İçeriğe Yönlendir

Nerede Ne Yenir ?


Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Celal Maraşlıoğlu yazdı:

Adana kebapçı Şehmuz kim onerdiyse Adanalı değil sen onu sil Kazancılar Muhittin bey


yeşil kapının az berisinde ciğerci mahmut var. Kuzu ciğeri yedik. Ben parmaklarımı yemiştim. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:


yeşil kapının az berisinde ciğerci mahmut var. Kuzu ciğeri yedik. Ben parmaklarımı yemiştim. 

Çok daha lezzetli yerler var siz geldiğinizde haber verin 😊

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Celal Maraşlıoğlu yazdı:

Çok daha lezzetli yerler var siz geldiğinizde haber verin 😊


Olur tabi. Şu kaydettiklerimin hepsi yemek şeysi :)

 

IMG_0001-min.png

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
Fikret Özsoy yazdı:

Antakya; Künefe, Tepsi kebabı, Tuzda tavuk, Oruk, Lahm-i lavarka (Kağıt kebabı). Çok çeşitli soğuk mezeler

Eskişehir; Balaban köfte, Çibörek, Karakedi boza

Nerede ?

Metin Akbal yazdı:

Rize Sanayi göbekte Antep dürüm evi var. Rizeye her gidisimizde muhakkak durum yerdik.

Rize ye gidip dürüm mü yiyelim ?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

istanbulda taksimde burgerking ve mcdonald mutlaka yemek lazım :D 

  • Beğen 1
  • Mutlu 6
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Muhittin Kaplan yazdı:

Rize ye gidip dürüm mü yiyelim ?

 

Yazdım ya 😊

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
Ali Gök yazdı:

istanbulda taksimde burgerking ve mcdonald mutlaka yemek lazım :D 

Bazi subeler kötü olabiliyor gercekten. Dominos ve popeyes Çarşamba subeleri çok kötüydü mesela:biggrin:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

istanbulda taksimde

kızılkaya varken hem de... nissan duruken navaraya binmeye benzedi

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
Muhittin Kaplan yazdı:

Nerede ?

Eskiden olsa Antakya'daki esnafların yerlerini tarif edebilirdim. İsim de yazabilirdim. Ama depremden sonra maalesef hangi isimde ve nerede açıldıklarını bilmiyorum.

 

 

 

  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Tamer Olcay Çiçek yazdı:

Gaziantep

İmam Çağdaş - Her türlü kebabından ve baklavasından memnun kalıcağınız bi yer dekor olarakta mühtiş güzel bi restorant 

 

İmam çağdaş biraz gereksiz pahalıdır ama

 

Osmaniye akdeniz lokantasında karışık ızgara yenir. Akdeniz lokantası Osmaniye Park 328 AVM arkasındadır.

Sonra da Osmaniye Merkezde Akbank önünde seyyar tablasında ŞAM TATLISI yapan Eyyüp amca vardır. Sıra beklersiniz, Pazar hariç hergün yapar ve en geç saat 14:00-14:30 da bitirip evine gider. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bolu-Mengen Müdür Restoran Bulgur Çorbası ardından Mengen Mahir Pastanesinde ekler tatlısı ve kaba bisküvi..

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Bizim restorantımız var, odun ateşinde et dönerimiz meşhurdur, et haşlama, kelle paça, işkembe, çoban kavurma, saç tava, saray kebabı vs yemek çeşitleri var, sütlacı kendi fırınımızda yaparız. :)

Yolu düşen olursa;

Gülsan Sanayi Sitesi Köşe Restorant 

 

Açılış 04:30 Kapanış 15:30 

  • Beğen 5
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
Ayhan Asil yazdı:

 

Osmaniye akdeniz lokantasında karışık ızgara yenir. Akdeniz lokantası Osmaniye Park 328 AVM arkasındadır.

Sonra da Osmaniye Merkezde Akbank önünde seyyar tablasında ŞAM TATLISI yapan Eyyüp amca vardır. Sıra beklersiniz, Pazar hariç hergün yapar ve en geç saat 14:00-14:30 da bitirip evine gider. 

Birde Sefa dan şalgam üfff.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

Bolu-Mengen Müdür Restoran Bulgur Çorbası ardından Mengen Mahir Pastanesinde ekler tatlısı ve kaba bisküvi..

bize gelince ağaç altında odun ateşinde çay? şekersiz

  • Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Çağlar Bayur yazdı:

bize gelince ağaç altında odun ateşinde çay? şekersiz

 

Doğruyu söyle abi, en çılgın maceralar Mengen'de yaşanmadı mı ? :D 

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Serkan Toker yazdı:

 

Doğruyu söyle abi, en çılgın maceralar Mengen'de yaşanmadı mı ? :D 


seni çılgın hadi oradaaaaaan :) 

 

images?q=tbn:ANd9GcSentdXEoMz2ItOvYPL2RR

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Ebrar Tüfek yazdı:

Bizim restorantımız var, odun ateşinde et dönerimiz meşhurdur, et haşlama, kelle paça, işkembe, çoban kavurma, saç tava, saray kebabı vs yemek çeşitleri var, sütlacı kendi fırınımızda yaparız. :)

Yolu düşen olursa;

Gülsan Sanayi Sitesi Köşe Restorant 

 

Açılış 04:30 Kapanış 15:30 

Selamını söylesek deftere yazarlar mı? 🤔 😎

 

  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

 

Doğruyu söyle abi, en çılgın maceralar Mengen'de yaşanmadı mı ? :D 

bilemem ben de floresan vardı, konfor palas modunda rolla yapanları sağlayarak gidip ileride beklemiştim , coğrafya arabası floresan candır

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:


seni çılgın hadi oradaaaaaan :) 

 

 

 

Dün foruma kayıt olanlar yazmasın, Mengen'i bilmeyen tarihini bilmiyordur.. :D  senden önceki 12 sene ne çılgın köpük partileri falan yaptık bilemezsin. Çakmakla sıcak hava balonunu yükseltmeye çalışanı biliyor musun kapadokyada ?

 

Çağlar Bayur yazdı:

bilemem ben de floresan vardı, konfor palas modunda rolla yapanları sağlayarak gidip ileride beklemiştim , coğrafya arabası floresan candır

 

O dağları ormanları aşıp rezistansı bozuk çay makinesinin başında suyun kaynamasını beklemek kadar güzel bir şey var mı ?  bana mutluluğun resmini çiz deseler Servetin düğmeyi penseyle kısa devre yapıp çayı kaynatmasını çizerim.. :D 

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

O dağları ormanları aşıp rezistansı bozuk çay makinesinin başında suyun kaynamasını beklemek kadar güzel bir şey var mı ? 

düşüneyim....

evet var :onder:

Serkan Toker yazdı:

Servetin düğmeyi penseyle kısa devre yapıp çayı kaynatmasını çizerim.

bana king deme, çay makinasına wifi kilitli priz takılır mı yahu mağdur olduk

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Çağlar Bayur yazdı:

düşüneyim....

evet var :onder:

bana king deme, çay makinasına wifi kilitli priz takılır mı yahu mağdur olduk

 

Adam bir değişik, daha neler yapabilir kimse bilmiyor. Yapacak bir şey yok.. 

 

gene-hackman-enemy-of-the-state-1998-2JH

  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Serkan Toker yazdı:

Bolu-Mengen Müdür Restoran Bulgur Çorbası ardından Mengen Mahir Pastanesinde ekler tatlısı ve kaba bisküvi..

Sürekli önünden geçiyorum. Hiç yemek saatinde denk gelmedi. 

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Samsun-Terme-Özler Pide

 

Bafra pidesinin tersine, kapalı değil açıktır Terme Pidesi. 

Hiç şaşmaz 1,5 yumurtalı pastırmalı favorim.

 

Yolu düşen olursa sahibi ve ustası Yusuf abiye selamımı iletsin.;)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Köfte dışında neyi meşhur deyince kürek diyecek sandım.:D

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...