Ali Gök 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Ali Darbaz yazdı: Hiç bişey . İşcilik yazacak mı Sami bey. sence para için çekilecek işmi bu Doğan Arşiray yazdı: tamam o zaman şimdi tekrar boyayın zj alıp kaportaya revizyonuna dalma planları başladı durum sıkıntı Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Haziran Paylaş 26 Haziran 2.5 luk kolaya araba boyadik gece 2 ye kadar 7 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Sami Demirpaz yazdı: Boyayi atan benim, Ali beenden daha yorgun poz vermis 😅 Demek Ali bey buymuş. Ben hep Navara olarak hayal etmiştim kendisini Acil avatar güncellenmeli bence 6 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Sami Demirpaz yazdı: 2.5 luk kolaya araba boyadik gece 2 ye kadar Sarı mı? 5 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 26 Haziran Paylaş 26 Haziran ellerinize sağlık yalnız gidişat karavandan çıkıp restorasyon atölyesine doğru gidiyor bence 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Haziran Paylaş 26 Haziran (düzenlendi) Yazmanız İyi olmadı, kolayı kasa ile alır gelir forumdaşlar. Sami Demirpaz yazdı: 2.5 luk kolaya araba boyadik gece 2 ye kadar 26 Haziran tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Sani Gerşon yazdı: Demek Ali bey buymuş. Ben hep Navara olarak hayal etmiştim kendisini Acil avatar güncellenmeli bence Değiştirdim🤣 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Bahadır Taşpolat yazdı: ellerinize sağlık yalnız gidişat karavandan çıkıp restorasyon atölyesine doğru gidiyor bence Onumuzdeki 3 ay iceri motokaravan disinda arac sokmayacagim 😅 Metin Uzunoğlu yazdı: Yazmanız İyi olmadı, kolayı kasa ile alır gelir forumdaşlar. Haklisiniz Metin abi 😅 Selim Bilgin yazdı: Sarı mı? Kara Kula 🥶 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Ali Gök yazdı: Daha sulu zımpara pasta yapacaz işlem bitmedi 😅 Güncel durumu bu Sene sanki 2001 🧿 robocopun araba gibi olmuş mat hali 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Sami usta sami usta. Ya ne var be kardesim dedik. Bi yag degiselim dedi ve yine girdi lifte. 5 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Köksal Yılmaz yazdı: Kendi sığmıyor altına di mi Girdi bakti he kolaymis dedi cikti Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz (düzenlendi) geçen yağı değişmeye gittik ustam arabayı boyamayı uygun gördü yağ değişimi bugüne kaldı km 329.500 her zamanki gibi orjinal elf motor yağı ( 10w40) 4 litre yağ hava ve polen filtresi değişimi yapıldı. bu arada bitti boya işi resim atamadık koşturmadan atayım bi kaç resim bence şahane oldu . biraz tozlu yıkayınca tekrar atarım arka nissan logosu yanlış almışım hatcback için olan gelmiş iade edecem sedanını alacam . almera yazısını yapıştırdık güzel oldu bi kaçtanede boyasının eski halini bulup atayım 8 Temmuz tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Plaka bile Mersin sıcağına dayanamamış, sararmış, siyah boya gayet normal Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Sami usta bi ara bagaj ayarina baksin, sag tarafin cizgisi kacik 😂 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Erdem Doğan yazdı: Sami usta bi ara bagaj ayarina baksin, sag tarafin cizgisi kacik 😂 Havada durmuyordu ben bi ayar yapiyim dedim ayarı bozuldu 🤣 Onada bakılacak kaporta işi çok uzun süren bi işmiş yeterli manyaklığa sahip olmayan bulaşmamalı🤣 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz niye mat boyadınız, zor olur şimdi toz vs diye mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: niye mat boyadınız, zor olur şimdi toz vs diye mi? toz o 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Temmuz Yazar Paylaş 9 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: niye mat boyadınız, zor olur şimdi toz vs diye mi? Tarsusun içinde tren hattını yer altına alma çalışması var heryer ful toz 1 saat dayanmıyor temiz Yıkayıp çekecem hafta sonu resim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: nasıl yani? tozlu garaj diye arat 100 lük araba 500 w nasıl satılır gör fotodaki hali mersin tozu Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül Tüp kokusu geldi lpg beyni dediler değiş dedik 2200 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül adı regülatörde olabilir resimdeki parça değişti 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim almera satıldı bugun. ilana koyduk 5 6 gün sonra biri batmadan kapora yolladı bugunde geldi aldı . boyasınıda çok beğendiler özellikle söyliyim dedim 1 sene bindik arabaya 20 küsür bin km yol yaptık. basit şeyler dışında hiç bozulmadı gayet konforlu ekonomik sorunsuz bir arabaymış. alacak olanlarada bilgi olsun. 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts