Doğan Arşiray 27 Kasım 2023 Yazar Paylaş 27 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Hangi kamerayı alacağız? Bu iyi gibi? https://www.hepsiburada.com/70mai-1s-d06-arac-ici-kamera-130-genis-aci-lens-1080p-global-versiyon-pm-HB00000NHZAS ben 3 senedir HIK vision kullanıyorum çok başarılı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Hangi kamerayı alacağız? Bu iyi gibi? https://www.hepsiburada.com/70mai-1s-d06-arac-ici-kamera-130-genis-aci-lens-1080p-global-versiyon-pm-HB00000NHZAS 1500₺ diyor. 250-300₺ iken yüzüne bakmadık. 5 kat artmış zalım. Ama tekrar kamera alırsam yine aklımda bu vardı.. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Bunda GPS yokmuş, GPS'li olanı alayım ben. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 (düzenlendi) İyi bir kamera önerisi olursa biz de faydalanırız belki Selim Bilgin yazdı: Bunda GPS yokmuş, GPS'li olanı alayım ben. Bunda varmış. https://www.hepsiburada.com/70mai-a500-s-pro-plus-dahili-gps-arac-kamerasi-pm-HB000018JITX Bu da çok satmış. https://www.hepsiburada.com/360-g300-1296p-160-genis-aci-gece-gorus-dahili-gps-akilli-arac-ici-kamera-pm-HB00000WB5P0 27 Kasım 2023 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 vaifo'dan şaşmayın arkadaşlar. gps'li wifi'li ve park mod'lu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Eski arabayı çatır çutur söküp geçiriyordum kamera kablolarını.. Buna takamadım iyi mi 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Eski arabayı çatır çutur söküp geçiriyordum kamera kablolarını.. Buna takamadım iyi mi Bi de 4 çeker aldın ki çamura giresin, dağa taşa çıkasın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Bi de 4 çeker aldın ki çamura giresin, dağa taşa çıkasın. Temiz yerlere girerim.. Sıkıntı yok.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Temiz yerlere girerim.. Sıkıntı yok.. iyice şeerli oldun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Viafo arka kamerayla birlikte satılanı güzel cimer’e 15 yaşında çocuğun araba kullandığını yazdım. Foto da çekmiştim. Çocuğu tanıyorum. Zaten küçük olduğu çok belli. Camı açıktı. Her şey çok net. Gelen cevap polis çağırılması lazım. Kamera şikayetleri dikkate alınmıyor şeklindeydi. bence bu kamera kaydıyla dava açmak lazım. ben yetkili olsam emniyet içinde 5000 kişilik whatsapp trafik şikayet şube müdürlüğü kurardım. Kanunla whatspp şikayetleri de delil sayılacak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 kurulmuştu bir ara, sonra husumetlisini ihbar edenler mi ne olmuş 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım 2023 Yazar Paylaş 27 Kasım 2023 pes pese tersten gelen 3 araca adedi 4000 tl den ters yon cezasi yazildi. network herseydir. tekrar kendi kendime hatirlatma. 3 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: pes pese tersten gelen 3 araca adedi 4000 tl den ters yon cezasi yazildi. network herseydir. tekrar kendi kendime hatirlatma. Oh mis. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: pes pese tersten gelen 3 araca adedi 4000 tl den ters yon cezasi yazildi. network herseydir. tekrar kendi kendime hatirlatma. ne çabuk. Hangi kanaldan? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım 2023 Yazar Paylaş 27 Kasım 2023 beni sevenler var kanalindan. hakliyim ve her yol mubah. ayrica gerizekali dedi. (: 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 maymunları bilmiyorum da insanlığın, kozmetik unsurlar haricinde temelde ileriye gidemediği ortada. toplumsal entegrasyon bir düşmanın varlığında mantıklı oluyor ve bu düşman bazen kendi türü, bazen fakirlik yada küresel bir hastalık oluyor sanki. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak bugün okulun önünde kadının tekine usulünce* cevap veremedim diye şu anda kendimi nasıl sevmekle meşgulüm anlatamam... hem kafası çalışmıyor, acemi de değil ama arabayı sadece ileri götürebiliyor, direksiyon yok adeta, yol vermek de istemiyor. hem en iyi şöför hem en doğru hemde en artist. çok enteresan tipler de çocuk büyütüyor, gelecek vahim bence. arabadaki çocuklarım bile dediki baba kavga etmeye gerek yok vs. o kadar net yani saldırganlık. çocuk bile görüyor mallığı. çocuklara dedimki büyürken türlü insanlar karşılaşırsınız ama kendini birşey sanan, gerizekalı, boş insanları düzeltmeye çalışmayın adamdan da saymayın. hatta yok sayın. çünkü birşey yapamazsınız, değiştiremezsiniz. tabi anlamadı garipler. trafik uyum işi, sistem işi. oklulun önünde tersten gelenler, yol vermeyenler, çekilmeyenler, düzgün park etmeyip bırakıp gidenler. ne olurdu sanki şu trafik fahri müfettişliğini açsalar... defter kalmazdı namussuzum. bizde kronik hayal kırıklığı sendromu var azizim. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ocak Paylaş 11 Ocak KArıncaların çözdüğü olayı biz çözemiyoruz ya ona yanıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Benim araç kamerasını insanlara zorunlu olarak izletseler muhtemelen çok sayıda insan bunalıma girip intihar eder. Norveç’te her gün yayınlasalar Norveç dünyanın en mutsuz ülkesi olur. Ben daha bu kadar bozuk yolu, akılsız sürücüyü, intihar timi gibi hareket eden motorcuyu, 3-4 tekerlekli elektrikli taşıtı, aylarca bitmeyen yol yapımını ve yapıldıktan hemen sonra yine bozulan yolu ömrü hayatımda görmedim. Muhtemelen de görmem bi daha evelallah.. Hindistan’da olsak en azından yol var la deriz, teselli oluruz. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Akşam üzeri eczaneye yanaşacağım yolda yürüyen yaya var. Arabanın sesini duyunca biraz irkildi halbuki ben duedum ve onun gitmesini bekliyorum. Neyse bu yürüyünce 10 15 metre kadar bende kenara yanaştım. Yanıma gelmiş. Cüzdan vb alırken görmemişim. Camı tıklattı, açtım biraz. Ara sıra sinyal kullanırsan iyi olur dedi. Ara sıra kullanıyorum işte dedim bende. Sende ara sıra kaldırımdan yürürsen iyi olur dedim. O bana söylenerek ben ona söylenerek ortamı terk ettik. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak İlkay Başaran yazdı: Arabanın sesini duyunca biraz irkildi ya arabanın sesi olmasaydı? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: ya arabanın sesi olmasaydı? Durmuştum. Arabanın sesi olmasa muhtemelen bu ilginç diyalog hiç yaşanmayacak ve evren daha güzel biyer olacaktı. Aslında benim asıl hayıflandığım kısım bu arkadaşın beni görmediği halde ara sıra sinyal kullan demesi ve kullanmadığıma hangi organı ile kanaat getirdiğiydi. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts