Çağatay Günaydın 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Arabanın pedallar bölümünde bulunuyor hangi parça olduğunu anlayamadım. Yorum bağlantısı
Çağatay Günaydın 19 Ekim 2023 Yazar Paylaş 19 Ekim 2023 Talha Bilgi yazdı: Kalorifer yönlendirici olması lazım burada bir parça var ve açıp kapatıyorlar hırsızlara karşı açmak istedim ama yerini bulamadım ne olabilir sizce? Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Çağatay Günaydın yazdı: burada bir parça var ve açıp kapatıyorlar hırsızlara karşı açmak istedim ama yerini bulamadım ne olabilir sizce? Yani şu sıyah kutu bildiğim kadarıyla kalorifer mekanizması hatta beyaz parça ve ondan çıkan telde kalorifer yönlendirme işlevini görüyor. Hırsızlara karşı nasıl bir önlem onu bilemiyorum acaba direksiyon altından marş kilidi vs gibi bişey mi ? Yorum bağlantısı
Çağatay Günaydın 19 Ekim 2023 Yazar Paylaş 19 Ekim 2023 Talha Bilgi yazdı: Yani şu sıyah kutu bildiğim kadarıyla kalorifer mekanizması hatta beyaz parça ve ondan çıkan telde kalorifer yönlendirme işlevini görüyor. Hırsızlara karşı nasıl bir önlem onu bilemiyorum acaba direksiyon altından marş kilidi vs gibi bişey mi ? anahtarlı değil şu tarz birşey sanırım Çağatay Günaydın yazdı: anahtarlı değil şu tarz birşey sanırım + olarak araç marş basıyor fakat çalışmıyor ama o düğmeyi açınca çalışıyor. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Resimde görünen çek it anahtar gizli kontak olabilir. fanı düz çalıştırmak için bağlanmış olabilir. Hattı takip edip çözmek gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Günaydın 19 Ekim 2023 Yazar Paylaş 19 Ekim 2023 Murat Azalma yazdı: Resimde görünen çek it anahtar gizli kontak olabilir. fanı düz çalıştırmak için bağlanmış olabilir. Hattı takip edip çözmek gerekir. Bakacağım ama onun gibi birşey olduğunu düşünmüyorum bir tuş olmalı. Yorum bağlantısı
Çözüm Burak Kuşçu 19 Ekim 2023 Çözüm Paylaş 19 Ekim 2023 Bahsettiğiniz anahtar bu olabilir mi ? Aşağı yönlü çektiğiniz zaman devreye girer bu anahtar. Araç marş basar ama çalışmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 sonradan yapılmış herşey olabilir, seçenekler sonsuz, torpidoda gizli göz açma, varex egzos, kalorifer de arıza sonrası bypasss, gizli kontak vs. eski sahibine sorma şansınız yok mu? Yorum bağlantısı
Çağatay Günaydın 19 Ekim 2023 Yazar Paylaş 19 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: sonradan yapılmış herşey olabilir, seçenekler sonsuz, torpidoda gizli göz açma, varex egzos, kalorifer de arıza sonrası bypasss, gizli kontak vs. eski sahibine sorma şansınız yok mu? Araba uzun zamandır bizde fakat ilk defa kullanacağım babama soramıyorum yoğunluğundan dolayı, arabada dediğiniz hiçbirşey yok diye biliyorum Burak Kuşçu yazdı: Bahsettiğiniz anahtar bu olabilir mi ? Aşağı yönlü çektiğiniz zaman devreye girer bu anahtar. Araç marş basar ama çalışmaz. Olabilir deneyeceğim teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 radyatör fan takviyesi falan ise motoru yakmadan sormakta fayda var Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Öğrenebildiniz mi neymiş ? Bond aracı olmasın? Yorum bağlantısı
Çağatay Günaydın 20 Ekim 2023 Yazar Paylaş 20 Ekim 2023 Arkadaşın attığı parçayı çekmeyi denedim ve araba çalıştı. Sanırım ismi marş anahtarı olarak geçiyor marş basıyor ama çalışmıyordu bunu yapınca düzeldi. Herkese teşekkür ederim ALİ SEYKAN yazdı: Öğrenebildiniz mi neymiş ? Bond aracı olmasın? Yok yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Çağatay Günaydın yazdı: babama soramıyorum yoğunluğundan dolayı, ruhsat torpidoda mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts