Nuh İmir 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 beni araçta busorunlar var nasıl düzeltebilirim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 U kodlar, universal cihaz kullandığınız için, beyin ile tam iletişime geçemediğinden veriyor. P kodu daha bilgiller yanıtlar. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 turbo aktüatörü elektronik ise,o bozulmuştur muhtemelen. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Araçta biri gizli özellik açmaya çalışmış ve girdiği şey araçla uyumsuz. Turbo ile alakalı olan konu başka ya selenoid valf ya da hortumları. Diğer konu için yedekten geri yazabilirsiniz (yapılanları elle geri almak çözmez sorunu) Yapamazsanız uzaktan bağlanıp düzeltebilirim makul zamanda 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Şirket aracı fluence de yaşadık aynı sorunu, gizli özellik açayım derken arıza lambası yaktı araba. yetkiliye gitti yine bulamadılar. Aklıma gizli özellik açmaya çalışmam geldi. Açılın ben çözerim dedim. Yedekten eski dosyayı yükledim ve sorun çözüldü. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 floresanın çalışıtığuna şükret ne kurcalıon dosyaları gizligizli şeyler Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: floresanın çalışıtığuna şükret ne kurcalıon dosyaları gizligizli şeyler 450 bin km'de, yakında hurdaya ayırırız zaten, yoksa kendisi ortadan 2 parçaya ayrılacak gibi sesler geliyor her tarafından 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Cem Işık yazdı: 450 bin km'de, yakında hurdaya ayırırız zaten, samsung sm3 görevini tamamlamış Yorum bağlantısı
Nuh İmir 3 Ocak 2024 Yazar Paylaş 3 Ocak 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Araçta biri gizli özellik açmaya çalışmış ve girdiği şey araçla uyumsuz. Turbo ile alakalı olan konu başka ya selenoid valf ya da hortumları. Diğer konu için yedekten geri yazabilirsiniz (yapılanları elle geri almak çözmez sorunu) Yapamazsanız uzaktan bağlanıp düzeltebilirim makul zamanda bana yardımcı olur musunuz Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Ocak 2024 Paylaş 3 Ocak 2024 Nuh İmir yazdı: bana yardımcı olur musunuz Yardımcı olabileceğim bir konu ise tabiki. Ancak araca ne yapıldı, kurcalandı mı elinizde cihaz yazılım vs durumu ne? Yorum bağlantısı
Nuh İmir 5 Ocak 2024 Yazar Paylaş 5 Ocak 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Yardımcı olabileceğim bir konu ise tabiki. Ancak araca ne yapıldı, kurcalandı mı elinizde cihaz yazılım vs durumu ne? yapılan ları geri araca yazacam işallah duzelir Yorum bağlantısı
Recommended Posts