Ali Gök 10 Ekim 2023 Yazar Paylaş 10 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Oysaki foto grafta kırıkmış (delik) gibi duruyor. delik olsa duramazdık yahu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: delik olsa duramazdık yahu Şu an durabiliyor muyuz? Gene değiştirmek için çabalıyoruz işte Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Benim dukkan tamirhane oldu. Satin su eski arabalari ya 😅😅 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim 2023 Yazar Paylaş 10 Ekim 2023 Sami Demirpaz yazdı: Benim dukkan tamirhane oldu. Satin su eski arabalari ya 😅😅 Navaranın mazot filtresi geldi ustam perşembe gelirim 🤣 2 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ekim 2023 Yazar Paylaş 12 Ekim 2023 4 Buji NGK Marka 4 tane bobin YEC JAPON olarak değiştik bugün . arabada arıza lambası kendiliğinden söndü iyiki gıdıkladınız beni lpg de rolanti düşüktü biraz oda gitti . lpg ciye gittim lpg filtresi değişip ayar yaptı şuan rolantide araba tatlı tatlı mızıldıyor tam japon kedisi oldu maşallah Buda delikmi dediğiniz 4 lü lambası 5 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Flaşör düğmesi silinmiş Nissanlarınız ... 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: 4 Buji NGK Marka 4 tane bobin YEC JAPON olarak değiştik bugün . arabada arıza lambası kendiliğinden söndü iyiki gıdıkladınız beni lpg de rolanti düşüktü biraz oda gitti . lpg ciye gittim lpg filtresi değişip ayar yaptı şuan rolantide araba tatlı tatlı mızıldıyor tam japon kedisi oldu maşallah Buda delikmi dediğiniz 4 lü lambası Size bundan lazım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Flaşör düğmesi silinmiş Nissanlarınız ... yok ilgilenmiyorum ben Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ekim 2023 Yazar Paylaş 12 Ekim 2023 tek şaşırdığım nokta ben arıza kaydını obd yi takıp silmeyi düşünüyordum dükkandan çıktım gidiyorum baktım zaten sönmüş yanmıyor. demek ki her marşta okuyor arızayı mevcutsa yakıyor mevcut değilse yakmıyor yani tamirden sonra silme gerekmeyen arıza kodlarıda var ben bikere arıza verince biz silene kadar yanar diye düşünmüştüm 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: tek şaşırdığım nokta ben arıza kaydını obd yi takıp silmeyi düşünüyordum dükkandan çıktım gidiyorum baktım zaten sönmüş yanmıyor. demek ki her marşta okuyor arızayı mevcutsa yakıyor mevcut değilse yakmıyor yani tamirden sonra silme gerekmeyen arıza kodlarıda var ben bikere arıza verince biz silene kadar yanar diye düşünmüştüm yaaaaaaaa canım benim. O olay aşırı kodlu karnaşık avrupai arabalarda oluyor tatlım. Arıza vermekten dürtülmeden silemiyor gelişmiş beyinleri 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yaaaaaaaa canım benim. O olay aşırı kodlu karnaşık avrupai arabalarda oluyor tatlım. Arıza vermekten dürtülmeden silemiyor gelişmiş beyinleri Biz yokmuşuz gibi rahat ol 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ekim 2023 Yazar Paylaş 12 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yaaaaaaaa canım benim. O olay aşırı kodlu karnaşık avrupai arabalarda oluyor tatlım. Arıza vermekten dürtülmeden silemiyor gelişmiş beyinleri Tatlım flan deme laf çıkacak şimdi 🤣 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: Tatlım flan deme laf çıkacak şimdi 🤣 aramız limonidir arkadaşlar yanlış anlamayın limonu da ayrı severim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Sami Demirpaz yazdı: ustanin adi bile gecmiyor 😅😅 Usta gibi usta Sami usta, tarcanlar Sami bak işine :P 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Usta gibi usta Sami usta, tarcanlar Sami bak işine :P ahahah, bugunde geldi hic bisey yapmasada araba yikadi gitti 😅 yarinda bilgisayarla gelip ofiste calisacakmis 🤣 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 mersinde günbatımını izlemek vardı şimdi başbaşa Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ekim 2023 Yazar Paylaş 12 Ekim 2023 Sami Demirpaz yazdı: ahahah, bugunde geldi hic bisey yapmasada araba yikadi gitti 😅 yarinda bilgisayarla gelip ofiste calisacakmis 🤣 niye be yemeğimide yedim öyle gittim Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: niye be yemeğimide yedim öyle gittim Dogru bide yemek yedin. Neyse akrabaya yemek yedi mi sorgulamiyoruz 🥶 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Ekim 2023 Yazar Paylaş 16 Ekim 2023 depoyu doldurdum 219 km yaptım bitti diye öttü girdim petrole 24,2 litre Lpg aldı . 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts