Sami Demirpaz 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Erdem Doğan yazdı: Oha Sami 😂 Yokluktan almanyayi gectik. Alamanlar bakimi kendi yapiyormus diyorduk. Arabayi boyayacak hale geldik 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Hakkaten yag bakimina gelmissin sen ya. Yazismayi okuyunca hatirladim. sende amma merakliymissin araba boyatmaya, insan yok bugun bakim yapalim sonra boyariz vs der. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran yap değişecektik arabayı boyadın suçum yok yav o değilde birden bişeye bilenip heycanla olaya dalmakda çok iyi be. boyacıya malzeme almaya gidiş çok keyifliydi telaşlı telaşlı aceleyle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran Paylaş 24 Haziran bakım denince işte yağı değiş, araba biraz kirliymiş, kim uğraşacak pasta ile boya gitsin normal tabii Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Sami bey fabrikatör değilmiydi. Bunca zaman yanlış bilmişim. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Çağlar Bayur Atasözü derki Maskeleyip parça parça boyamak yerine komple boyar geçerim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Sami bitir almerayı da sonra benim mondeo yu da boyayalım hatta focus 1 de elimiz alışsın. Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Yok artık Ali Sami Kobay olarak tanıdık arabası iyi olmuş, yapıştırrr 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Haziran Yazar Paylaş 25 Haziran Paçamızı içtik olaysız dağıldık az evvel kurusun kerata 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Hazır komple girmişken beyaza boyasaydınız, oraların sıcağında ciddi fark eder 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Köksal Yılmaz yazdı: Hazır komple girmişken beyaza boyasaydınız, oraların sıcağında ciddi fark eder renk değişikliği prosedürleri ciddi amliyet oluşturmaya başladı tadilat muayenesi yeni ruhsat derken astarı yüzünden pahalıya gelebilir Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Boyayi atan benim, Ali beenden daha yorgun poz vermis 😅 5 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Daha sulu zımpara pasta yapacaz işlem bitmedi 😅 Güncel durumu bu Sene sanki 2001 🧿 6 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Köksal Yılmaz yazdı: Hazır komple girmişken beyaza boyasaydınız, oraların sıcağında ciddi fark eder Arabanın içini boyamak lazım o bizi aşar abi biz dışına 4 gündür gece 2 de eve gidiyoruz🤣 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Arabanın üzerindeki boya tam olarak nedir. Karavancıların kullandığı kalın yalıtım için kullanılan pötürlü boyaya benzetim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Ali Darbaz yazdı: Arabanın üzerindeki boya tam olarak nedir. Karavancıların kullandığı kalın yalıtım için kullanılan pötürlü boyaya benzetim. abi resimlerden anlaşılmıyor olabilir standart araba boyası Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Ali Gök yazdı: abi resimlerden anlaşılmıyor olabilir standart araba boyası Boya tedariki ne kadar tuttu. Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Ali Darbaz yazdı: Arabanın üzerindeki boya tam olarak nedir. Karavancıların kullandığı kalın yalıtım için kullanılan pötürlü boyaya benzetim. Boya daha kurumadığından öyle, pasta cila vs ile son şeklini alacak. Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Ali Darbaz yazdı: Boya tedariki ne kadar tuttu. 4000 tuttu malzeme Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Ali Gök yazdı: 4000 tuttu malzeme Hiç bişey . İşcilik yazacak mı Sami bey. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Ali Gök yazdı: abi resimlerden anlaşılmıyor olabilir standart araba boyası tamam o zaman şimdi tekrar boyayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts