Köksal Yılmaz 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Boyatacaksan beyaza boyat bari, siyahın derdiyle uğraşılmaz oralarda. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Almera hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Eylül 2023 Yazar Paylaş 18 Eylül 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Boyatacaksan beyaza boyat bari, siyahın derdiyle uğraşılmaz oralarda. farklı renk işin içine girdimi zor olur kapı içleri farklı vs gözüme batar Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Bugün öğle arası anahtarcıya uğradım 2.5 dk da sustalı yedek anahtar yaptı 300 TL 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 anahtarcıya cam değişecem nerde yaptirim dedim arka sokakta camcı ali var selamımı söyle dedi iyi dedim gittim dedim cam çatlak kolay abi dedi bi kataloga baktı 2 3 saate teslim ederim abi dedi iyi dedim bıraktım. olimpia marka hafif yeşilli tondan camı değiştik 3500 TL . rakam belkide kazık rakamdır bilmiyorum işim görüldü araştırmadım hiç ufak tefek logo yazı vs bişeler toparlıyorum boya öncesi sağ arka stop kırık spariş ettim yolda oda cumartesi de sabahtan mersindeki japoncu dan randevu aldım bazı yapılacaklar var alt tarafta amatisör rot kolu vs bazı sesler var navarada alt takım yapınca öyle sessiz olduki her araba aynı olmalı bakalım inşallah iyi ustadır Çağlar Bayur yazdı: sıra mı vardı uzun sürmüş valla ben parasını sormadan hazırlamıştı ne ara yaptı onu bile anlamadım yetkili servise yap desek 15 gün sürer 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 renkli cam iyidir arabaya segment atlatır her rakam makuldür vesile ile iş hallolmuş Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Anahtarda immo yok mu niye bedavadan hallice Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Anahtarda immo yok mu niye bedavadan hallice valla bilmiyorum belkide yoktur ama güzel oldu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 caponun immosunda ne olur ki, olsa olsa kibarca lütfen ama hırsız bey aracı terk ediniz falan der nezaketen 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Rüzgar sesi var mı diyeceğim, orijinalinde de var zaten Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Eylül 2023 Yazar Paylaş 21 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rüzgar sesi var mı diyeceğim, orijinalinde de var zaten valla aşırı bir ses yok arabada bidefa otobana çıktım 25 km sadece ondada bişe anlamadım arabayı ilk sürüştü lakin araba 2001 model yeni arabalar gibi değil illaki ses var biraz yalnız şanzımanı çok güzel 4 ileri hiç anlamıosun attığını . yarı otomatik kafa sallayan 2020 model arabalar gelsinde şanzıman görsün haha 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: valla aşırı bir ses yok arabada bidefa otobana çıktım 25 km sadece ondada bişe anlamadım arabayı ilk sürüştü lakin araba 2001 model yeni arabalar gibi değil illaki ses var biraz yalnız şanzımanı çok güzel 4 ileri hiç anlamıosun attığını . yarı otomatik kafa sallayan 2020 model arabalar gelsinde şanzıman görsün haha yani söylüyoruz anlatıyoruz. Dinleyen yokki capın alacan, şanzımanı unutacan Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Eylül 2023 Yazar Paylaş 24 Eylül 2023 Dün almerayı bakıma götürdüm . alt takımda tıkırtılar vardı genel olarak toparlayalım istedim 4 disk + balata değiştik mobil 10w40 yağ 4 litre , yağ filtresi hava filtresi polen filtresi rot mili, aks körüğü 2 tane rot başı yarım litre otomatik şanzıman yağı , V kayışı gergi ayarı egzozda gevşek yerler varmış onlar sıkıldı , boğaz kelebeği temizledi bazı ufak tefek işler daha yapıldı . Toplam 9000 TL ödedim rakamlar artık böyle galiba zaten 4 disk balata yaklaşık 5000 tuttu şaşmamak elde değil . mersindeki arabayı alırken baktırdığım japon ustasına götürdüm . fren hiç tutmuyormuş önceden şimdi harika oldu i alt takımdada hiç ses kalmadı. lakin arka amatisör ve yaylarıda değişiecem niyet ettik parça bulamadık o an 1 amatisör yağ kaçıryormuş takım halde değişecem onuda ilk fırsatta diskler tam bitmiş balata içini oymuştu sökünce şaşırdım iyiki gitmişim bakıma @Çağlar Bayur geçen demiştin hız testi yap 3000 devir sabit giderken yaptım ama yandekste kaç gösteriyordu hız onu kaydedemedim kadranda 3 km yanılıyor sanırım 6 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Eylül 2023 Yazar Paylaş 24 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Motor lambası? 2001 model 316 binde lpg li araçtamı ? bi ara ampülünü sökerim yanmaz 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül 2023 Paylaş 24 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: 2001 model 316 binde lpg li araçtamı ? bi ara ampülünü sökerim yanmaz yav fosfagın mı bu bi baktır bence. Kolaydır çözümü 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2023 Paylaş 24 Eylül 2023 mekanik değişim yidir sıfırlanmış olur Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Eylül 2023 Yazar Paylaş 24 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav fosfagın mı bu bi baktır bence. Kolaydır çözümü obd 2 girişi varsa bağlanıp bi bakayım ne diyor kerata merak ettim bende 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2023 Paylaş 24 Eylül 2023 (düzenlendi) kat tandır o bişi olmaz , sovuk bir kış sabahı kiprit ekranında çıkan ünlem işaretinden iyidir hiç değilse otobüse mahkum etmez 24 Eylül 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Eylül 2023 Paylaş 25 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: kat tandır o bişi olmaz , sovuk bir kış sabahı kiprit ekranında çıkan ünlem işaretinden iyidir hiç değilse otobüse mahkum etmez -34’te focusu ateşin üstüne koysan çalışmaz Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Eylül 2023 Yazar Paylaş 25 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: -34’te focusu ateşin üstüne koysan çalışmaz -34 te focus çalışmıomu valla çok üzüldüm sahiplerine alaskaya pikniğe flan giderlerse zor olur valla😂 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Eylül 2023 Paylaş 25 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: 2001 model 316 binde lpg li araçtamı ? bi ara ampülünü sökerim yanmaz Benim 310 bindeki astra g de 2 sene kullanırken hiç yanmadı, katalizör boştu hemde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts