Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 İphone 13 telefonumu standa yan olarak koyduğumda ekranda böyle bir takvim ve saat çıkıyor. Bu çok güzel ancak. Saat 10 saat geriyi gösteriyor. Bununla ilgili bir ayar yeri bulamadım. Bulan bilen var mı ? 1 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Bu pozisyona nasıl geldi abi? Ben yapamadım. 13 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Şarj standına yan koyunca geliyor ve yüz tanıma yüzünü görünce açıp gösteriyor. Ajanda bu galiba.. Ajanda olarak bi arayayım bakalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Yok bulamadım herhangi bir yerde yok. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Standby özelliği olarak geçiyor ve şarjdayken aktif oluyormuş. Keşke normal şartlarda da ekranda saat vb bekleme modu olsa idi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 18 ios la düzeltirler saatli marif takvimi var bende elektirik te harcamıyor 1 12 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: İphone 13 telefonumu standa yan olarak koyduğumda ekranda böyle bir takvim ve saat çıkıyor. Bu çok güzel ancak. Saat 10 saat geriyi gösteriyor. Bununla ilgili bir ayar yeri bulamadım. Bulan bilen var mı ? Lokal ayarlara bakmak lazım. İkinci saate vs. Bi yerden amerikan saatini görüyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: İphone 13 telefonumu standa yan olarak koyduğumda ekranda böyle bir takvim ve saat çıkıyor. Bu çok güzel ancak. Saat 10 saat geriyi gösteriyor. Bununla ilgili bir ayar yeri bulamadım. Bulan bilen var mı ? VPN ile Küba 'dan mı alıyorsun acaba DNS 'yi? 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Bekleme modu ayarı altında saat ayarı yok. Tarih ve saat kısmında saat dilimi neye ayarlı? Otomatik ayarla seçeneği açık mı? Ayarlar > Genel > Tarih ve Saat'e giderek Otomatik Ayarla seçeneğini etkinleştir Emmi. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Olmuyorsa Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Konum Servisleri > Sistem Servisleri'ne gidin ve Saat Dilimi Ayarlama'ya gidip açman gerekiyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Emmi o saat sanırım başka bir konumun saati, ben de ayarlayamadım fakat ekranı yana kaydır, normal saat geliyor, ajandasız, masa saati şeklinde, tekrar kaydırınca albümden fotoğraflar. Bi de 10 saat geri mi 2 saat ileri mi, sabah erken saatte takvim ayın kaçını gösteriyordu? Ya da gece 23.00 de bakmak lazım, 23.00 deyken telefonda 01 görünecek ama ayın kaçı görünecek? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 ios 16’da gelen Yeni duvar kağıdı özelliğiyle alakalı bir durum yani konum kapalı mehmet abi. Konuma izin vermek lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 ios destek istedim.. önce yazılı sohbet ile epey uğraştık.. olmadı. Sonra irlandadan aradılar. Beraber baktık. İstanbulu seçiyoruz ancak istanbulu kaydedemiyoruz.. Talep açtılar dönüş yapacaklar.. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Olmuyorsa Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Konum Servisleri > Sistem Servisleri'ne gidin ve Saat Dilimi Ayarlama'ya gidip açman gerekiyor. Baktım açık.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani konum kapalı mehmet abi. Konuma izin vermek lazım Açık ya.. tüm açık Önder Özcan yazdı: Emmi o saat sanırım başka bir konumun saati, ben de ayarlayamadım fakat ekranı yana kaydır, normal saat geliyor, ajandasız, masa saati şeklinde, tekrar kaydırınca albümden fotoğraflar. Bi de 10 saat geri mi 2 saat ileri mi, sabah erken saatte takvim ayın kaçını gösteriyordu? Ya da gece 23.00 de bakmak lazım, 23.00 deyken telefonda 01 görünecek ama ayın kaçı görünecek O aşamada saate tıklayınca şehir ülke seçebiliyorsun.. ancak şehri seçmeme rağmen bitir yada kaydet butonu yok.. istanbulu tıklayınca ana ekrana dönüp yine -10 saat gösteriyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Buna da mı izin vermiyor. Vermiyor Recep Selim Kaya yazdı: VPN ile Küba 'dan mı alıyorsun acaba DNS 'yi? CUP yazıyor len.. Kuba mı ora. Cupertino ABD 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O aşamada saate tıklayınca şehir ülke seçebiliyorsun.. ancak şehri seçmeme rağmen bitir yada kaydet butonu yok.. istanbulu tıklayınca ana ekrana dönüp yine -10 saat gösteriyor. Zaten altta -10 yazıyor, ben de bu ne diyordum, saat farkıymış 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Bişe kapalı abi. Ondan oluyor ama ne Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bekleme modu ayarı altında saat ayarı yok. Tarih ve saat kısmında saat dilimi neye ayarlı? Otomatik ayarla seçeneği açık mı? Ayarlar > Genel > Tarih ve Saat'e giderek Otomatik Ayarla seçeneğini etkinleştir Emmi. Bu da etkin.. Bekleme ekranının ayarı bekleme ekranından yapılıyor ancak orada seçilen şehir kaydedilemiyor. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bişe kapalı abi. Ondan oluyor ama ne Sorun seçimin kaydedilememesinde. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: ios destek istedim.. önce yazılı sohbet ile epey uğraştık.. olmadı. Sonra irlandadan aradılar. Beraber baktık. bi halttan anladıkalrı yok benim tel i de tesadüfen düzelttik Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Ahahaha. düzelttim.. Bitir butonu görünmüyor. ancak bir yerlerde varmış. rastgele tıkladım istanbulu kaydetti.. 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Bu ekranda bitir butonu olması lazım. Ama yok. Aslında bir yerlerde var.. Ama gizli Rast gele tıklayarak buldum ve kaydettim. 5 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ekranda bitir butonu olması lazım. Ama yok. Aslında bir yerlerde var.. Ama gizli Rast gele tıklayarak buldum ve kaydettim. Abi yarın gel Apple'da UI test çisi olarak başla. 2 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Saati ayarlamak için irlandadan destek al sonra sorunsuz telefon diye 30 bin öde 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Ekran görüntüsü ile bildirdim ios'a.. 7,0,4 hazırlanır yakında İlkay Başaran yazdı: Saati ayarlamak için irlandadan destek al sonra sorunsuz telefon diye 30 bin öde İrlandadan aradılar ama bu güzel bir şey Telefona da bağlandılar. 30 bine ayfon nerde var.. oğlum istiyor.. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts