Murat Sahın 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Geçmiş olsun. Bugün çok kaynatasım var abi. Yemeği kendin mi yedin? Evet, başka şeyler de yaptım, anlatim mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Evet, başka şeyler de yaptım, anlatim mi? Sen yaptıysan anlatma Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: N’oluyo burada Biri adını destursuz andı da abi, uyarayım dedim Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 İsim telaffuz etmeyip eşkal mi versek acaba? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 hayirli olsun 🧿 İyi yapmissin, Dizeli iyidir.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Alpay Sumer yazdı: hayirli olsun 🧿 İyi yapmissin, Dizeli iyidir.. Şirkette iki tane egea var, biri 1.4 fire diğeri 1.3 mtj. 1.4 olan haliyle benzinli. İkisini de kullanıyorum, 1.4 ile uzun yola gitmek istemezdim ki bu benzinli hali, biz bir de lpg ile bineceğiz. Bununla ilgili komik bir mevzumuz var. Benim eski müdür aynı zamanda şirketin genel müdürüydü. İzmir ünitemize gidecek toplantı için. O zaman ben operasyon amiriyim. Çağırdı, ben içinde olmadan aracı İzmir'e gönder desem planlayabiliyor musun dedi, şoför ile gönderirim dedim. Gönder deyip kendi uçakla gitmişti. Gelince neden dye sordum, kamyonlar selektör yapıyor, çok kötü demişti 1.4 fire için. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Sen kaskoyu düşünme Murat. Mercedesçilerin hepsinin kartı var bende 😅 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Hayırlı olsun. kazasız belasız güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: @Önder Özcan abi şı mercedes karttan bir şey deneyecem müsadenle? @Mehmet Ozyurek emmi bak Önder abiden izin aldım, oradan hallediver sikortayı, sonra inkar ederiz Bu arada otoraporda ekspertize soktum aracı, full paket aldım. Didik didik ettiler ama ecu bağlantısı esnasında ne ettilerse arıza ışığı yandı, ss devre dışı kaldı. Şunu halledin dedim, yasak dediler. Siz yaktınız bu ışıkları dedim, yapacak bir şey yok dediler. Bir daha kendilerine gitmeyeceğim. Kurumsalmış, peh... @Mehmet Ozyurek marka adı verdim ama sakıncası varsa silersin abi. Eve dönerken tamirci arkadaşa uğradım, bağlandı, bir şeyi yanlış yapmışlar ama anlamadım, araçta hata yok ama ss devre dışı görünüyor, arıza ışığı yakıyor dedi, halletti. Plaka lambası yanmıyordu, onu da halletti. 1 paket sigara ısmarla yeter dedi. Hayırlı olsun Murat, çok beğeniyorum Egeayı. Yalnız o kartın limiti şey oldu ya Hanım pazara çıkmış (sosyete pazarı) az bişeyler almış limit uf olmuş yoksa tükkan senin, öhöm. İlkay Başaran yazdı: Geçmiş olsun. Servet abi okur da keleş meleş bişeyler diyordu en son İlkay Başaran yazdı: Fotosu yok mu bu arabanın. Makyajlı mı? Sabah kalktığı halde mi ne bu Keleş makyajlı değil, sabah uyandığında nasılsa aynı halde. 4 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Hayırlı olsun bu memlekette güzel tercih. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Keleş makyajlı değil, sabah uyandığında nasılsa aynı halde. Safe mode yani Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Safe mode yani Evet, Egea dan bahsediyoruz boru değil, keleş gibi araba. 1,6 larını güvenli modda tutamıyorsun ama, sürekli agresif. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Ben bu multijeti anlamadım. Egzozundan en acı duman bu motordan geliyor. Sonra tdi. Sonra hdi. En kokusuz dci bence Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben bu multijeti anlamadım. Egzozundan en acı duman bu motordan geliyor. Sonra tdi. Sonra hdi. En kokusuz dci bence Multijet tespitin doğru ama mantığını bende bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Multijet tespitin doğru ama mantığını bende bilmiyorum Dcinin arkasında hiç durmamışsın bence abi. Hdiden daha az geliyor bence kullandıklarımın arasında. Dci tdiden de beter kokuyor. Tamircim renoyu dükkanın dışına çıkartmıştı öldürecek bu bizi diye hatta 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben bu multijeti anlamadım. Egzozundan en acı duman bu motordan geliyor. Sonra tdi. Sonra hdi. En kokusuz dci bence DCI bariz en çok kokanı bencede Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Tamam dci hdi yer değiştirir ama multijet arkasına düşünce kanser oluyorum galiba diyorum trafikte dci veya hdi arkasında aynı durum olmuyor Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tamam dci hdi yer değiştirir ama multijet arkasına düşünce kanser oluyorum galiba diyorum trafikte dci veya hdi arkasında aynı durum olmuyor Süratli atıyordur gazı trafikte hissetmiyorsundur. Neyse akşam gideyim de şu multijete bakayım. Multijet mi megajet mi bakayım bir @Murat Sahın 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Süratli atıyordur gazı trafikte hissetmiyorsundur. Neyse akşam gideyim de şu multijete bakayım. Multijet mi megajet mi bakayım bir @Murat Sahın 1.3 müş Yorum bağlantısı
Recommended Posts