Ahmet Karslıoğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 selamın aleyküm şehir içinde kullanılıcak fazla masraf açmicak ( elbette açar o fiyat aralığına ama nispeten diyorum) bir araç önerirmisiniz Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Hyundai accent yumurta kasa, belki milenyum kasa alınabilir. Temizi denk gelirse pek sorun çıkartmaz. Suzuki swift temiz denk gelirse bakılabilir. Ama usta ve parça sıkıntısı olur. Opel corsa bakılabilir, bu bütçe ile temiz örnekleri denk gelir. Ama her şekilde 20 küsür yaşında araç illa arıza açacaktır. Röno clio nerden başlıyor bilmiyorum, şu sıralar piyasa çöktü, 300-350 bandondaki araçlara teklif edin, muhakkak biri satar 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Sedan , hatchback, dizel, benzin , satışı ağır, çabuk satılan , uzcuz parça , ucuz işçilik , vs gibi biraz daha genişletirseniz daha iyi fikirler çıkabilir ortaya Yorum bağlantısı
Ahmet Karslıoğlu 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 (düzenlendi) Ersen şahin yazdı: Sedan , hatchback, dizel, benzin , satışı ağır, çabuk satılan , uzcuz parça , ucuz işçilik , vs gibi biraz daha genişletirseniz daha iyi fikirler çıkabilir ortaya abi önemli değil sadece şehir içinde binilecek yakıtıda sorun değil ama sürekli arıza verip sorun çıkarmasın ustalar of puf demesin parçası ucuz olsun istiyorm 13 Ekim 2023 tarihinde Ahmet Karslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: vw motorlu felicia olabilir Şıkoda motorlular hararete meyilli, dediğin gibi, polo motorlu olanlar var, onlar iyi. Ama vw ortak olmayan parçalar (karöser vb.) lazım olursa bulunur mu bilemedim. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Şıkoda motorlular hararete meyilli, dediğin gibi, polo motorlu olanlar var, onlar iyi. Ama vw ortak olmayan parçalar (karöser vb.) lazım olursa bulunur mu bilemedim. Bütün parçaları bulunuyor ama sıfır ama çıkma lakin bulunuyor. Skoda’nın 1.3 motoru verimsiz bir de zincir sesi bitmiyor. 14 Ekim 2023 tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Yumurta kasa Accent bence iyi bir tercih olur ama temizine bakınca fiyatlar uçuyor. Ben bu bütçe ile temiz bir lada Samara alırım. Şöyle birşey olabilir; https://shbd.io/s/8Lo8udvZ Yorum bağlantısı
Ahmet Karslıoğlu 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Furkan Bakırel yazdı: Yumurta kasa Accent bence iyi bir tercih olur ama temizine bakınca fiyatlar uçuyor. Ben bu bütçe ile temiz bir lada Samara alırım. Şöyle birşey olabilir; https://shbd.io/s/8Lo8udvZ yumurta kasanın 1.3 ne bulaşmayın diyolar alacaksanız 1.5 alın diyolar ama o bütçeye 1.5 bulamıyoruz sizin dediğiniz 1.3 mü Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Furkan Bakırel yazdı: Yumurta kasa Accent bence iyi bir tercih olur ama temizine bakınca fiyatlar uçuyor. Ben bu bütçe ile temiz bir lada Samara alırım. Şöyle birşey olabilir; https://shbd.io/s/8Lo8udvZ 1.5’i bayağı seri gidiyordu bunların. Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Opel Corsa B kasalar tercihen 1.4 Swing yada 1.4 GLS 98-20 arası tavsiye ederim . Yorum bağlantısı
Ersen şahin 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Broadway yada 1.6 karbüratörlü Tipo bu ikisinin ustasıda parçasıda ucuzdur asfalt yolda gidilecekse Tipo daha iyi olur Bu iki araçta kolay kolay arıza vermezler Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Bu bütçeyle palio mk2 kasa bakardım yerinizde olsam. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Kesinlikle japon veya kore grubundan araç bakardım Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Hyundai accent yumurta kasa, belki milenyum kasa alınabilir. Temizi denk gelirse pek sorun çıkartmaz. Suzuki swift temiz denk gelirse bakılabilir. Ama usta ve parça sıkıntısı olur. Opel corsa bakılabilir, bu bütçe ile temiz örnekleri denk gelir. Ama her şekilde 20 küsür yaşında araç illa arıza açacaktır. Röno clio nerden başlıyor bilmiyorum, şu sıralar piyasa çöktü, 300-350 bandondaki araçlara teklif edin, muhakkak biri satar @Kani Kayabey, bu mesajın hangi kısmını beğenmediğiniz veya yerine sizin önermeniz nedir çok merak ettim Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Ahmet Karslıoğlu yazdı: yumurta kasanın 1.3 ne bulaşmayın diyolar alacaksanız 1.5 alın diyolar ama o bütçeye 1.5 bulamıyoruz sizin dediğiniz 1.3 mü 1.5 i tutulur 1.3 de kötü değil bulaşmayın demek haksızlık, 1.5crdi milenyum kasaya bulaşmayın benzinlilerin hepsi sorunsuzdur. Selim Bilgin yazdı: 1.5’i bayağı seri gidiyordu bunların. Fişek fişek ama duramıyor frene basınca daha da hızlanıyor 😅 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Ahmet Karslıoğlu yazdı: yumurta kasanın 1.3 ne bulaşmayın diyolar alacaksanız 1.5 alın diyolar ama o bütçeye 1.5 bulamıyoruz sizin dediğiniz 1.3 mü 1.3 olanını kullandım, 1.5 olanını da kullandım. 1.3 olanın performansı zayıf. Selim Bilgin yazdı: 1.5’i bayağı seri gidiyordu bunların. Rampada çoğu atmosferiğe selektör yapar Yorum bağlantısı
Ahmet Karslıoğlu 15 Ekim 2023 Yazar Paylaş 15 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: 1.3 olanını kullandım, 1.5 olanını da kullandım. 1.3 olanın performansı zayıf. abi performans önemli değil benim için ayağımı yerden kessin yeterli sorunsuzluk açısından ikisinin birbirinden farkı varmı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Hyundainin benzinli motorları çok güzel. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Ahmet Karslıoğlu yazdı: abi performans önemli değil benim için ayağımı yerden kessin yeterli sorunsuzluk açısından ikisinin birbirinden farkı varmı Yumurta kasada 1.3 olan karbüratörlü, 1.5 olan enjeksiyonlu olsa gerek. İkisinin de temizini almak koşulu ile üzmez. Aynı bütçe ile 1.3 olanını çok daha temiz alabilirsin. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 bulunan araçların durumuna göre 1.4 16v veya 1.6 8v clio 2, ciddi donanım da olur adı geçen araçlara göre. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: şu sıralar piyasa çöktü, Ben arabayı tam zamanında satmışım vallaha. Şuan satmak istesem aynı fiyata gitmezmiş gibi geliyo Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Ben arabayı tam zamanında satmışım vallaha. Şuan satmak istesem aynı fiyata gitmezmiş gibi geliyo Gitmezdi, ama şu var, mesela ben araba satıp araba aldım, sattığımı ucuzasattım, aldığımı da ucuza aldım, zararım yok yani 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Yumurta kasada pazarda 6 tl organik Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: pazarda 6 tl organik Markette kolisi 100 lirayı geçti normal yumurtanın Yorum bağlantısı
Recommended Posts