Murat Ekinci 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Merhaba, 2 gündür dijital klima bir anda kendiliğinden açılıyor kapatıyorum bir süre sonra yine açılıyor sebebi neden olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 tuşlarda zamanla oluşan kirlenme kaynaklı olabilirmi acaba Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Motor ile rezistansın arasında kalan bir sensör var. Muhtemelen o bozulmuştur. Arıza cihazıyla görünür o ise Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 10 Ekim 2023 Yazar Paylaş 10 Ekim 2023 Ahmet Çankaya yazdı: tuşlarda zamanla oluşan kirlenme kaynaklı olabilirmi acaba Olma ihtimali var evet bir yerde okudum klima açma kapatma düğmesi laşkalaşmadan dolayı hareket halinde sarsıntıdan çalışıyor deniyordu Oğuzkan Erışık yazdı: Motor ile rezistansın arasında kalan bir sensör var. Muhtemelen o bozulmuştur. Arıza cihazıyla görünür o ise sensörün bozulması klimayı aktif hale getirir mi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Murat Ekinci yazdı: Olma ihtimali var evet bir yerde okudum klima açma kapatma düğmesi laşkalaşmadan dolayı hareket halinde sarsıntıdan çalışıyor deniyordu sensörün bozulması klimayı aktif hale getirir mi Tuşları söküp deneyin bence. Ayrıca sensör bozuk olursa yanlış bilgi gönderip klimayı çalıştırabilirde Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 10 Ekim 2023 Yazar Paylaş 10 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Tuşları söküp deneyin bence. Ayrıca sensör bozuk olursa yanlış bilgi gönderip klimayı çalıştırabilirde Aynen tuşları temizleyerek bir deneyeceğim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Murat Ekinci yazdı: Aynen tuşları temizleyerek bir deneyeceğim Aynı problemi ben yaşadım bugün Gözlemlerime göre kasisten veya çukurdan sert geçince açılıyor. Siz ne yaptınız çözüm bulabildiniz mi? Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Aynı problemi ben yaşadım bugün Gözlemlerime göre kasisten veya çukurdan sert geçince açılıyor. Siz ne yaptınız çözüm bulabildiniz mi? Geçmiş olsun, temassızlık olduğu kesin bende çukurlardan geçtiğimde açıldığını fark etmiştim, hatta klima kapalıylen konsolun yanına vurduğum zamanda çalışmıştı :)) kontak sprey sıktım tuşların arkasına o zamandan beri kendiliğinden açılma olmadı bakalım nereye kadar gider. Bir arkadaşın çözüm önerisi de düğmelerin arkasından çocuk saç lastiği geçirin oynama yapmadığı için açılma olmadı ben bu şekilde çözdüm olayı demişti ama ben onu denemedim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Murat Ekinci yazdı: Geçmiş olsun, temassızlık olduğu kesin bende çukurlardan geçtiğimde açıldığını fark etmiştim, hatta klima kapalıylen konsolun yanına vurduğum zamanda çalışmıştı :)) kontak sprey sıktım tuşların arkasına o zamandan beri kendiliğinden açılma olmadı bakalım nereye kadar gider. Bir arkadaşın çözüm önerisi de düğmelerin arkasından çocuk saç lastiği geçirin oynama yapmadığı için açılma olmadı ben bu şekilde çözdüm olayı demişti ama ben onu denemedim. Ben birde söküp arkadaki soketlere sıkayım belki onlar gevşemiştir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts