Abdussamed Acar 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Bilindik madeni yağ markalarının orjinal ürünlerini makul fiyatlarla satan tercih ettiğiniz online alışveriş siteleri var mı ve deneyimleriniz neler? Sahte ürünlerin piyasaya çıkmasını özellikle distrübütör 'ünde istediği gibi düşünmeye başladım artık. Zira makul fiyatlı ise kesin sahtedir anlayışı en çok distrübütöre ve kar marjının yükselmesine sebep oluyor. Uygun fiyatlı satan, orjinal ürün satsa bile sahte ürün satıyor yaftası yiyor. Resmen böyle bir algı oluştu... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Liqui Moly yağları Egemot sitesinde piyasadan daha uygun. Egemot Türkiye ye dağıtım yapan iki firmadan biri. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Mobil yağları için resmi satıcı "cleanpex" 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Buradan 4 kere yağ aldım orijinallerdi. Memnun kaldım. Önceden hepsiburada.com'da satarlardı şimdi site açmışlar. https://www.yagcarsisi.com/index.php?route=product/product&product_id=932 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Onlineyedekparçadan alıyorum 2 yıldır, orjinallikten yana bir sıkıntı görmedim. 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Metin Akbal yazdı: Egemot Ben de buradan almıştım LM yağı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 LM Metro Gross'ta orijinal ve uygun, mobil yağ içinde Amazon'dan MobilOilTürkiye satıcısını tercih ediyorum. Cleanpex türkiye gönderiyor. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Onlineyedekparçadan alıyorum 2 yıldır, orjinallikten yana bir sıkıntı görmedim. Özel serviste bulunmayan orijinal filtre bakım setini temin etmiştim o firmadan. Şüphe uyandırmadı hiç. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts