İlkay Başaran 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Dcinin arkasında hiç durmamışsın bence abi. Hdiden daha az geliyor bence kullandıklarımın arasında. Dci tdiden de beter kokuyor. Tamircim renoyu dükkanın dışına çıkartmıştı öldürecek bu bizi diye hatta Tansunun araba dci arkasında seyredemediği içindir. Nereye yetişiyor dci ye heheeeeyt 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Tansunun araba dci arkasında seyredemediği içindir. Nereye yetişiyor dci ye heheeeeyt Ben bu mesajın üstüne üyeliğimi dondurur gider v6 3.0 dci alır öyle aktifleştirirdim. Bi mesajlaşma ekran görüntüsü atmak istiyorum buraya ama kvkk engelliyor beni 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben bu mesajın üstüne üyeliğimi dondurur gider v6 3.0 dci alır öyle aktifleştirirdim. Bi mesajlaşma ekran görüntüsü atmak istiyorum buraya ama kvkk engelliyor beni Latitude iyi giderdi 3.0 dci. Hatta 13 litre dci alsa keşke çekicilerdekinden. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Hatta 13 litre dci alsa keşke çekicilerdekinden 8 10 tane ekran yok onlarda süremez öyle 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1.3 müş 0 100 1 saat. Rüzgar önden geliyorsa 1 saat 10 dakika Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 (düzenlendi) @Mustafa Tüfekçi sen bilirsin, bunların kapılarında fitil eksikmiş sonradan takılıyormuş falan gibi bir şey okudum ama anlamadım, nedir aslı? Kaputun da fitili eksik miymiş neymiş. Bir de bir kapak eksikmiş panjurun üstünde, ben anlamadım 14 Ekim 2023 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 fitilse kapıdır o kaput değil , kaputta izolasyon var mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: fitilse kapıdır o kaput değil , kaputta izolasyon var mı Panjurun üstünde kapak yok diyor abi ne izolasyonu yahu Bu arada benim arabanın kaputta da izolasyon yok. Gaz tenekesi gibi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: @Mustafa Tüfekçi sen bilirsin, bunların kapılarında fitil eksikmiş sonradan takılıyormuş falan gibi bir şey okudum ama anlamadım, nedir aslı? Kaputun da fitili eksik miymiş neymiş. Bir de bir kapak eksikmiş panjurun üstünde, ben anlamadım Hepsi set vardı gitti :P https://www.trendyol.com/opar/fiat-egea-tampon-muhafaza-torpido-izalator-kaput-fitili-sizdirmazlik-fitili-takim-p-104926456 kapı alti fitili al toklasiyor marspiyelde su vs olmuyor, loungelarda ve eski urbanlarda geliyormuş önceden şimdi urbanda da yok, Şunlar yoksa bunlardan da al https://shbd.io/s/d25UTMGT Paspasi sahler tavsiye ederim https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/312050-2023-tofaş-doğan-s-249-beyaz/?do=findComment&comment=3819994 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Yahu arabanın resmî yok boşu boşuna 4 sayfa okudum. Hayırlı olsun inşallah. 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ekim 2023 Yazar Paylaş 15 Ekim 2023 Zafer Bakar yazdı: Yahu arabanın resmî yok boşu boşuna 4 sayfa okudum. Hayırlı olsun inşallah. Konum göndereyim gel çay ısmarlarım, fotoğrafları sen çeker yüklersin? Mustafa Tüfekçi yazdı: Hepsi set vardı gitti :P https://www.trendyol.com/opar/fiat-egea-tampon-muhafaza-torpido-izalator-kaput-fitili-sizdirmazlik-fitili-takim-p-104926456 kapı alti fitili al toklasiyor marspiyelde su vs olmuyor, loungelarda ve eski urbanlarda geliyormuş önceden şimdi urbanda da yok, Şunlar yoksa bunlardan da al https://shbd.io/s/d25UTMGT Paspasi sahler tavsiye ederim https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/312050-2023-tofaş-doğan-s-249-beyaz/?do=findComment&comment=3819994 Ufak ufak tamamlayayım bari. PAspas hiç yoktu arabada, dün aldım, bilsem sende olduğunu alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Bugün çok kaynatasım var abi Çadır iyi gelmiş arkadaşa 😃 15 Ekim 2023 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Çadır iyi gelmiş arkadaşa 😃 Sen çadır san 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Konum göndereyim gel çay ısmarlarım, fotoğrafları sen çeker yüklersin? Ufak ufak tamamlayayım bari. PAspas hiç yoktu arabada, dün aldım, bilsem sende olduğunu alırdım. Kim çektiyse yüklesin artık, bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ekim 2023 Yazar Paylaş 16 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: fitilse kapıdır o kaput değil , kaputta izolasyon var mı Kapıymış abi, kaputta izolasyon var. Köksal Yılmaz yazdı: Kim çektiyse yüklesin artık, bekliyorum Çekemedim halen İlkay Başaran yazdı: 0 100 1 saat. Rüzgar önden geliyorsa 1 saat 10 dakika Bu işleri bırakalım lütfen. Linea hantaldı kabul, bu gidiyor. Üstelik az da yakıyor, ben anlamadım... Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1.3 müş Akülü değil benim arabam Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 (düzenlendi) Egea iyidir iyi. Duman atmasın yeter Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah , 16 Ekim 2023 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ekim 2023 Yazar Paylaş 16 Ekim 2023 Ümit Türk yazdı: Egea iyidir iyi. Duman atmasın yeter Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah , Duman atmayan mtj mi? Hedef büyük gibi duruyor ama bilemedim Golfle aran nasıl? Kıymetini bil... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Golfle aran nasıl? Kıymetini bil... piyasası ağır diola Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Duman atmayan mtj mi? Hedef büyük gibi duruyor ama bilemedim Golfle aran nasıl? Kıymetini bil... Satıyorum onu da Ben egea yı vermeden önce son zamanlarda bir iki duman görmüştüm. Çağlar Bayur yazdı: piyasası ağır diola Paalı ondan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Ümit Türk yazdı: Paalı ondan stelvio quadrifoglio dan ucuzdur (belki de model ismini söyleyemedikleri içindir) 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Konum göndereyim gel çay ısmarlarım, fotoğrafları sen çeker yüklersin? Ufak ufak tamamlayayım bari. PAspas hiç yoktu arabada, dün aldım, bilsem sende olduğunu alırdım. Kazandan kaç km yazar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts