Emin Önal 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Ali Gök yazdı: Eline koluna sağlık bende işte çay getir lokmayı var 12 numara cırcır ver çıraklık yaptım🤣 Giderken ustana bir paket eldiven al da götür bari. İsteyememiş, anlatmaya çalışmış 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Siyah nitril eldiven iyidir, hem dayanıklı hem elin hareketini kısıtlamaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Sami Demirpaz yazdı: Yanliz hayatimda ilk kez mars motoru soktum tamir edip geri taktim 😅 ilkler unutulmaz ve maalesef ki bir kez yaptın mı gerisi mutlaka gelecektir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Haziran Yazar Paylaş 11 Haziran atikerin bakım km si gelmiş ötüyordu sabah buraların candaş mühendisliği cenk otogaza getirdim. lpg filtresi değişti bakım sayacı sıfırlandı 300 TL 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Lpg uyumlu araçlar gittikçe azalıyor, kıymetini bilmek lazım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Ali Gök yazdı: 300 TL İstanbul a mı geldin nedir Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Haziran Yazar Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: İstanbul a mı geldin nedir sosyete tüpçüsüne gittik yahu 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Lastiğe çivi girse, tamirine 300 liradan fazla isterler yahu, 300 TLnin kıymeti kalmadı. Geçen koçtaş'a girdim zaman geçirmek için, çocuğu bekliyordum. 340 TL'na dremel benzeri bir alet gördüm, etikette hata olup olmadığını sordum.. Başında 1 var da etikete mi yazmadınız diye. Kasiyer de şaşırdı baktı , rakam doğru, aldım aleti.. 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Cem Işık yazdı: Lastiğe çivi girse, tamirine 300 liradan fazla isterler yahu, 300 TLnin kıymeti kalmadı. Geçen koçtaş'a girdim zaman geçirmek için, çocuğu bekliyordum. 340 TL'na dremel benzeri bir alet gördüm, etikette hata olup olmadığını sordum.. Başında 1 var da etikete mi yazmadınız diye. Kasiyer de şaşırdı baktı , rakam doğru, aldım aleti.. link at hangi ürün nerede bana da lazım alayım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Paylaş 11 Haziran rafta fiyat acaip olabiliyor online dan farklı bena da B&D denk gelmişti, dedim bozuk mal o yüzden mi bu fiyata, yoo dediler 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Mehmet Kazancıoğlu yazdı: link at hangi ürün nerede bana da lazım alayım İnternette göremedim baktım da, mac allister marka sanırım, açılmamış kutusunda, 8-10 parça da aksesuarı var. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Cem Işık yazdı: İnternette göremedim baktım da, mac allister marka sanırım, açılmamış kutusunda, 8-10 parça da aksesuarı var. gidince bir bakayım teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Mehmet Kazancıoğlu yazdı: gidince bir bakayım teşekkür ederim KOçtaş Fix Bağlarbaşı Üsküdar şubeden almıştım ben. BUlamazsan haber et abi, ben iş olsun diye aldım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Kerpeten alayım diye İstinye Koçtaş Fix'e girdim, 350TL yazıyordu, çıktım. Makineyi öp öp sakla Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Sani Gerşon yazdı: Kerpeten alayım diye İstinye Koçtaş Fix'e girdim, 350TL yazıyordu, çıktım. Makineyi öp öp sakla Kerpeten denilince ilk aklıma gelen. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Sabah sami ustamın yanına gittim yağını değişelim demiştik almeranın. Neyse dükkana girdim çay alayım dedim oyalanırken içerden sesler gelmeye başladı gittim baktım noluyor manzara bu adam kaputa basmış zımparayı logoyu koparıyor🤣 Dedim hoop nörüyon böyle binilirmi la dedi heryeri güneş yanığı Ee dedim nolacak boyayacam dedi neresini dedim komple boyarık parça seçmeye uğraşamam dedi🤣 neyse özetle bu saate kadar çalışıldı astar işi bitti kapandı dükkan 10 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Valla @Sami Demirpaz helal olsun, elinden her iş geliyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Sami yakın olsan çırak al beni dicem o derece Maşallah ustama yaaa 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Mustafa Tüfekçi yazdı: Sami yakın olsan çırak al beni dicem o derece Maşallah ustama yaaa Çırağı benim yahu bugün iyi zımpara yaptım . sulu susuz havalı hoplayan zıplayan 888 cins 888 kere zımpara yaptırıp tinerli bezle sildirdi vs 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Haziran Paylaş 24 Haziran İyi yapmış Sami usta, ben olsam çayda vermem 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Hayalimde bir araba boyamak vardi. Ona almeraya kismet oldu 😅 1 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Sami Demirpaz yazdı: Hayalimde bir araba boyamak vardi. Ona almeraya kismet oldu 😅 Acemiliği bir yerlerde atmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Erdem Doğan yazdı: Oha Sami 😂 Gör gor ne ustalar var Yorum bağlantısı
Recommended Posts