Muhammet Selim 17 Ekim 2023 Paylaş 17 Ekim 2023 Selamlar elimde 2001 makyajsız focus var fakat far sapsarı çok kötü şekilde,bizde ucuz maliyetli birşey yapmak istiyoruz ve letgoda vesaire focus 1 far camı satılmakta, nasıl sökülür, ustasız halledebilir miyiz kırmadan etmeden nasıl oluyor bilen anlatırsa sevinirim Yorum bağlantısı
Coşku Mert 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 üstündeki orijinal camda çatlak kırık yoksa onu kurtarsan daha mantıklı. youtube da far parlatmayla ilgili birçok örnek video var 1 Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Bana göre Kloroform ile parlatma çokta sağlıklı gelmiyor. Far partlatma yapan yerler vardı focus 2.5 farını yaptırmıştım bildiğiniz zımpara vb. aletlerle yapıyorlar fakat bir süre sonra camda kusma oldu. Eğer cam uygun ise cam alıp değiştirmek daha mantıklı gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 mika far camı sökülütken kırılmaz zaten kırılsa da zaten sökülesi var dı ı denebilir fönle ısıta ısıta tornavida ile yapışkan camdan ayrılır, zaman alan bir işlem ama başlayınca sonrası basit. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Selim 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Coşku Mert yazdı: üstündeki orijinal camda çatlak kırık yoksa onu kurtarsan daha mantıklı. youtube da far parlatmayla ilgili birçok örnek video var evet üstünde orjinal camı var fakat far parlatmayla ilgili çok video izledim focus için sadece üstündeki buhusunu alıyor ve far hala yeşil gibi duruyor bende açmışken hem içini hem dışını temizleyeyim diyordum😅 Çağlar Bayur yazdı: mika far camı sökülütken kırılmaz zaten kırılsa da zaten sökülesi var dı ı denebilir fönle ısıta ısıta tornavida ile yapışkan camdan ayrılır, zaman alan bir işlem ama başlayınca sonrası basit. yenisini takma işlemi nasıl olur? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Cam nerde satılıyor, Açma işi ısıtarak silikonlar sökülecek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Muhammet Selim yazdı: hem içini nikelajı silersiniz plastikten dikkat! Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Mevcut far güzelce temizlenir, tekrar etmemesi için Stek Dynoshield şeffaf folyo ile kaplanır. 5-10 yıl bana mısın demez Yorum bağlantısı
Recommended Posts