Ali Cihangiroğlu 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 (düzenlendi) bu elektirkliler iyi güzelde bir çalışmadımı duman olursunuz haberiniz olsun, zaten servis falanda yok anlayanda yok henüz, Tesla bile milleti sinir ediyorsa siz düşünün artık... şu prosedürlere bakın, bunu normal direksiyon şoförü kullanım klavuzuna göre yapacak, vah vah... 12 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Allah nazarlardan korusun. 🧿 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: bu elektirkliler iyi güzelde bir çalışmadımı duman olursunuz haberiniz olsun, zaten servis falanda yok anlayanda yok henüz, Tesla bile milleti sinir ediyorsa siz düşünün artık... şu prosedürlere bakın, bunu normal direksiyon şoförü kullanım klavuzuna göre yapacak, vah vah... Sanki edc yi tamir edecek adam var da 1 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Sanki edc yi tamir edecek adam var da ben ederim, gayet basit, dsg mi sandın, bunda 4 tane dıştan takma mini motorlar ve 400 bin km giden yine dıştan 4 civata ile erişilen baskı diskleri var, içini açmaya gerek yok, kanal yada bir lift bul yeter 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: bu elektirkliler iyi güzelde bir çalışmadımı duman olursunuz haberiniz olsun, zaten servis falanda yok anlayanda yok henüz, Tesla bile milleti sinir ediyorsa siz düşünün artık... şu prosedürlere bakın, bunu normal direksiyon şoförü kullanım klavuzuna göre yapacak, vah vah... Az evvel izledim videoyu, çok hoşuma gitti, yeni bir bilgi öğrendim. Jumpstart yapmak bu arada gayet basitmiş. Elektrikli araç olduğu için prosedürü uzun, yoksa pili sök, takviyeyi yap, pili tak, takviyeyi sök. Tüm olay bu. Arada sadece 2 kere fren pedalına basıyorsunuz o kadar. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: depomuz 1 tonluk olsa hangisini tercih ederdik? tercih değişme noktası kırmızı çizgimiz 300 iyidir lpg candır Sani Gerşon yazdı: Jumpstart yapmak fakir fakir kaput mu açacaz nedir ararım servisi bitti ayponda kayıtlı 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: fakir fakir kaput mu açacaz nedir ararım servisi bitti ayponda kayıtlı Fazla proteinden kaynaklanıyor. Özgüven 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: bunu normal direksiyon şoförü kullanım klavuzuna göre yapacak, ekranda ünlem işaretini görünce tag çağıracak oldu bitti Tamer Topaç yazdı: Fazla proteinden kaynaklanıyor. Özgüven tesla almış ta takviye ile nasıl çalıştıracak derde bak mirim 2 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 akü şarj konusuyla ilgili, böyle bir içerik ile karşılaştım ne kadar doğru bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: tercih değişme noktası kırmızı çizgimiz 300 iyidir lpg candır fakir fakir kaput mu açacaz nedir ararım servisi bitti ayponda kayıtlı togg servisini ara hemen gelirler biter emin ol teslayı geç, model y ucuz elektrikli araba diye satılan model bizde ferro muamelesi görüyor, vergiler sağolsun.... Yücel Metin yazdı: akü şarj konusuyla ilgili, böyle bir içerik ile karşılaştım ne kadar doğru bilmiyorum. doğru, hatta yukarıda arkadaşa bende sordum hala böylemi diye, daha pişmesi lazım, sağ kalma mücadelesini atlatsın helede.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Konu açalım.. bu arada öğrencime bedava ( restoranımsı) şarj noktaları uygulaması yaptırıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Yücel Metin yazdı: akü şarj konusuyla ilgili, böyle bir içerik ile karşılaştım ne kadar doğru bilmiyorum. Anlamadım.. Seyir halinde gece yola gidiyorum diyelim.. 12 volt akü bir süre sonra bitecek mi ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Anlamadım.. Seyir halinde gece yola gidiyorum diyelim.. 12 volt akü bir süre sonra bitecek mi ? yok bildiğim şarj ederken sürekli yanıyor, yolda giderken 12 volt akü doluyordur ana batarayadan, yani herhalde öyledir, yoksa biter o 12 volt akü, zaten onun görevi başkadır mutlaka, ana görevi start vermek ana bataryayı sistemleri devreye almak sanırım, bir nevi ilk hareket şalter açıcı sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Anlamadım.. Seyir halinde gece yola gidiyorum diyelim.. 12 volt akü bir süre sonra bitecek mi ? zaten hepi topu kaç km gidebilecen durmadan? 2 satte bir istasyonda şarj edilecek zaten , lpg li mi sandını bunu 8 saat durmadan direksiyon sallayıp gitmelik? 8 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Ekim 2023 Yazar Paylaş 12 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Anlamadım.. Seyir halinde gece yola gidiyorum diyelim.. 12 volt akü bir süre sonra bitecek mi ? Aksesuar modundayken küçük akü abi bataryasından doluyor, sadece bekleme modunda yani kapatma modu da diyebiliriz, o modda yüksek gerilim kesiliyor araçta, sadece 12v kalıyor, yeni versiyonda 12voltluk akü şarjı %60a düşünce hangi modda olursa olsun şarj edecekmiş, öyle diyorlar en azından, yakında görürüz, güncelleme alanlar oldu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Benim dediğim gibi… mantıklı olur evet. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Mevcut durumu anlamadım.. 12 volt aküyü sürekli beslemiyor mu ana bataryadan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Mevcut durumu anlamadım.. 12 volt aküyü sürekli beslemiyor mu ana bataryadan araç kapalıyken bi stand-by çekişi var.. e çoluk çocuk kurcalayınca müzik dinleyince o kadar ekrana olan olur. Pazartesi teftişim var detay öğrenirim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Mevcut durumu anlamadım.. 12 volt aküyü sürekli beslemiyor mu ana bataryadan pikniğe gitmiş doblo gibi müzik dinlersen motor çalışmazken şarj etmez kalırsın da, koltuk altında bomba gibi koca enerji varken de akü voltajı seviyesine göre bir önlem alma yazılımı olaiblirdi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: pikniğe gitmiş doblo gibi müzik dinlersen motor çalışmazken şarj etmez kalırsın da, koltuk altında bomba gibi koca enerji varken de akü voltajı seviyesine göre bir önlem alma yazılımı olaiblirdi güncelleme gelecek dedi murat Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 O da bir şey mi, bu elektrikli arabaların 12v aküsüyle başka arabaya takviye verip marş bastırırsak, 12v aküyü doldurmak isteyen inverter ya bozulursa? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: O da bir şey mi, bu elektrikli arabaların 12v aküsüyle başka arabaya takviye verip marş bastırırsak, 12v aküyü doldurmak isteyen inverter ya bozulursa? şunda takarsın, bende var daha hiç kullanmadım inverteri bozmıycan işte, takma seramonisi çeşitli pedallara basmalar ve dualar eşliğinde yapıyorsun bu işi 13 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 (düzenlendi) Kış kapıda, havuzlu paspas ve kışlık pabuçları aldık kredi kartları sağolsun Pabuçları haftaya @Oğuzkan Erışıkısmarlayacağı ciğer eşliğinde takacağız Rizline diye bir marka paspaslar, kokusuz olması iyimiş, bakalım sonradan kokma yapacak mı göreceğiz 13 Ekim 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: şunda takarsın, bende var daha hiç kullanmadım inverrteri bomzıycan işte, takma seramonisi çeşitli pedallara basmalar ve dualar eşliğinde yapıyorsun bu işi Bundan bizde de var polosmart ihtiyaç halinde bulunmaz nimet ; arada lambasını açık bırak deşarj olsun tekrar şarj et pilleri ölmesin 😉 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts