Metin Akbal 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Araba dediğin beyaz olur yahu (yalan ama artık her yer beyaz tukurdugumu yalayım eski mesajlarımı dikkate almayın Toyota da güzel arabaymış hibrid zaten öyle böyle bir makina değil 😁). Hayırlı olsun. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Murat 1.3 mü 1.6 mı? 1.6 ise 120 lik mi 130 luk mu? 1.3 abi. 1.6 motor bu kasa için fazla güçlü 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 lpg candır diyerek araya vesile olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: sen bir yıl binemezsin diyenlere inat bekledim Ben buraya çok takıldım. Biraz aydınlatır mısın bizi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Metin Akbal yazdı: Araba dediğin beyaz olur yahu (yalan ama artık her yer beyaz tukurdugumu yalayım eski mesajlarımı dikkate almayın Toyota da güzel arabaymış hibrid zaten öyle böyle bir makina değil 😁). Hayırlı olsun. makine demeyeceksin. Şaheser, muhteşem, abide, dehşet diyeceksin 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben buraya çok takıldım. Biraz aydınlatır mısın bizi Kimseyi kast etmiyor, sadece seni, beni ve onları yani forumdakileri kast ediyor. Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Hayırlı olsun En alınası egea kaldi zaten 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: makine demeyeceksin. Şaheser, muhteşem, abide, dehşet diyeceksin https://youtu.be/P69TodoHWqc?feature=shared Lütfen kızma. Kendimi tutamıyorum ağğbii 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben buraya çok takıldım. Biraz aydınlatır mısın bizi Metin abi aydınlatmış Çağlar Bayur yazdı: lpg candır diyerek araya vesile olsun 1.4 fire egea şirkette var, sevmedim o motoru Vesile ile turbo candır diyen bir hasar giderici vardı forumda, kimdi o? Metin Uzunoğlu yazdı: Kimseyi kast etmiyor, sadece seni, beni ve onları yani forumdakileri kast ediyor. Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Abi teşekkürler. Bak 1 yıl bindim golfe. Kısmetse buna 2 yıl binerim (taşıt kredisi, araç rehinli ) 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: araç rehinli Dert ettiğin şeye bak yaa hallederiiizzz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Fotosu yok mu bu arabanın. Makyajlı mı? Sabah kalktığı halde mi ne bu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Fotosu yok mu bu arabanın. Makyajlı mı? Sabah kalktığı halde mi ne bu Arayıp bilgi alabiliyorsunuz beyfendi sadece 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Arayıp bilgi alabiliyorsunuz beyfendi sadece İlana koydu bile mi? 350 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: makine demeyeceksin. Şaheser, muhteşem, abide, dehşet diyeceksin Makina değil demişim ya zaten 😁 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Fotosu yok mu bu arabanın. Makyajlı mı? Sabah kalktığı halde mi ne bu Çekemedim abi, dün akşam çocuk golften inerken ayağı takıldı, baktım tepeüstü gidiyo, tuttum. Onu kurtardım ama beli incittim, sabah pantolonu hanım giydirdi sağolsun, ayakkabıyı da işyerinde bağladılar. Aramızda nefesi kuvvetli kimse yok mu bi okusa üflese? Bir bela geliyor sürekli başıma... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Geçmiş olsun. Servet abi okur da keleş meleş bişeyler diyordu en son 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 @Önder Özcan abi şı mercedes karttan bir şey deneyecem müsadenle? @Mehmet Ozyurek emmi bak Önder abiden izin aldım, oradan hallediver sikortayı, sonra inkar ederiz Bu arada otoraporda ekspertize soktum aracı, full paket aldım. Didik didik ettiler ama ecu bağlantısı esnasında ne ettilerse arıza ışığı yandı, ss devre dışı kaldı. Şunu halledin dedim, yasak dediler. Siz yaktınız bu ışıkları dedim, yapacak bir şey yok dediler. Bir daha kendilerine gitmeyeceğim. Kurumsalmış, peh... @Mehmet Ozyurek marka adı verdim ama sakıncası varsa silersin abi. Eve dönerken tamirci arkadaşa uğradım, bağlandı, bir şeyi yanlış yapmışlar ama anlamadım, araçta hata yok ama ss devre dışı görünüyor, arıza ışığı yakıyor dedi, halletti. Plaka lambası yanmıyordu, onu da halletti. 1 paket sigara ısmarla yeter dedi. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Abi marka verip otorapor yazmış. Sakıncası varsa hazır elin değmişken bunu da silersin 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Abi marka verip otorapor yazmış. Sakıncası varsa hazır elin değmişken bunu da silersin @Servet Aydın abinin adını verdin sen, ben bir otorapor demişim çok mu? İlkay Başaran yazdı: Geçmiş olsun. Servet abi okur da keleş meleş bişeyler diyordu en son Delili de kenara koyalım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: sabah pantolonu hanım giydirdi sağolsun, ayakkabıyı da işyerinde bağladılar Geçmiş olsun. Bugün çok kaynatasım var abi. Yemeği kendin mi yedin? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts