İçeriğe Yönlendir

Bembeyaz

Murat Sahın

Recommended Posts

Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

dün bi kibritçi yazdı. Araç düşük devirde bi garip oluyor dedi. Sanki boğuluyor tekliyor gibi dedi. Hani çok uzun ömürlüydü bu dedi. 

- kaç km? 

+400.000 oldu dedi. 
-e bu zamana kadar başka arıza oldu mu? 
+yok. Yağ filtre değiştim sadece dedi. 
-daha ne olsun be abi. 400 bin olmuşsun. Bırak da bişe olsun yani. 

sorunu çözmüşler. Egr ve emme manifoldu dolmuş. Temizlemişler. Sorun kalmamış. 

sen kibrit al :) 

Para olsa yarına bırakmayıp bu gün alacağım da başka ödemelerim de var. Şimdilik beklemedeyim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Murat Sahın yazdı:

devirdaimi değiştirmeye gerek yok dedi, eledim.

Bazen ustaya da güvenmek gerek. 2 triger seti 1 triger kayışı değişmiş biri olarak hala orijinal devirdaim ile devam ediyorum maşallah :) Söylenen ve 3 farklı yerde teyit edilen bilgi şu artık trigerden bağımsız değişmesi kolay sızdırana kadar devam. Hemde sonradan takılan orijinalinden daha ömürlü olmuyor.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Metin Akbal yazdı:

Bazen ustaya da güvenmek gerek. 2 triger seti 1 triger kayışı değişmiş biri olarak hala orijinal devirdaim ile devam ediyorum maşallah :) Söylenen ve 3 farklı yerde teyit edilen bilgi şu artık trigerden bağımsız değişmesi kolay sızdırana kadar devam. Hemde sonradan takılan orijinalinden daha ömürlü olmuyor.

Metin hoca, adam baksa, çevirip dinlese de dese ki bu iyi, değişmeyelim, güveneyim. Adam arabayı görmeden söyledi bunu :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Murat Sahın yazdı:

Metin hoca, adam baksa, çevirip dinlese de dese ki bu iyi, değişmeyelim, güveneyim. Adam arabayı görmeden söyledi bunu :D 

Yağ soğutucu değiştirdiğimde usta trigeri ille değiştireceğiz dedi bende ısrarla neden değişiyoruz daha yeni değişmişti dedim. İkna olmadım başka ustalardan fiyat aldım adam trigersiz aynı parayı aşacaktı. Sonra sebebini anladım ki triger tek atımlık söküldükten sonra geri takılması risktir atma yapabilir atlama kopma yapabilir imiş :) Ezbere diye düşünüyorsun ama mantığını sonra anlıyorsun :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...