Sani Gerşon 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Direksiyonun derisi bitmiş. Plastik ise erimiş gitmiş. Yeni kılıf dikilir buna, misler gibi olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Eylül 2023 Yazar Paylaş 26 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Direksiyonun derisi bitmiş. Plastik ise erimiş gitmiş. Yeni kılıf dikilir buna, misler gibi olur. Due yahu daha çiçek 😂 Olmadı diktirriz ama önce deneme 🤣 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 En basit çözüm yeni kılıf, yoksa yeni/çıkma bir direksiyon. Corsa ya aşağıdaki gibi kılıf yaptırmıştım. Çeşitleri var, ip rengi isteğe bağlı. kendin bile yapabilirsin. https://www.instagram.com/p/B9hmGfhHGhb/?hl=de Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: Due yahu daha çiçek 😂 Olmadı diktirriz ama önce deneme 🤣 direksiyona kırmız iplik kapılara da baklava dikiş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Eski Japon direksiyonlar bence de güzel. Ama bu gitmiş. Çıkmacıda Aynı yıllara ait farklı modellerin direksiyonları uymaz mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Eylül 2023 Yazar Paylaş 26 Eylül 2023 yavru kurdu yıkadım ilçede yaşayınca akşam vaktimiz var bizim yahu 10 sene önce hyundai accentime özen gösterdiğim günlerime döndüm Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eski Japon direksiyonlar bence de güzel. Ama bu gitmiş. Çıkmacıda Aynı yıllara ait farklı modellerin direksiyonları uymaz mı? Yok yahu direksiyon satın almaya para harcayamam şuan boyama vs bişe üretemezsem kılıf diktirrim 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Öyle deme. C5 in direksiyonu kaplamak için 800 lira isterlerken 500 e sıfır orijinal direksiyon aldım ben. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Direksiyonun derisi bitmiş. Plastik ise erimiş gitmiş. Yeni kılıf dikilir buna, misler gibi olur. Orjinalinde deri yok gibi. Ali abi onu boyayamazsın. Yeniden kılıf dikilecek Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Eylül 2023 Yazar Paylaş 27 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Öyle deme. C5 in direksiyonu kaplamak için 800 lira isterlerken 500 e sıfır orijinal direksiyon aldım ben. bakarım o zaman direksiyonada ama bu almera az olan bi araba olduğundan yedek parça sıkıntısı var bunlarda çıkmacılarda bildiğinden yüksek fiyat çekiyorlar genelde bir araştırma yapayım Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 http://NİSSAN ALMERA DİREKSİYON SİMİDİ İlan No: 1086187351 hem de Tarsusta. Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Eylül 2023 Yazar Paylaş 27 Eylül 2023 Cem Işık yazdı: http://NİSSAN ALMERA DİREKSİYON SİMİDİ İlan No: 1086187351 hem de Tarsusta. bunada kılıf dikmişler :S 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Gereksiz masraf etme, kılıfı yenile devam. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: bunada kılıf dikmişler :S Cruise varmış direksiyonda. Onun için bile düşünülebilir Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Eylül 2023 Yazar Paylaş 28 Eylül 2023 almera gelince şehir yüzü görmez oldu garibim anca bahçeye iş yapmaya gider oldu😂 direk amaca yönelik kullanım modu 5 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim 2023 Yazar Paylaş 8 Ekim 2023 (düzenlendi) na navara için klasik bir pazar günü yaktığı mazotun hakkını veriyor kerata Öğlenden sonra dayımla almeraya giriştik biraz parça topluyordum geldi. teyp çerçevesi 3 yerden kırık japonlanmış iğrenç duruyordu değiştik, üstündeki teyp çalışmıyordu sigortadan abi dediydi satan direk sökükmüş zaten kabloları jameson marka teyp aldım taktık , klima panelinin düğmeleri kırık yönlendirme çalışmıyor diğerleri de hep yapışkanla yapıştırılmış çok kötüydü internette sağlamını buldum komple klima panelini de değiştik. tertemiz oldu şimdi arabanın içinde yapacak bişe kalmadı arıza lambasını söndürmeye odaklanacaz artık bakalım becerebilecezmi 1 takım buji 1 takımda bobin siparişi vererek başladık işe gelsin sonucu paylaşırım uğraştıkta güzelleştikçe daha çok seviyorum sanırım 8 Ekim 2023 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Ellerine sağlık güzel olmuş bir tanede 4 flaşör düğmesi bul bari elin değmişken Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim 2023 Yazar Paylaş 8 Ekim 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ellerine sağlık güzel olmuş bir tanede 4 flaşör düğmesi bul bari elin değmişken Sağolasın mehmet abi . aynen onunda boyası aşınmış onuda uygun bitane denk getirip alayım iyi fikir Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: Sağolasın mehmet abi . aynen onunda boyası aşınmış onuda uygun bitane denk getirip alayım iyi fikir kırık yok ise sticer yaptır. ölçüsünü al tabelacılar yapar. Kırmızı üstüne iki üçgen koysunlar gayet güzel olur Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim 2023 Yazar Paylaş 8 Ekim 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kırık yok ise sticer yaptır. ölçüsünü al tabelacılar yapar. Kırmızı üstüne iki üçgen koysunlar gayet güzel olur kırık yok sadece boyası gitmiş. daha ucuz olurmu bilemedim ama bence bulurum ya düğmeyi bir bakinim iyice interntte Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: kırık yok sadece boyası gitmiş. daha ucuz olurmu bilemedim ama bence bulurum ya düğmeyi bir bakinim iyice interntte kesinlikle daha ucuz olacaktır Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: kırık yok sadece boyası gitmiş. daha ucuz olurmu bilemedim ama bence bulurum ya düğmeyi bir bakinim iyice interntte Oysaki foto grafta kırıkmış (delik) gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts