Ali ÖZCAN 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Hayırlı akşamlar arkadaşlar, 2011 mondeo 1.6 tdci aracımın DPF filtresininin içini boşalttırıp, yazılımdan da sildirdim, egzoz muayenesini özelde yaptırıp, geçer değer yazdırırsam muayeneden geçermi, yani muayene yapan teknisyen dpf nin boş olduğunu bilir mi. Anlarmı. 1 Yorum bağlantısı
Ali ÖZCAN 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Evren Erakçora yazdı: Gevezelik yapmış ya, bana lazım olan muayeneden geçermi gmez mi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Ali ÖZCAN yazdı: Gevezelik yapmış ya, bana lazım olan muayeneden geçermi gmez mi Değerleri yakalarsa tabiki geçer Yorum bağlantısı
Ali ÖZCAN 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Değerleri yakalarsa tabiki geçer Değerler şöyle,özel olduğu için, geçer değer ne ise onu yazıyor,isterse aracınki yüksek çıksın önemli değil,Bilgisayara bağlar yada dpf ye tık tık vurursa boş olduğu için ses çıkarır,ancak o zaman boş olduğunu bilir. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 dpf yi yakalamak zor. şirketin minbüsleri bozulunca hep içlerini boşattırdık. her sene muayeneden geçiyorlar. Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 2011 oncesi pdf siz araclar gecyorsa seninkide gecer Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Ali ÖZCAN yazdı: Değerler şöyle,özel olduğu için, geçer değer ne ise onu yazıyor,isterse aracınki yüksek çıksın önemli değil,Bilgisayara bağlar yada dpf ye tık tık vurursa boş olduğu için ses çıkarır,ancak o zaman boş olduğunu bilir. Daha önce yaptirdiniz mi özelde? Gecer degeri yazabileceginden eminmisiniz? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Erdem Doğan yazdı: Daha önce yaptirdiniz mi özelde? Gecer degeri yazabileceginden eminmisiniz? Geçme garantili Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 (düzenlendi) dpf egzos emisyonunua etki etmez, partikül filtresidir, var veya yok olması egzos testini değiştirmez 21 Ekim 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Geçme garantili Muayneden gecemeyenler, gecenlerin parasini mi ödüyordu? Yok, o baska biseydi galiba 😜 1 Yorum bağlantısı
Ali ÖZCAN 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: dpf yi yakalamak zor. şirketin minbüsleri bozulunca hep içlerini boşattırdık. her sene muayeneden geçiyorlar. Teşekkür ederim,İnşAllah sorun çıkmaz Erdem Doğan yazdı: Daha önce yaptirdiniz mi özelde? Gecer degeri yazabileceginden eminmisiniz? O zaman dpf vardı, değer biraz yüksek dedi ama düşük yazdı. Daha da önce Honda vardı benzin ve LPG olarak ölçtü. LPG fazla çıkınca onu da düşük yazdı, sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts