Mahmut Yıldız 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nissan merkezde yönetici ve mühendisler hala “bizim ne işimiz var ulan renoyla” diyorlarmış Cevap verenler "araba satmamız lazım ulen" diye ağzına geçirmemişler mi? Hayırlı olsun Ali, sorunsuz araç, sorunsuz marka. Biraz ses alır belki ama kafa ağrıtacak arıza yapmaz. Otomatiği de sorunsuzdur. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Navaraya kardeş aldığını okuyunca markası Nis san mıştım, doğru sanmışım Hayırlı olsun, ne güsel araba. 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Hayırlı olsun Ali, güzel günlerde kullan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Önder Özcan yazdı: Navaraya kardeş aldığını okuyunca markası Nis san mıştım, doğru sanmışım Hayırlı olsun, ne güsel araba. komik mi yani şimdi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: komik mi yani şimdi Ben gülmedim 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Cevap verenler "araba satmamız lazım ulen" diye ağzına geçirmemişler mi? Hayırlı olsun Ali, sorunsuz araç, sorunsuz marka. Biraz ses alır belki ama kafa ağrıtacak arıza yapmaz. Otomatiği de sorunsuzdur. Şaka ya hu. Nissan japon değilki. Türk. Nis san. tic. tur. gıd. inş. ltd. şti. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Türkiye'ye ilk geldiğinde 1999 gibi hb 1.5 90 hp motorlusunu arkadaşıma aldırmıştım. Hala severek kullanıyorlar, 300.00 km'de, en ufak sorun yaşamadılar. Hayırlı olsun, güle güle kullan Ali.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: mıştım ya italyan logolu macaristanda üretilmiş capon tekniği , kamuflaj kaplayacağım tam olacak Fiat Sedici logolu, Suzuki Sx4 demek istiyor.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: komik mi yani şimdi Çookkk Sen ne sanmıştın? Servet Aydın yazdı: Ben gülmedim Al buna gül 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Önder Özcan yazdı: Sen ne sanmıştın nis sanmıştım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şaka ya hu. Nissan japon değilki. Türk. Nis san. tic. tur. gıd. inş. ltd. şti. Sen neler yapıyorsun böyle be abi. Kuruttun bizi yemin ederim. Ben bir kaç gün giremeyeceğim foruma artık. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen neler yapıyorsun böyle be abi. Kuruttun bizi yemin ederim. Ben bir kaç gün giremeyeceğim foruma artık. ortam çok gergin oğuz. Ne yaptığımı ben de bilmşyorum 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: komik mi yani şimdi Çabi'ye beğenmedim diyecek şey ney eee ondan yok di mi🍆 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Eylül 2023 Yazar Paylaş 15 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Neden hep arabanın ardını çektin, Ali Darbaz yazdı: Neden hep arabanın ardını çektin, 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Eylül 2023 Yazar Paylaş 15 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: ne güzel cila ister bu her hafta Komple boyatacam bunu boya istiyor 🤣 ama 5 10 fazla verecem düzgün bi yer bulim de fırın boyamı neyse doğrusu yaptıracam tertemiz olsun Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: fırın boyamı neyse doğrusu yaptıracam tertemiz olsun Airfryer’da boyasınlar teknoloji gelişti. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: Komple boyatacam bunu boya istiyor 🤣 ama 5 10 fazla verecem düzgün bi yer bulim de fırın boyamı neyse doğrusu yaptıracam tertemiz olsun sokağı fırını aynıdır ama fırın denince süslü olyor fatura önemli olan malzeme ve pistol Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül 2023 Paylaş 16 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: Komple boyatacam bunu boya istiyor 🤣 ama 5 10 fazla verecem düzgün bi yer bulim de fırın boyamı neyse doğrusu yaptıracam tertemiz olsun sanki 10 sene daha kullanılacak. Seneye satarsın yav Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Eylül 2023 Yazar Paylaş 16 Eylül 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: sanki 10 sene daha kullanılacak. Seneye satarsın yav Yav bu çok satmalık bişe değil gibi Mtv si 200 tl Bide trafik sigortası var 3500 Sonrası lpg . demeye çalıştığım ufak ilçe bura burda hiç dikkat çekmez mobilete biner gibi gezilir çalıştır 3 dk sonra söndür modeli bura Hanım sürecek çocugu kreşe bırak gel markete git vs . 1 milyon baglasam araba alsamda şuan yapacağı bu yani 🤣 Çağlar Bayur yazdı: sokağı fırını aynıdır ama fırın denince süslü olyor fatura önemli olan malzeme ve pistol Çok anlamam yabi tekniğinden de boyatınca 1 sene sonra geri solmasın yani doğru dürüst nasılsa boyama farkını vereyim öyle yapayım istiyorum Buralarda güneşten bu model arabalar ful güneş yanığı . Buda öyle kaput bagaj vs kesin boyanmalı sağında solundada ezik vs çok yer var 70 yaşında teyze biniyormuş komple tertemiz olsun işte 16 Eylül 2023 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2023 Paylaş 16 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: 1 sene sonra geri solmasın yani doğru dürüst nasılsa boyama farkını vereyim öyle yapayım istiyorum basit, sokakta kendin boya ama doğru malzeme kullan boyacıdan iyi olur. boyacı ile; glasurit çizilmez (mat bile olabilir değişik olur) vernik son kat olmak üzere, temel katı da sudan arındırılmış zımpara olarak anlaş, malzemleri de sen al götür hatta başında da bekle ama Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Eylül 2023 Paylaş 17 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: başında da bekle ama Gülme geldi bana Yorum bağlantısı
Recommended Posts