Köksal Yılmaz 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: benim almeraya ne renk antfiriz koymalıyım ? Yaşlı araçlara mavi/yeşil diye biliyorum, castrol radicool iyi deniyor. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: benim almeraya ne renk antfiriz koymalıyım ? Abi bizim arkadaşın almerasına servis Total kırmızı antifiriz tavsiye etmişti lakin aradaşın araç uzun süre su ile kullanıldığı için arkadaş çekindi servisin elinde shell yeşil antifiriz döktü eksiltme vs yok dedi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Yaşlı araçlara mavi/yeşil diye biliyorum, castrol radicool iyi deniyor. iyi o zaman aldım bp petrolden castrol radicool 100 TL miş 1 litresi bedava mavi renk 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak (düzenlendi) ustaya bıraktım bugün soğutma suyu yenilendi antfirizi eklendi, termostatı eskiymiş antfirrizsiz binildiğinden beğenmedi usta onu değiştik capon parça ile alternatör ve klima kayışları yenilendi sabahları cayırdıyordu , bitane hortumda nemlenme varmış şanzıman yağı kaçıyormuş onu değişmiş yarında bi elektrikçiye uğrcicam 2 tane ampül patlak onları değişcez lpg ile ekonomik olarak gezmeye devam ediyoruz km 321 bin alalı 5 bin km oldu nazar değmesin seviyoruz keratayı 5 Ocak tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Lpg de çekişte düşüklük vardı cenk otogaz var burda iyi bir ustası var ayar yaptı roket gibi oldu . 100 Tl Çamur yağdı iki gündür bi su tutim kerataya Alalı 9500 km olmuş bakım yapacaz 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: çöl kumu ulaştı mı karaya Yolda diye haber ettiler Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Ali Gök yazdı: Lpg de çekişte düşüklük vardı cenk otogaz var burda iyi bir ustası var ayar yaptı roket gibi oldu . 100 Tl Çamur yağdı iki gündür bi su tutim kerataya Alalı 9500 km olmuş bakım yapacaz Bakimlari nerde yapiyorsunuz 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Sami Demirpaz yazdı: Bakimlari nerde yapiyorsunuz Kleopatra kapısına gelince Sami usta dedin mi herkes tanır😎 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Sami Demirpaz yazdı: Bakimlari nerde yapiyorsunuz Sami usta derler 1. İşgem merkezi tarsus 🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs (düzenlendi) Aldık alalı ilk defa bozuldu 🤣 Markete girdim bişeler aldım çıktım kontak çeviriyorum hiç bişe yok hiç çevirmiyor sami ustamı ariyim dedim aradım bir ses sinirli sinirli ne var dedi uyuyormuş dedim böyle böyle oldu video çek dedi dedi çektim attım aradı dedi marş motoruna tıkla çalışır . Sonra dedim nerde o vazgeçtim sen bişeye dokunma gel al dedi 🤣 Neyse ustamı aldım geldim bi çekiç ver pikaptan dedi keser vardı olurmu dedim ters ters baktı bide tornavida ver dedi vurdu biyerine bin beni takip et dedi gitti bindim hakkat çalıştı 🤣 Dükkanın önüne çektik sabah sökmüş kolunun resmini atmış 🤣 gittim öğlen yanına yeride çok gıcık alttan üstten el kol girmio biyer neyse marş motorunu söktü. Dedim napacaz sen bişe yapma kenarda dur aletleride ellleme dedi dedim senmi yapacan? Cevap "neyde lan bu 200 senelik marş motoru " tmm dedim kızma çay getirdim . ustam bişelere bağladı test mest etti otomatik arızalanmış dişlide sıyırmış arada kaçırıyordu kömürler yeniymiş parçacıdan aldık içindeki diğer ıvır zıvırları geri topladı taktı arabaya çiçek gibi oldu Adam herşeyi tamir ve revizyonunu hergün yapıyor gibi yapıyor yeteneği geç keşfettik yav Eline koluna sağlık bende işte çay getir lokmayı var 12 numara cırcır ver çıraklık yaptım🤣 27 Mayıs tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 4 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Bakımları Antalya ya giderken orada mı yaptırsam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs sanayide isminin telaffuzu kavga sebebi olacak bir aksamdır kendileri, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Karavanci degil tamirci sanacak insanlar 😅 bide yeni huy gelistirdi, parca almaya gittigi yerlere Sami usta yolladi beni diyor. Sanayide kim la bu Sami usta denmeye basladi kulagima geliyor. 14 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Sami'cim eline emeğine sağlık. Bi lift şart gibi sanki artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Sami Demirpaz yazdı: Karavanci degil tamirci sanacak insanlar 😅 bide yeni huy gelistirdi, parca almaya gittigi yerlere Sami usta yolladi beni diyor. Sanayide kim la bu Sami usta denmeye basladi kulagima geliyor. Parçacıya düz gidince üşeniyor cins parçaları aramaya ustamın adını verince kalkıp bakıyor parçacı piskolojisi yahu🤣 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Sami ustanın selamı var desen indirim bile yaparlar belkim. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Ali Gök yazdı: Lpg de çekişte düşüklük vardı cenk otogaz var burda iyi bir ustası var ayar yaptı roket gibi oldu . 100 Tl Çamur yağdı iki gündür bi su tutim kerataya Alalı 9500 km olmuş bakım yapacaz Çanta tuning’den sonra tabure tuning Kaç hp oldu? Arıza içinde geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Ali Gök yazdı: Parçacıya düz gidince üşeniyor cins parçaları aramaya ustamın adını verince kalkıp bakıyor parçacı piskolojisi yahu🤣 internetten aliyorum ben Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs (düzenlendi) Ama çok havalı. Sami Ustaaa Mesela Çağlar Usta. Olmuyor 28 Mayıs tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs @Ali Gök geçmiş olsun zor bir durum @Sami Demirpaz ellerine sağlık aynı arıza başıma geldi zamanında xsaram var iken. akü bitmiş diyen, takviye yapalım diyen olmadı mı benzinlikte. bana otomatik arabayı vurduralım diyenler bile oldu. ha birde o şarj motorunu (xsara için söylüyorum) senin araçta nerede bilmiyorum o kadar arkaya gizleyen ulaşılmaz yapan mühendisin HDD si yansın ekran kartından duman çıksın arkadaş iki tane çekiç vurmak için mafsallı lokma uzatması kullanmak zorunda kalmıştık. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Yanliz hayatimda ilk kez mars motoru soktum tamir edip geri taktim 😅 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts