Doğukan Özdemir 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Arkadaşlar aracım istop etme sorunu var,çözümü bilen var mı?.Aracı yeni aldım,araç hakkında bilgim yok .Yardımlarınız için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 gazadan ayağı çekince yolda giderken mi boş ta Yorum bağlantısı
Doğukan Özdemir 10 Ekim 2023 Yazar Paylaş 10 Ekim 2023 Yani çok farkında değilim açıkçası..anlamaya çalışıyorum tam çözemedim hangi durumlarda yaptığını..Araba hareket halinde yapıyor onu biliyorum...Yavaşladığım durumlarda.Hızla giderken yapmıyor ..Fakat araba titremiyor,daha çok aniden kesiyor gibi Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Doğukan Özdemir yazdı: Yani çok farkında değilim açıkçası..anlamaya çalışıyorum tam çözemedim hangi durumlarda yaptığını..Araba hareket halinde yapıyor onu biliyorum...Yavaşladığım durumlarda.Hızla giderken yapmıyor ..Fakat araba titremiyor,daha çok aniden kesiyor gibi Gaz kelebeği temizlendi mi? Kurumdan kirlendiyse yapabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts