Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Sizlere danışmak istediğim bir sorunum var ve her türlü yoruma açıktır . Arabanın Dikiz aynası birden sallanmaya başladı ve düştü.Loctite ve Tuz önerdiler denedim 15 dk dayandı.Sıcak Silikon dediler uyguladım 10 sn sonra bıraktı.Camdan Parça da koparmış biraz inceledim İcon paketlerde bu sorun yaşanıyormuş. Önümde 2 seçenek var farklı önerilere açığım. 1) Araçta Kasko var bu hasara Cam değişimi talep etsem Onay verirlermi ? 2)Araç şu an bana lazım uğraşmayıp camcıya gidip yapıştır devam etmi yapsam ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Keşke hiç yapıştırıcı sürmeden camcıya gitseydin Aytaç abi. Cam değiltirme bence gereksiz. Yapıştırt bence camcıda 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Keşke hiç yapıştırıcı sürmeden camcıya gitseydin Aytaç abi. Cam değiltirme bence gereksiz. Yapıştırt bence camcıda Evet biraz batırdık . Denemeden rahat edemiyorum. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Direkt camcıya gidin. Benim Megane'da başıma gelmişti. 1 gün boyunca bantlı bırakıyor yapıştıktan sonra, ondan sonra rahatsınız. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Siyah mastik alıp onunla yapıştırabilirsiniz illa ben yapacağım diyorsanız, yoksa camcı çözer. Cam değişimi yaparlar ama bence gereksiz. ben mastikle duşakabin içine duş başlığı tutucu yapıştırdım hala sapasağlam duruyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 (düzenlendi) Cihat Küçükay yazdı: Direkt camcıya gidin. Benim Megane'da başıma gelmişti. 1 gün boyunca bantlı bırakıyor yapıştıktan sonra, ondan sonra rahatsınız. Sizin Camda Hasar varmıydı bende parça kopmuş ve siyah yüzey kaybolmuş. Cem Işık yazdı: Siyah mastik alıp onunla yapıştırabilirsiniz illa ben yapacağım diyorsanız, yoksa camcı çözer. Cam değişimi yaparlar ama bence gereksiz. ben mastikle duşakabin içine duş başlığı tutucu yapıştırdım hala sapasağlam duruyor. Artık ben dokunmam beceremedim. 11 Ekim 2023 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 camcıların kullandığı çift komponentli yapıştırıcılar var, yüzey temizken onla yapıştırabilirdiniz. bu haliyle camcıya gitmek en mantıklısı 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Aytac Sakal yazdı: Sizin Camda Hasar varmıydı bende parça kopmuş ve siyah yüzey kaybolmuş. Artık ben dokunmam beceremedim. Benim camda hasar yoktu. Sadece dikiz aynası yapıştığı yerden ayrılmıştı. Camcıya gittim direkt, 2 ayrı malzemenin karışımı olan bir şeffaf yapıştırıcı sürdü ve bantladı. Bandı en az 1 gün sökme dedi. Sonrasında zaten taş gibi oldu. Sizinki bayağı bir hasar görmüş. Cam değişmek istemiyorsanız direkt camcıya yapıştırtın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Kasko bu sebeple cam değişimine onay vermez.. Hiç kurcalamasan camcı yapıştırırdı bunu.. Yine de camcıya git. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 cama metal yapışacak yani 2 farklı malzeme, dolayısı ile yutup tavsiyeleri burada iş yapmaz, yapıştırıcısı özeldir, camcıya gidin. 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Renault ile görüştünüz mü? Çokça rastlanan bir sorunsa, araç da yetkili servis bakımlıysa ücretsiz yapabiliyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 Sani Gerşon yazdı: Renault ile görüştünüz mü? Çokça rastlanan bir sorunsa, araç da yetkili servis bakımlıysa ücretsiz yapabiliyorlar. Bu Bakıma kadar yetkili Servis Bakımlıydı en son bakımı Ustamda yaptırdım. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 Benim canımı sıkan siyah kaplamanın da açılmış olması şimdi orda açıklık olacak. Bakımcılıktan gelen bir dürtü kendim yapayım dedim olmadı... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Aytac Sakal yazdı: Bu Bakıma kadar yetkili Servis Bakımlıydı en son bakımı Ustamda yaptırdım. Bir deneyin şansınızı derim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Japon mu bozdu orayı Önceden vardı Mehmet Bey ama bu kadar değildi sanırım geçmiştede yapıştırılmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Bir şekilde yapışırsa, bunun için cam değiştirmeyin. Yazık.. En az 15-20 bin liradır.. Ayrıca, yarın taş çarpıp kırılmayacağı ne malum.. Cam sonuçta. Ben cam değiştiğim hafta taş çarptı ve deldi. 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir şekilde yapışırsa, bunun için cam değiştirmeyin. Yazık.. En az 15-20 bin liradır.. Ayrıca, yarın taş çarpıp kırılmayacağı ne malum.. Cam sonuçta. Ben cam değiştiğim hafta taş çarptı ve deldi. Bugün 2 camcıyı aradım getirin bakalım dediler.İşyerini halledebilirsem hafta sonu uğrarım tavsiyeler net milli servet tamir yoluna gitmeye çalışacağım. Mörfi kanunu bende gerçekten şansı olmayan biriyim gelir beni bulur... Sani Gerşon yazdı: Bir deneyin şansınızı derim. Servis Olumsuz yanıt verdi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Aytac Sakal yazdı: siyah kaplamanın da açılmış olması o malzeme basit, oje gibi düşünün, fırça ile sürülüyor oraya, bir camcıda 10 dak lık işşiniz var o kadar. 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o malzeme basit, oje gibi düşünün, fırça ile sürülüyor oraya, bir camcıda 10 dak lık işşiniz var o kadar. Keşke hiç uğraşmasaydım. 11 Ekim 2023 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 camcı halleder, siyah primeri sürecek ve yapıştıracak 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Aytac Sakal yazdı: Keşke hiç uğraşmasaydım. bazen çok basit görünen şeyler özel kimyasala ihtiyaç duyunca işler ters gider, olur öyle , geçen gün ayçiçek yağında şeker eritme deneyi yaptım, 1 hafta oldu hala erimedi 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: bazen çok basit görünen şeyler özel kimyasala ihtiyaç duyunca işler ters gider, olur öyle , geçen gün ayçiçek yağında şeker eritme deneyi yaptım, 1 hafta oldu hala erimedi En iyi beni siz anlarsınız . 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: camcı halleder, siyah primeri sürecek ve yapıştıracak Siyah Primer bumu ? https://www.hepsiburada.com/cadence-primer-astar-boya-siyah-pm-HB000011RDQX Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Aytac Sakal yazdı: En iyi beni siz anlarsınız . yenen kazıklarla kazanılır tecrübe 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts