Muhammed Furkan Yılmaz 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır istediğim sistemi bugün kurdurdum ,for x xae 604 model amfi ,20 cm mobas sub ve araçta hazır da bulanan 400 watt pıoner ovelleri bağlattım ,fotoğrafları ekliyorum, sıkıntı şu , aksesuarcıdan çıkıp eve geldim ,yaklaşık yarım saat sürdü yol , markete girip çıktım ,ovallerden ses gelmediğini fark ettim , çok az Bi ses var ve azıcık titriyor, ne olmuş olabilir, aksesuarcı dükkana çağırdı bakmak için bugün tekrar gidemedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 bir kablo çıkmıştır, kısa devre yapmıştır veya anfi kendini kapatmıştır, soğuyunca açardı ama Yorum bağlantısı
Muhammed Furkan Yılmaz 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: bir kablo çıkmıştır, kısa devre yapmıştır veya anfi kendini kapatmıştır, soğuyunca açardı ama Bas çalışıyor ,ovaller gitti , tekrar denemedim ama . 2 sinin aynı anda ve aynı şekilde gitmesinin, kablo temassızlık olma ihtimalini düşürüyor . Ovaller amfi için uygun modellermi,amfi ovale veya oval amfiye zarar vermiş olma ihtimali varmıdır. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 aşırı ses verdiyseniz patlamız olabilir. ovaller eski serilerden toz tıkamış olabilir. anfinin yüksek çıkışı patlatmış olabilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Muhammed Furkan Yılmaz yazdı: Bas çalışıyor ,ovaller gitti , tekrar denemedim ama . 2 sinin aynı anda ve aynı şekilde gitmesinin, kablo temassızlık olma ihtimalini düşürüyor . Ovaller amfi için uygun modellermi,amfi ovale veya oval amfiye zarar vermiş olma ihtimali varmıdır. yoktur, ben hatalı montajı çok gürdüm ovalleri seri bağlamış oalbilir mi? o anfi bu paynıra bir şey yapamaz 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Furkan Yılmaz 22 Ekim 2023 Yazar Paylaş 22 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: yoktur, ben hatalı montajı çok gürdüm ovalleri seri bağlamış oalbilir mi? o anfi bu paynıra bir şey yapamaz Teyp kontağa bağlandığı için ayarları sıfırlanmış, tekrar ayar yapıldı,teybin hafıza kablosuna başka yerden elektrik alındı . Hafıza kablosu aküyü bitirirmi acaba, birde amfi çokmu kalitesiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 teyp sıfırlanınca ses yok olmaz ama neyse sorun çözülsün de sebebi ustaya kalsın, anfi kalitesiz diye bir şey yok bu anfi o ovale zrar veremez sadece, çıksa çıksa 40 w civarı güç çıkar, rakamına göre iyidir piyasada yer yaptı bu modeli , ödenen rakamın boşa gitmemesi önemli 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts