paylaş 26 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ayfon olsa kırılmazdı. şimdi bir de iki misli fiyata çıkacak ekarn değişimi aypon olsa ucuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts