Muhittin Kaplan 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 espri gitmiş. Mahmut Yıldız yazdı: Köfte dışında neyi meşhur deyince kürek diyecek sandım. google - köftesi meşhur olmayan yer. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Fark ettim ki denizliden ve afyondan kimse bahsetmemiş. Afyon Aşçı Bacaksız-tandır Denizli Bayramyerinde her hangi bi dükkanda Denizli Kebap 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Görkem Karakaş yazdı: Fark ettim ki denizliden ve afyondan kimse bahsetmemiş. Afyon Aşçı Bacaksız-tandır Denizli Bayramyerinde her hangi bi dükkanda Denizli Kebap Kaydettim. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OPIlMJ04kF00BRcom2eYOnp-YFp6SUNfdG1UysZADhA/edit?usp=sharing 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Selçuk’ta gaziantep çorbacısı denen bi lokanta var. Temizlik anlamında biraz şey. Ama o kısmı düşünmezseniz burada beyran deneyin. Hem ünlenlemiş. Hem diğerlerinden ucuz. Hem eti bol. Hem de sayılı en iyi beyranlar listesine girer. Gerdan eti harici kullanmamışlar çok belli. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts