Tansu Kalafatoğlu 11 Ocak 2024 Paylaş 11 Ocak 2024 İlkay Başaran yazdı: Durmuştum. Arabanın sesi olmasa muhtemelen bu ilginç diyalog hiç yaşanmayacak ve evren daha güzel biyer olacaktı. Aslında benim asıl hayıflandığım kısım bu arkadaşın beni görmediği halde ara sıra sinyal kullan demesi ve kullanmadığıma hangi organı ile kanaat getirdiğiydi. duymasaydı şöyle olabilirdi ve evren daha s.çtın mavisine boyanabilirdi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 10:48 Paylaş Pazar 10:48 Facebook hibrit corolla grubuna gönderilmiş bir ileri. “bu sorunu yaşayan var mı? Araba sıfır, nasıl çözdünüz” 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 22:18 Paylaş Pazar 22:18 Direksiyon uyarısı neden var? P’de beklemede olduğu için mi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 06:01 Paylaş Pazartesi 06:01 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Facebook hibrit corolla grubuna gönderilmiş bir ileri. “bu sorunu yaşayan var mı? Araba sıfır, nasıl çözdünüz” Motor sıcak Hata bu dimi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 06:29 Paylaş Pazartesi 06:29 Servet Aydın yazdı: Direksiyon uyarısı neden var? P’de beklemede olduğu için mi? yoo. sürücü arabayı çalıştırmamış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 08:11 Paylaş Pazartesi 08:11 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Facebook hibrit corolla grubuna gönderilmiş bir ileri. “bu sorunu yaşayan var mı? Araba sıfır, nasıl çözdünüz” Akü sorunudur.. Bence akü bitmiş. Servet Aydın bu işler için var artık.. Şarjlı matkap elinde, ucuna 8 lokmayı takmış bekliyor.. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 08:14 Paylaş Pazartesi 08:14 Yalarım. Yeni personelim de hazır. Köksal’ı alacam işe 1 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 08:19 Paylaş Pazartesi 08:19 Yoldan bir tane motosiklet veya akülü araba süren bir çocuk çevirip takviye yaparsa çözülür mü ? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 08:25 Paylaş Pazartesi 08:25 Oğuzkan Işık yazdı: Yoldan bir tane motosiklet veya akülü araba süren bir çocuk çevirip takviye yaparsa çözülür mü ? Çok bile. Sağ elimi artıya, sol elimi eks….. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 08:41 Paylaş Pazartesi 08:41 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok bile. Sağ elimi artıya, sol elimi eks….. Diğer elin ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 10:17 Paylaş Pazartesi 10:17 Oğuzkan Işık yazdı: Diğer elin ? toprağa. Oldu mu 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 11:11 Paylaş Pazartesi 11:11 Tansu Kalafatoğlu yazdı: toprağa. Oldu mu Toyotadaki sorun mu peki tam anlamadım sadece basit uyarı mı ? Fordlar da kırmızı kar tanesi çıkınca millet arıza sanıp foruma konu açıyordu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 12:46 Paylaş Pazartesi 12:46 Ali Gülmez yazdı: Toyotadaki sorun mu peki tam anlamadım sadece basit uyarı mı ? Fordlar da kırmızı kar tanesi çıkınca millet arıza sanıp foruma konu açıyordu sürücü arabayı çalıştıramamış. Fren + start yerine sadece start’a basmış. Bilmiyor olabilir. Kimse araba çalıştırmayı anne karnında öğrenmiyor. Ama bir makine alıyorsun ve bunun kullanım kılavuzu bir kere açıp da bakmıyorsun. İşte cehalet burada başlıyor Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 12:54 Paylaş Pazartesi 12:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sürücü arabayı çalıştıramamış. Fren + start yerine sadece start’a basmış. Bilmiyor olabilir. Kimse araba çalıştırmayı anne karnında öğrenmiyor. Ama bir makine alıyorsun ve bunun kullanım kılavuzu bir kere açıp da bakmıyorsun. İşte cehalet burada başlıyor ya millet tv kumandası kullanamıyor ama bu konuyu açan adam büyük ihtimal şahin doğan gibi teknolojik olmayan bir araçtan geçmiştir bu araca ve anlamadığı için de sormuştur dediğin gibi kitap okumayan milleten kullanım klavuzu okumasını beklememek lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:33 Paylaş Pazartesi 18:33 Ali Gülmez yazdı: Toyotadaki sorun mu peki tam anlamadım sadece basit uyarı mı ? Fordlar da kırmızı kar tanesi çıkınca millet arıza sanıp foruma konu açıyordu onu bir reklam uzmanı meşhur olmak için kullandı facede Yorum bağlantısı
Recommended Posts